Politika

Bošnjačka stranka zadovoljna izborima i rastućim povjerenjem birača

Rožaje

Predsjedništvo Bošnjačke stranke ocijenilo je, na današnjoj sjednici, da su njihovi rezultati na minulim lokalnim izborima veoma uspješni.

Kako je saopšteno iz te partije, rezultati su pokazali trend rasta povjerenja birača u Bošnjačku stranku i povećenje broja odborničkih mandata.

“Ishod izbora, naročito u Rožajama, pokazao je da naši sunarodnici cijene sve ono što je partija uradila u prethodnom periodu i na državnm nivou i u lokalnim sredinama. Važno je istaći da je ostvareno prisustvo u lokalnim parlamentima u svim opštinama gdje žive pripadnici bošnjačog naroda”, navide u BS.

Njihovo Predsjedništvo ističe da je, zarad razvoja lokalnih sredina, veoma važno politički savez sa državnog nivoa prenijeti i na lokalni nivo.

“Bošnjačka stranka iskazuje demokratski kapacitet i političku širinu nudeći razgovore o ulasku u vlast i drugim političkim subjektima u Rožajama. Isto tako, očekujemo da i drugi politički subjekti uvaže BS u drugim opštinama gdje je ostvaren zapažen rezultat”, kazali su iz Bošnjačke stranke.

Ž.N.

Send this to a friend