Politika

Bošković: Kasarna u Andrijevici unaprijediće život cijele opštine

Ministar odbrane Predrag Bošković i načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadni general Dragutin Dakić obišli su danas novu kasarnu u Andrijevici koja će nositi ime Miljana Vukova Vešovića.

Oni su sa predsjednikom Opštine Srđanom Mašovićem razmotrili i konkretizovali detalje oko gradnje.

Bošković je naglasio da je kasarna u naselju Prljanije značajna ne samo za tu opštinu, već za cijelu državu, s obzirom da VCG na ovaj način širi svoju mrežu i pozicionira se u mjestima gdje ima dugu tradiciju.

“Kada je riječ o vojnoj kasarni, ne govori se samo o pripadnicima Vojske koji će u njoj raditi, već o potencijalima koje ona nosi na planu kompletnog razvoja grada”, naveo je on.

Najavio je da će se do kraja godine definisati koncept buduće gradnje, imajući u vidu da Vojska Crne Gore želi da se stacionira u Andrijevici.

“Naš cilj je da tu ostanemo”, kazao je ministar, najavljujući i gradnju stanova za potrebe zaposlenih u kasarni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
razocarani
Gost
razocarani

Hoce se ovoj Andrijevici.Za Deset prvih godina vladavine ovih Metuzalema,jedina investicija bila je SPRAT Polia cijske stanice.
I SADA Vojna kasarna.
Plase se Cetinjski Montenegrini,da Vasojevici jednog momenta ne budu OZIVJELI svoj STRU Drzavu HOLMIJU.I ONDA Montenegro osta ilu Cetiri neslozne Nahije.

Andrijevicanin
Gost
Andrijevicanin

Dobro fošli u Andrijevicu i srećan rad!

Send this to a friend