Politika

Bošnjačka stranka osudila napad na Pilava: Niko nema pravo da ugrožava drugoga

Bošnjačka stranka najoštrije je osudila jučerašnji napad na Emira Pilava iz Pljevalja.

<<<Napadnut bivši funkcioner Bošnjačke stranke iz Pljevalja<<<

Kako su kazali, napad na svog sugrađanina samo zato što je pripadnik islamske vjere je neprihvatljiv u 21. vijeku i očekuju od nadležnih brzo rasvjetljenje ovog slučaja.

„Napad na Pljevljaka Emira Pilava za svaku je osudu. Niko nema pravo da ugrožava drugoga, ponajmanje iz razloga ako je neko druge vjere. Ugrožavati svog sugrađanina samo zato što je Bošnjak, uz poruku „marš u džamiju“, korak je unazad za cjelokupnu pljevaljsku zajednicu, poznatu kao primjer zajedničkog suživota”, navode iz BS.

Ipak, kako navode, vjeruju da je riječ o izolovanom slučaju neodgovornog pojedinca, koji je potpaljen atmosferom mržnje prema pripadnicima Bošnjaka.

“Tu mržnju imamo prilike da vidimo u posljednje vrijeme, i sam se odlučio da je ispolji na svom sugrađaninu. Izuzetno raduje pravovremena reakcija pljevaljske policije. Isto očekujemo od tužilaštva, da ispita okolnosti napada, da počinilac ovog gnusnog napada bude priveden pravdi.Pljevlja su primjer zajedničkog života svih njenih građana. Ovakvi i slični napadi neće ugroziti multietnički sklad grada“, zaključili su iz BS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tara& Hajla
Gost
Tara& Hajla

Ništa ni vi niste bolji od ovih Amfilohijevih , znam ve dobro iz Rozaja vas iz BVS (BOŠNJAČKO VEHABISKE STRANKE) sve sto što je bilo Crnogorsko ignorisali i psovali , Stid da bude i vas i ove Litijaše i njima slične četnike.

Glava
Gost
Glava

Je li zivot ili suzivot?

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Suljo, Suljo… A dje ti je reakcija na prebijanje onoga drugog pljevljaka, Crnogorca… Pravoslavca?

Dmedicinska ses
Gost
Dmedicinska ses

Koje vam je godište dijaspora imate li dijaspore da odgovori neko od starih ljudi koji je najduže u inostranstvo.

Haris
Gost
Haris

Očekujete od tužilaštva da privede počinioca pravdi aaaaaaaahahahahahaha što da ga neće osuditi, ne ćosajte se, još će muslimani morati da njemu plate odštetu.

Send this to a friend