Politika

Božović: Građanke i građani Bara, olovka je u vašim rukama – broj 8

SDP Bara poziva sve građane Bara, a posebno one građane koji od prvih višestranačkih izbora u Crnoj Gori baštine temeljne vrijednosti našeg grada da u ovom teškom i izazovnom istorijskom trenutku za Crnu Goru podrže listu pod brojem osam, Prava stvar koalicija zajedno Bar, kazao je kandidat na toj listi, Vladimir Božović. 

Vladimir Božović
Vladimir Božović

Podsjeća da je koalicija ove dvije partije, kroz svoju dugogodišnju saradnju i ostvarene rezultate u tom periodu bila primjer za sve u Crnoj Gori.

“Vjerujemo stoga da ćete svi vi koji Bar doživljavate kao kolijevku crnogorske multinacionalnosti i multikonfesionalnosti ukazati povjerenje ovoj koaliciji da u narednom četvorogodišnjem periodu upravlja našim gradom u interesu svih građana”, naveo je Božović.

On je poručio da je olovka u rukama građana, te dodao, “više smo nego sigurni da ćete je i ovog puta iskoristiti na najbolji mogući način i da nećete dati da vas prevare populistički političari i partije koji svakodnevno potvrđuju da jedno misle, drugo govore, a treće rade”.

“Ovi izbori su potonja ura da ih prepoznate i kaznite”, zaključio je Božović.

Send this to a friend