Politika

Bojanić tvrdi da incident na Kosovu mora sve da zabrine

Težak incindent koji se desio na Kosovu je upozoravajući i mora sve da nas zabrine. Imamo stanje zamrznutog konflikta, koje zahtjeva ozbiljnost vlasti u Prištini i Beogradu, kao i uzdržanost da bi se otvorio prostor dijalogu, smatra kandidat za predsjednika Mladen Bojanić.

<<<Mirno u Kosovskoj Mitrovici<<<

!Za osudu je hapšenje direktora kancelarije za KiM, gospodina Đurića, jer to zaista nije ni način ni doprinos da se odnosi počnu suštinski kretati ka tako potrebnoj stabilnosti, ne samo na relaciji Beograd – Priština, već u cijelom regionu. Bilo koji vid nasilja udaljava nas od regionalne stabilnosti i gura u rizik sukoba, pa se i iz tog ugla može osuditi akcija kosovskih bezbjednosnih snaga, koja je u sebi sadržala nepotrebnu primjenu sile”, ističe on.

Bojanić smatra da nas dijalog i uzdržanost mogu povesti putem rješavanja trajućih antagonizama.

“Jače prisustvo EU u regionu je neophodno, jer sprovođenje Briselskog sporazuma i ispunjavanje preuzetih obaveza je potreban, pa i neophodan, okvir za put ka riješenju”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Bojanic je totalni amater…ovo sto on zbori je lakrdija..Pa Kosovo je drzava u punom kapacitetu..ima svoje istitucije i oni brane svoju drzavu..Zamiali da ti vodis CG..pa mi bi zavrsili karijeru….

M T
Gost
M T

Kosovo je banana drzava

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Pa sto nosi isao na kosovo da branis djurica.

Mirka
Gost
Mirka

Zorane iz Beograda, nije isao zsto sto si ti prvi trebao da ides !

Ano Minus
Gost
Ano Minus

Muka je izjasnit se o Kosovu, a ne izgubit glasače na jednu stranu. Latio si se sizifovske rabote.

Mina
Gost
Mina

I tacka,kako rece Bojanic
Gresku si napravio sto nisi odustao u korist Draginje,jer nisi dorastao predsjednickoj funkciji.

damjan
Gost
damjan

hahaahaha…e Bojaniću, udvaraš se Srbima a prizivaš više EU. Pa i Vučić izjavi juče da je juče u Mitrovici bilo više oklopnih vozila EULEX-a nego ROSU i drugih jedinica kosovske policije. Ljudi iz EULEX-a (Policija EU) su asistirali da niko ne priđe kosovskim specijalcima s leđa.

gagi
Gost
gagi

Dobar komentar i ispravan,a Bojanic misli da ce “privuci”Srpske glasace u CG.Nije dobro ovo sto se desilo,jednaki su krivci i Albanci i Srbi.Vucic juce “doziva” Putina,a Putin se jadu zabavio sto ce s diplomatama,nece na ovako mizerne stvari da “gubi”poene ko Amerike i EU,i nije reagovao,ali na dan bombardovanja bise SRJ drzi govor i izmedju ostalo rece;Uzese nam Crnu Goru… Više »

Velimir1966
Gost
Velimir1966

JAKO BITNO MISLJENJE,KO JE OVAJ?

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Ajde Bojanicu sa družinom na Kosovo pa riješi situaciju.

z d
Gost
z d

Bojaniću đe ti živiš. Znaš li jadan da odavno Kosovo nije Srbija i da Vučić mora da traži saglasnost Kosova da bi došao u posketu Mitrovici a ne neki drugi činovnici iz njegove Vlade.

Seka
Gost
Seka

Eto tvoga znanja. Svaka drzava na svijetu se tako ponasa prema licima koja ilegalno upadaju na njenu teritoriju. Ali hoce slabasni kandidat glasove zapaljivih.

Mirka
Gost
Mirka

Seko, imas li kakav mudriji komentar ?

Send this to a friend