Politika

Borovinić Bojović prenijela pozdrave Vlade Crne Gore Brnabić i Vučiću

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović prenijela je pozdrave crnogorske Vlade srpskom državnom vrhu predsjedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić.

To je saopšteno iz Ministarstva zdravlja nakon susreta u Beogradu Borovinić Bojović sa Brnabić.

Borovinić Bojović je istakla neophodnost nastavka i produbljivanja saradnje u ovoj oblasti. Ona je apostrofirala posvećenost Crne Gore razvijanju bilateralnih odnosa sa Srbijom do najboljeg mogućeg nivoa.

“Naša delegacija navela je da su pripreme za ljetnju turističku sezonu uveliko u toku i da će se zemlja truditi da obezbijedi otvorenost i sigurnost za turiste, a posebno za one iz Srbije, kako bi mogli da uđu bez ograničenja i testova”, ističe se u saopštenju Ministarstva zdravlja.

Premijerka Brnabić poručila je da je Srbija u prethodnom periodu pokazala da je spremna da pruži neophodnu pomoć susjedima u borbi protiv koronavirusa, kao i da će Vlada Republike Srbije nastaviti da ulaže napore u cilju zajedničkog prevazilaženja ove krize.

Govoreći o bilateralnim odnosima premijerka Brnabić je istakla da je i temeljno nastojanje Srbije da se oni učine što bližim i sadržajnijim, a politički dijalog intenzivira.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cgcg
Gost
cgcg

sta imas ti u moje ime da pozdravljas sram te bilo

Bar
Gost
Bar

Degradirajuce predstavnici

MNE ❤🇲🇪💚
Gost
MNE ❤🇲🇪💚

Samo u svoje ime! Crna Gora ne pozdravlja neprijatelje!

Send this to a friend