Politika

Borovinić Bojović: Zdravlje i obrazovanje djece prioritet

Životi djece, blagostanje i obrazovanje prioritet su Crne Gore u vrijeme pandemije COVID 19, kazala je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović tokom sastanka sa italijanskim kolegom Robertom Speranzom.

“Njihovi životi ne smiju biti ugroženi dok pokušavamo da držimo epidemiju pod kontrolom”, navela je ona na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Intercepror
Gost
Intercepror

Po tradicijije od starine bilo da djeca mlađa od 12-13 godine ne idu na sahrane zbog podmlatka a ti gospodjo podrzavas da roditelji djecu od 2-3 godine roditelji ubacaju u sanduk i ljube pokojnika. Ti vasi novi obicaji se nikad u crnoj gori nisu praktikovali a ti sad licemjerno govori kako ti je stalo do djece. Koronu necu ni komentarisati

Marina
Gost
Marina

Na najnize smo grane spali kad je kleronacionalistima dopalo da nam obrazujete djecu !!!

Neno
Gost
Neno

U skole svi od pocetka drugog polugodista
To je jedino ispravno, nek nose maske i kraj. Djeca su unistena skroz ako svi ne krenu punim kapacitetom po zavrsetku raspussta. Puni fond casova i puna minutaza, sve dr je opet nista, jadjenje i unistavanje.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

narode cuvaj se. ..

oooo
Gost
oooo

Kome price pricate g-djo mnistarka. Hocete djecu da zastitite a saljete ih u skolu, maske im ne mozemo kupovat da ih mijenjaju svaki dan, ova djeca sto su online vise idu u skolu nego sto slusaju online nastavu, na ulazu u skolu niko im ne mjeri temperaturu i ne prska ruke, u skoli i ispred skole se druze i bez… Više »

crnogorac
Gost
crnogorac

Licemjerna kao i uvijek. Koliko puta je pozvala njene ideoloske partnere i prijatelje vjernike spc da postoju mjere i da se ne okupljaju prije nego je postavljena za gospodju ministarku. Naprotiv

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vrhunsko licemjerstvo, ostaće zapamćena samo po tome, kritikovala svoje kolege, a sada traži da se ponašamo u skladu njihovih prethodnih mjera, čak je ukinula i čuvenu”jednu kašičicu”, misli da će Crnogorci zaboraviti njeno sramno ponašanje. Ne godspođo Borovinić, Crnogorci će vas stalno podsjećati na vaše skandalozno ponašanje i kršenje Hipokratove zakletve, koje je proizvelo smrt i oboljenje velikog broja ljudi.… Više »

Milan
Gost
Milan

je li ova misli da smo mi ludi, šta je radila i kako su se ponašali zdravstveni radnici na Ristovoj sahrani??? Šta sada ona pokušava da nam izbriše sjećanje na njeno ponašanje?

Neznalica
Gost
Neznalica

Sram te bilo!

Mrgud
Gost
Mrgud

Pođi malo po školama i prikaži snimke iz bolnice i Ristove sahrane. Pokaži primjerom kako se truje narod.

Haha
Gost
Haha

Kako da budu djeca bezbjedna u skoli??? Trecina naseg odjeljena petog razreda je vec oboljela, kao i njihovi roditelji.

Send this to a friend