Politika

Bošnjačka stranka osuđuje prijetnje upućene Dritanu Abazoviću

Povodom informacije Građanskog pokreta URA, da su lideru ove partije i poslaniku Dritanu Abazoviću upućene prijetnje, Bošnjačka stranka najoštrije je  osudila  takav čin i pozivala nadležne organe da provjere istinitost ovih informacija i obezbjede fizičku sigurnost poslanika Abazovića.

„Uvažavajući demokratske procese, smatramo da je neprihvatljivo da bilo koji poslanik trpi pritiske i prijetnje zbog svog političkog djelovanja. Crna Gora i sve institucije, posebno one koje se bave sektorom bezbjednosti moraju garantovati slobodu i sva ostala prava svakom građaninu. Prijetnje poslaniku Abazoviću moraju biti sankcionisane u što hitnijem roku. Kao društvo, moramo pokazati da smo dovoljno sazreli da ne prihvatamo bilo koje ugrožavanje sigurnosti svakog građanina, a posebno nosioca poslaničke funkcije“, navodi se u saopštenju BS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dado Nk
Gost
Dado Nk

Sam je sebi napravio haos i problem… Tako da eto mu spc, dake, rukoljuba, saradnje sa df, tako da daleko mu sretni put van Crne Gore pa neka tamo negdje sto dalje odavde prosipa pamet koju uopste nema doticni kvazi politicar…

Send this to a friend