Politika

Bošković: Kad galamite, tada vas je najviše strah, ovog puta – od izbora

Predrag Bošković

Ne brinite, ruski plaćenici, za razliku od vas ja vama ne prijetim. Jer, teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u “Kristal” – takvi na kraju, prijetilo im se ili ne, uvijek sami uteknu, poručio je poslanik i član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković u reagovanju na navode DF-a.

<<<DF: Upozoravamo Boškovića da nam ne prijeti lakooklopnim vozilima<<<

“A kada galamite – kao sada – tada vas je najviše strah. Ovog puta – od izbora. A ja vam poručujem – doći će brže nego što mislite”, jasan je Bošković.

Prema njegovim riječima, lijepo je što DF već sada najavljuje uticaj na pravosuđe tako što će pohapsiti političke neistomišljenike – no, kako kaže, “mi drugo nijesmo ni očekivali”.

“Neke frustracije su trajno neizlječive. Ali nećete vi nikoga hapsiti – nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu”, dodao je Bošković.

Kao svjedok vremena, navodi poslanik DPS, “potvrđujem da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivala sa ruskim zvaničnicima”.

“Kao i sa zvaničnicima stotina drugih zemalja. Samo postoji jedna razlika u odnosu na slučaj Demokratskog fronta – Rusija tada nije sprovodila zločinačke ratove, niti je Crnoj Gori željela da određuje kuda će ići, niti smo od nje dobijali novac za izdaju i rušenje sopstvene države. Za te je stvari Moskvi bio i ostao namijenjen isključivo Demokratski front sa njegovim satelitima”, zaključio je Bošković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mili
Gost
Mili

Bravo Boskovicu. Izdajnici ne smiju na izbore jer znaju sta ih ceka

Bjelopa
Gost
Bjelopa

Oni se bone svoje sjene prjete iz praznih pušaka.Dritan je od njih primio isto, prjetnjama javnim skidanjem glava koji preminer je to ikad izjavio u Cg.
Koni premijer je prjetio, novinarima medijima osim dritanija.

Bjelopavlići
Gost
Bjelopavlići

Kratko i jasno, pravo u metu.🇲🇪🎣🎣

Send this to a friend