Politika

Bošković na sajmu vazduhoplovstva u Dubaiju

Ministar odbrane Predrag Bošković, na poziv potpredsjednika i predsjednika Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata, vladara Dubaija šeika Mohameda Bih Rašida Al Maktuma, učestvuje na međunarodnom sajmu vazduhoplovstva „Dubai Airshow 2019“, koji se održava od 17. do 21. novembra.

Kako su saopštili iz Ministarstva odbrane, crnogorska delegacija se tokom sajma sastala sa predstavnicima više izlagača i razgovarala o potencijalnoj saradnji u okviru prioritetnih aktivnosti Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore, na polju modernizacije raspoloživih kapaciteta VCG, naročito u oblasti vazduhoplovstva.

“‘Dubai Airshow’ važi za jedan od najvećih međunarodnih događaja vazduhoplovne industrije, koji prikazuje najnovije i najveće proizvode vojne, generalne i komercijalne avijacije. Očekuje se da će ovogodišnji sajam obići oko 100.000 posjetilaca a najavljeno je prisustvo 1.300 izlagača, 290 zvaničnih delegacija, predvođenih ministrima odbrane, načelnicima generalštabova, direktorima za naoružanje i ostalim visokim zvaničnicima”, ističu iz ovog resora.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nenad
Gost
Nenad

Oce li mi neko objasnit kakvo je ovo bacanje para za ekskurzije..da nije posao avion da kupi

Sebek Velimir
Gost
Sebek Velimir

Kupi par odbrambenih dronova ministre. A mozes i stap za selfije. Dovoljno nas je kostalo i sto si otisao tamo.

Bnjj
Gost
Bnjj

Partijska institucija Vojska, lupaju milione na naoružanje koje građani odvajaju od najbjednih plata u Evropi, potpuno bespotrebna i skupa organizacija i CG nepotrebna

Rale
Gost
Rale

Da kupi dva drona najnovija :))

Peki
Gost
Peki

Kakav pogled ima predrag,kao tesla…razmislja da mu stavi dvotaktni motor…ministar svega…vozi avione,igra fudbal,radi spustove,baca voz pod rucnu,zmureci ide do danilovgrada,trci unazad sa preponama,igra pivota …ma sve

Bedem
Gost
Bedem

Peki, mora da ti to znaš bolje…Ajde!

Send this to a friend