Politika

Boljević: Brat Abaz moli brata Rada – patetična sapunica za naivne, istraga mora da ide do kraja

Arsenije Boljević

Hvala Dritanu Abazoviću što je svog druga i partijskog funkcionera Rada Miloševića, a prema mogućoj sumnji i partnera u potencijalnom krivičnom djelu, poslije pet dana umolio da podnese ostavku, kaže Arsenije Boljević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Tako bi, valjda, na osnovu spinova pojedinih medija trebalo da glasi odgovor političkih subjekata i građana povodom farse koju pratimo svih ovih dana. Znamo da se za besplatne vožnje helikopterima i mnogo toga drugog moraju nekako oduživati, ali sigurno način za to nije ovaj potcjenjivački pokušaj poniženja inteligencije javnog mnjenja”, istakao je Boljević.

Prema njegovim riječima, najprimitivnija propaganda, međutim, tu nema efekta.

“Niti imaju pokušaji destabilizacije bezbjednosnog sektora kako bi se nepočinstva – što Miloševićeva, a što brata Abaza i ostalih – gurnula pod tepih.  Jedino što smo razumjeli svih ovih dana jeste da brat Abaz nema autoriteta ni u sopstvenoj stranci. A možda, sa druge strane, ima i razlog da snishodljivo moli potencijalne izvršioce teških krivičnih djela – jer, možda ne bi svakome, a naročito njemu, bilo tako lagodno kad bi oni progovorili. Kako god, očekujemo da istraga u vezi sa skandaloznim švercom cigareta i svima koji su u to umiješani, bude dovedena do kraja i da saznamo punu odgovornost svakog pojedinca”, istakao je Boljević.

Najjeftinije parodije funkcionisanja sistema, kaže Boljević, poput “pronalaska izgubljenog kamiona” i patetične sapunice “brat Abaz moli brata Rada” ne prolaze – ovo su isuviše ozbiljne optužbe da bi iko racionalan i pomislio kako može da ih prikrije ovakvim postupcima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bojan
Gost
Bojan

Kad DPS počne da priča o švercu, normalnom građaninu se želudac prevrće

Zema
Gost
Zema

E ovakvi trebaju dps čisti ljudi,svaka čast Boljeviću.

Cetkovic banka
Gost
Cetkovic banka

Ovo je momak koji je strucan, perspektivan i vrijedan. Uvijek je umjeren bio, a sad vidim da polako izlazi iz drugih redova dpsa dje cu mnoge kvalitetne ljude drzali.
Samo naprijed, CG treba takve ljude!

Ertugrul Beg
Gost
Ertugrul Beg

Držimo se mi one Milove, dosta je bilo

Jago
Gost
Jago

Jel se ovo formiralo neko novo bratstvo

Darija
Gost
Darija

Dritane pakuj se. Ne treba ti mnogo stvari ne ideš u Ameriku

Mico zabrdje🇲🇪
Gost
Mico zabrdje🇲🇪

I brat dolazi na red uskoro da nam osvezi pravo 😎😎

Send this to a friend