Politika

Bošković: Đukanović politički autoritet bez premca u Crnoj Gori

Predrag Bošković

Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je politički autoritet bez premca u Crnoj Gori, kazao je ministar odbrane Predrag Bošković odgovarajući na pitanje da li očekuje promjene u rukovodećoj strukturi DPS-a nakon kongresa 23. januara.

Sprovode, kako je rekao nakon obilaska kasarne u Maslinama, aktivnosti po dubini na nivou mjesnih organizacija i opštinskih odbora.

“Kada dođu prijedlozi iz baze sagledaćemo koje su mogućnosti i potrebe, ali DPS je toliko puta do sad pokazao da je moderna partija koja se ne boji ni kadrovskih ni programskih promjena”, istakao je Bošković.

Siguran je, dodaje, da će DPS nakon kongresa izaći jači i spreman za nove izbore.

“Slažem se sa svojim kolegama jer je predsjednik Đukanović politički autoritet bez premca u Crnoj Gori. Mislim da može još puno da da, ne samo DPS-u, već i Crnoj Gori kojoj je neophodno da bude pravilno usmjerena što se tiče vanjsko-političkih prioriteta. Kao i svaki put do sada Đukanović će znati da izvaga šta je najbolje ne samo za DPS već i za drzavu Crnu Goru, jer kao što ste vidjeli puno puta do sad, DPS je uvijek na prvo mjesto stavlje interese građana, a ne partije”, zaključio je Bošković.

Komentarišući najavu da bi vlasnik kompanije Cerovo Goran Đurović mogao biti novi ministar odbrane kazao je da svom nasljedniku želi puno sreće u daljem radu.

“Svom nasljedniku želim puno sreće i prije svega dobro zdravlje, ali i da nastavi ono što smo radili, a to je podizanje kvaliteta i ono što danas ovdje počinjemo – i ne samo uslove rada već i sve ono što je bitno za vojsku, a to je socijalni status svakog pripadnika Vojske. Nadam se da će te aktivnosti biti nastavljene, a kad su u pitanju vanjsko-politički prioriteti ne sumnjam da će oni ostati nepromijenjeni”, rekao je Bošković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bozidar
Gost
bozidar

Ajde mali niko te više za ništa ne pita a nije te nikad ni pitao. Skini se više dosadio si brate.

MiodragPG
Gost
MiodragPG

Zivio nam bivsi ministar vojni!

Virus
Gost
Virus

Da kod Srba,kod Crnogoraca sigurno NE!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Jedan je Milo Djukanovic,pametan,harizmatican,profesionalni politacar…ovo sto sada gledamo su tranje.

Crna gora
Gost
Crna gora

Nema nama bez Mila nista. Sto neko rece da makne na kongres neke bitange. I na proljece ako bog dade na izbore. Da micemo ove strucnjake. EVIVA

Dula
Gost
Dula

Milo gospodin bio i ostao. Da je vjecna 🇲🇪Crna Gora🇲🇪

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Milo je”Bizmark” za crnu goru,a vazda će bit onih kojima nije po volji i koji ga mrze zbog patološke ljubomore.Samo on može povratit naše svetinje koje su na pokvaren način otete i pomoću njih trovan narod decenijama!

Fenix
Gost
Fenix

Milo je licnost i pravi drzavnik jos na kongresu da ocisti partiju od korumpiranih kadrova.

milisav
Gost
milisav

Milo je profesionalni politicar bez premca cak i u Evropi! Medjutim okruzio se ljudima koji nisu dostojni da vode trafiku a ne da ucestvuju u vodjenju drzave i kongres je trebao da se odrzi jos prije 5 godina a sad je vec kasno! Izvinjavam se svima koji vode trafiku moj komentar nije naveden da uvrjedi naprotiv mislim da bi bolje… Više »

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Slazem se ĐJUKANOVIC je zaista politički autoritet bez premca.Neka učini za CRNU GORU sve najbolje ako je to moguce.Ali BOSKOVICU ipak ja lično zelim da vi ostanete na mjestu ministra odbrane.Uticaj stranog faktora je takav kakav je, tako da je najbolji izbor da vi ostanete tu gdje ste na dosadasnjoj poziciji ministra odbrane.

Boka
Gost
Boka

Ostace 100% zelja ce mu bit

Cile
Gost
Cile

Slazem se ministre.Nakon Kongresa DPS ce izaci mnogo jaci i bolji.

Peki
Gost
Peki

Nas predsjednik je neko ko odvaja od svih nas.Pravi drzavnik kome je svaka rijec na svom mjestu.

Neko
Gost
Neko

Tacno,rodjen da vodi Crnu Goru u bolji zivot,postovan u svijetu,pravi politicar,e sad smo ga sa ovima ugasili,blago nama

Neko
Gost
Neko

I DPS bez Mila nije dps

Savo
Gost
Savo

Dio vaseg znanja da ima buduci ministar mi bismo bili zadovoljni,ali to zapravo je nemoguce.

Kotor
Gost
Kotor

Milo kralj Cg gospodin, pravi jedinstven!! Ziv bio Milo Đukanović jedan je vječan je.

Makita
Gost
Makita

A britva je za ove sampion, no se vi pijavice pogledajte uradiste li ista za CG, te 90te docekasmo.

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Bio i osto, jedan jedini !!
Jok nego ce pipun i mandic, izdajice

Festadjun
Gost
Festadjun

Jao kad bi te mako iz partije da pocinemo

Radosav
Gost
Radosav

Ne sumnjam da ti to najbolje znas Boskovicu…

UFO
Gost
UFO

Steta stvarno je mogao da udje u legendu Crne Gore ali…

Send this to a friend