Politika

Bošković: Zakon o slobodi vjeroispovijesti okidač za hibridni rat protiv Crne Gore

Ministar odbrane Predrag Bošković saopštio je danas u Briselu da je Crna Gora naučila određene lekcije iz hibridnog rata koji se trenutno vodi u Crnoj Gori, a čiji je okidač Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

“Iako mala zemlja sa ograničenim resursima Crna Gora je i do sada je pokazala da može itekako kvalitetno da  suprotstaviti svim izazovima”, rekao je Bošković novinarima nakon današnjeg sastanka ministara odbrane zemalja članica NATO u Briselu.

Po njegovim riječimaveć u septembru prošle godine je najavio da će u susret izborima hibridna kampanja početi da se intenzivira.

“Naravno, uzet je Zakon o slobodi vjeroispovijesti kao jedan okidač za brutalno obračunavanje sa Crnom Gorom. Vidjeli smo u zadnje vrijeme sve se to više pokazuje da ti protesti imaju najmanje veze sa Zakonom već prije svega sa političkim željama određenih političkih subjekata u Crnoj Gori i van Crne Gore da se obračunaju sa državom i legitimnom izabranom vlašću”, istakao je Bošković.

Ministar je poručio da je Crna Gora naučila je određene lekcije i “siguran sam da ćemo znati da se izborimo sa svim izazovima kako bi Crna Gora opet bila primjer suživota svih nacija i vjera, to je osnovna i ključna definicija Crne Gore da bude jednako mjesto za življenje za sve njene građane”.

55

avatar
1000
26
29
0
 
35
free samplesJuhuPOJKNenadHR8
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Juhu
Gost
Juhu

Rat klonova

POJK
Gost
POJK

Politicka umjetnost je kada uspijes da od nasilnika sebe predstavis kao zrtvu i kad svoj interes predstavis kao korist za drugoga. Nasa politicka stvarnost je jedna velika scena sa obdarenim glumcima i naivnom publikom.

Nenad
Gost
Nenad

Beli beli golube..ovaj orle ..

LGBT
Gost
LGBT

Imam neki slatki osjecaj da je Boskovic naš 🙂

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Samo mir i stabilnost, pozdrav za MINISTRA BOSKOVICA I ZA NAJLJEPSU DRZAVU CRNU GORU.

Prc CG
Gost
Prc CG

Vidi bivšeg bijelog orla kako se digao protiv svojih predaka….Došao kraj moj ministre,vidiš li da ne znate sto pričate,pucate po svim šavovima,upadajte ljudima u kuće i maltretirate porodice sa takozvanim specijalcima. Svi očekujemo pretrese i upade u kuće jer to jedino još i možete a to su vam poslednji trzaji,svaki upad i pretres kuće samo još vise ljudi na ulicama,samo… Više »

Dr V. Perunicic
Gost
Dr V. Perunicic

Kako bi ja ovo izlemo
..

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Zagledao se u Lovćen ili tekst na Engleskom.

Заједно
Gost
Заједно

У том случају закон вам дође као руски рулет.

Nata
Gost
Nata

Ministre pogledaj u ikonu svoje slave pa pravo progovori

Goca
Gost
Goca

Tako je!!!

Brajo 41 taster
Gost
Brajo 41 taster

Hibridni napad na Milove instalacije! Instalacija v. d. stanja u VDT-u, Instalacija v. d. stanja u Sudskom savjetu, Instalacija v. d. stanja predsjednika Ustavnog suda, Instalacija v. d. stanja predsjednika DIK-a, Instalacija v. d. stanja direktora ASK-a, Instalacija predsjednice Vrhovnog suda, koja je prema mnogim ocjenama, i unutra i vani, izabrana neustavno treći put…

Nikola
Gost
Nikola

Hibridni rat protiv Milovih instalacija! Instalacija v. d. stanja u VDT-u, Instalacija v. d. stanja u Sudskom savjetu, Instalacija v. d. stanja predsjednika Ustavnog suda, Instalacija v. d. stanja predsjednika DIK-a, Instalacija v. d. stanja direktora ASK-a, Instalacija predsjednice Vrhovnog suda, koja je prema mnogim ocjenama, i unutra i vani, izabrana neustavno treći put…

Slavko
Gost
Slavko

Je li istina da je ovaj bio u ilegalnoj SRPSKOJ vojnoj jedinici Beli orlovi? Ako jeste da li je odgovarao za to?

Marko
Gost
Marko

Jes pra je kazane tamo, inače ima je i tetovažu pa je iša de je skida.

free samples
Gost
free samples

hahahahahahahhaha

XXL
Gost
XXL

Dozvolili ste i prepustili popovima iz Foče, , Šapca, Bileće, Rudog i Čajniča da vam vode i uređuju državu, da budu država u državi a sad vam otvoreno prijete ! Trebali ste ranije voditi o svemu tome računa. Dok su oni radili svoj posao vrijedno i temeljito vi svoj očigledno niste !

Srbo
Gost
Srbo

Ako ga oni ne povuku ima ko će a hibridni rat ,ovaj ,onaj,drzavni udar .nato ,rusija sve sami izmisli ,narod je ćutao do sad al očigčedno
više je i njemu pukao film da gleda jedne te iste glumce pa evo već 30ak i kusur godina i uvijek neko drugi kriv

Send this to a friend