Politika

Bošković: Pad podrške NATO-u, ilustruje u kojoj mjeri je vlast afirmisala transatlantske vrijednosti i sam značaj članstva

Predrag Bošković

Demokratska partija socijalista iskazuje zabrinutost povodom rezultata najnovijeg istraživanja koje je danas predstavljeno u NATO-u, ocijenio je član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Predrag Bošković. 

Kako je kazao, činjenica da u momentu kada već godinu traje ruska agresija u Ukrajini, a kada se NATO-u okreću i do juče neutralne države, u Crnoj Gori opada podrška Alijansi, trebalo bi ozbiljno da zabrine sve odgovorne strukture u državi.

“No, kako vidimo, oni gotovo i da nijesu ni registrovali te podatke – što uostalom i na najbolji način ilustruje to u kojoj su mjeri sami afirmisali transatlantske vrijednosti i sam značaj članstva u NATO-u, istakao je Bošković.

U isto vrijeme, dodaje, vlast je dopuštala ruskim propagandistima da rade šta žele – od javnih okupljanja do zabranjivanja koncerata – pri čemu se ”oslobađala” apsolutno svih kadrova koji su se na bilo koji način bavili ljudima koji su povezani sa ruskim tajnim službama.

“Zato ovaj rezultat, nažalost, nije iznenađujuć, a kako u partijama vladajuće većine i onima koje su nastale iz nje ili preovladava protivljenje ili suzdržanost povodom NATO-a, za očekivati je da negativni trendovi budu i nastavljeni”, zaključio je Bošković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prc
Gost
Prc

Pa svima je jasno da rade na rome da bidemo prva drzava koja je mapistila nato. Naravno sve to zbog vaseg javasluka i unistavanja gradjanske opozicije.bas ste marodu ostavili izbor,ili vi il niko drugi od gradjanskih partija. I sad nam cetnici kolo vode

marko
Gost
marko

Draginja je dala ostavku nakon poraza i loseg rezhltata. Sta ceka ovaj i drugi iz dps koji su balast partiji a ne odricu se fotelja u Skupstini.

Mrdalo
Gost
Mrdalo

Sad je Nato prica koja se forsira prvo crkva pa presjednik te vjestacke podjele vise ne pale ni kod koga

CG u srcu
Gost
CG u srcu

Ovaj čovjek svakom svojom pojavom dodatno doprinosi urusavanju rejtinga partije.
Skloni se više iz javnosti, valjda si se najeo više

Milica
Gost
Milica

Sadašnju garnituru ne interesuje NATO, njih interesuje srpski svet. Što prije dopre do mozga građanima prije će se osvijestiti kuda nas vode apostoli.

To je to
Gost
To je to

Sve je to plod vašeg “rada” i efekat vaših partijskih interesa. Koliko ste samo litijaša uhljebili dok su istinske patriote visile o koncu? Sve ovo što sad gledamo je samo posledica vašeg nedomaćinskog odnosa prema državi i ne tražite krivce niđe drugo osim u svojim redovima. Nije se u Crnoj Gori desilo ništa drugo do kazna lošem liderstvu od strane… Više »

terazijski
Gost
terazijski

Kako je moguće da su ruski propagandisti uspešniji na terenu Crne Gore od pro-Nato stranaka čiji je DPS važan deo?
Meni se čini da je DPS, a pre svih Bošković uradio loš posao da objasni značaj evropske kolektivne bezbednosti.
Bošković treba da se pogleda u ogledalo da bi video krivca a ne da ga traži u nekakvoj propagandi.

Brat
Gost
Brat

Lijepo bi bilo, a i od pomoci Milu i buducem statusu partije kojoj pripada, kada se ovaj, i ovakvi ne bi vise javljali za rijec. Zbog ovakvih je ta partija i pala. A sto se tice podrske NATOu pa i EU….te zemlje su deklarativno stale u odbranu litija, Crkve Srbije, podrzavaju ove nesretnike sto ne zele Crnu Goru kao samostalnu… Više »

marko
Gost
marko

A sve zbog nedjela dps elite koha je dobro dosla u reizacijj srpskog sveta tj velike sfbije.

uo
Gost
uo

kako opada ? kad je bilo oko 20 % za, na dan ulaska.. a sad smo na 48 % za Nato ??

Send this to a friend