Politika

Bošković: Nalog SDT-a za skidanje imuniteta maskiranje Abazovićevih aktivnosti

Predrag Bošković

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković osvrnuo se na zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) koji je uputio Skupštini da se njemu i još četiri poslanika iz DPS-a i SD-a ukine imunitet, kao i reakciju GP URA koja je pozdravila takav potez SDT-a.

<<<SDT tražilo skidanje imuniteta Boškoviću, Brajoviću, Šehoviću, Sekulić i Pribilović<<<

Bošković smatra da je na današnji dan “bila potrebna aktivnost koja će zamaskirati i poslati u zaborav” to što je danas dogovoreno da državna kompanija – Elektroprivreda Crne Gore, kaže poslanik DPS-a, bez tendera kupi imovinu Željezare Nikšić.

“Na dan kad državna kompanija bez tendera uz podršku premijera kupuje imovinu od privatne firme vrijednu 20 miliona eura naravno da je potrebna aktivnost koja će to zamaskirati i poslati u zaborav. Ali, doći će vrijeme i da se to preispita kao i ostala nepočinstva najkraćeg premijera”, naveo je Bošković na Tviteru.

Podsjetimo, danas je odlučeno da će Elektroprivreda (EPCG) kupiti Željezaru Nikšić, a do 15. februara za njihovu imovinu treba da plati 20 miliona eura.

<<<Elektroprivreda preuzima Željezaru 20. decembra<<<

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar
Gost
Serdar

Pa i svi mi bi voljeli da kupimo stan od 100 kvadrata za 15 hiljada eura i to na kredit😁 tako da ako niste krivi ne plašite se tužilaštva dokažite suprotno i biće sve u redu Ako ste cisti🎇

Lero
Gost
Lero

Ali nijesu svi jednako bitni kadrovi da bi to mogli dobiti. Povoljne uslove dobijaju oni koji su bitni za funkcionisanje drzave kao i oni kojima to nalaze porodicna situacija. To nije zeljoteka kako mislis ti i dosta naroda, pa da svako dobije sto zeli. Moras biti bitan kadar, a ne i kusi i repati.

ciko
Gost
ciko

samo treba traziti da se ukine imunitet dritangi, filjipuuuu, kurtiju, jadu pusacu….i ostalim clanovima UZP

Pg.Nk.
Gost
Pg.Nk.

nisam siguran da je to legalno…provjerite još jednom…

Velja Gora
Gost
Velja Gora

Tebi ce barem biti obezbijedjeno grijanje ove zime.
A kao privilegovanom licu okrecit ce ti sobu

Dragan
Gost
Dragan

Vi iz DPS-a , svi se ponasate kao da niste vladali 30 godina i kao da niste odgovorni za sve sto se desavalo u CG u poslednjih 30 godina. Hocete li mi objavit komentar vi iz CDM? Ajde da vidim da li cete.

Bodin
Gost
Bodin

Bravo Dritane hapsi lopove pateijote za eire.

Lero
Gost
Lero

Evropski funkcioneri su vrhunski placeni. Mnogo bolje od nasih. Patriotizam nigdje ne znaci besplatno obavljanje drzavnih poslova kako se danas namece. Svaka odgovorna drzava vodi racuna o bitnim kadrovima i motivise ih platom ili drugim beneficijama kao povoljnije rješenje stambenog pitanja ako su plate relativno male kao kod nas. Bitni kadrovi nijesu svi iako mnogi za sebe misle da jesu.… Više »

Send this to a friend