Politika

Božović: Poštujem državu Crnu Goru ali je srpski narod posebno osjetljiv na ustaštvo

Amasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović bio je danas na razgovoru sa državnim sekretarom, ambasadorom Vladimirom Radulovićem u Ministarstvu vanjskih poslova u Podgorici. Božović je juče pozvan na razgovor u MVP nakon što je na Facebooku komentarisao emitovanje pjesme hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona na Javnom servisu Radio Televizije Crne Gore.

Zajednički je konstatovano da je došlo do neprimjerene uredničke greške ali da je reakcija organa RTCG, uređivačkog kolegijuma, Savjeta i urednice emisije bila brza i egzemplarna. Takođe, vrlo brzo je utvrđena urednička i profesionalna odgovornost i izrečene sankcije.

Radulović je podvukao da je, u tom smislu, dio komentara koji se odnosi na utvrđivanje profesionalne i disciplinske odgovornosti novinara na Javnom servisu bio apsolutno neprimjeren, jer utvrđivanje odgovornosti ove vrste nije dio mandata ni ambasadora Srbije, ni ambasadora bilo koje druge zemlje, već pripada isključivo institucijama Crne Gore i njihovim nadležnim organima.

“Ovakvi istupi, koji predstavljaju miješanja u unutrašnje uređenje suverenih država su, ne samo u suprotnosti sa odredbama Bečke konvencije o diplomatskim odnosima, već i sa elementarnim uzusima pristojnosti i dobrosusjedskih odnosa “, istakao je ambasador Radulović.

Ambasador Božović je kazao da razumije argumente i opravdanost ovakve reakcije i iznesenih ocjena, pri čemu je izrazio uvjerenje da se ovakve neprecizne interpretacije neće ponavljati i da to ni u jednom trenutku nije bila namjera.

On je nakon izlska iz zgrade MVP-a objasnio zašto je na Facebooku komentarisao Javni servis i emitovanje Thompsonove pjesme.

“Poštujem državu Crnu Goru, ali sam ja kao i srpski narod posebno osjetljiv na ustaštvo”, rekao je Božović između ostalog.

<<<Ambasador Božović pozvan na razgovor u Ministarstvo vanjskih poslova<<<

Božović je napisao da smatra da je potrebno utvrditi pojedinačnu odgovornost i počinioca adekvatno sankcionisati.

Na kraju razgovora sa Božovićem, ambasador Radulović je apostrofirao da je Crna Gora kao država i kao društvo do kraja i bez ostatka utemeljena na principima i vrijednostima antifašizma i da se ustaštvo i četništvo i njihovi protagonisti, kao kvislinške i zločinačke ideologije, u crnogorskom društvu ne izjednačavaju sa antifašizmom i pokretima otpora.

Danas ranije je ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović rekao da strani ambasadori nijesu pozvani da se miješaju u to ko će u Crnoj Gori za šta da odgovara.

Vladimir Božović (Foto: CdM)

“Mislim da strani ambasadori nijesu pozvani da se miješaju u to ko će u Crnoj Gori za šta da odgovara”, saopštio je Darmanović na konferenciji za novinare.

Ambasador Srbije je nedavno prisustvovao sahrani istoričara Vlada Jovićevića, iako je Nacinalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti propisalo da sahranama mogu prisustvovati članovi najuže porodice.

Vladimir Božović (Foto: CdM)

Božović je početkom januara ove godine bio pozvan na razgovor u Ministarstvo vanjskih poslova povodom dešavanja u Beogradu nakon što je u Crnoj Gori usvojen Zakon o slobodi vjeroispovijesti i pokušaja paljenja crnogorske zastave.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A štoćemo sa četnicima božoviću,oni su vam u redu?!

nikola
Gost
nikola

Bozovicu ja bih tebe vratio odakle si i dosao,nemas ti pravo da se mjesas drzavne poslove CG,ti si ambasador i zna se granica tvoga ponasanja i reagovanja.Vise mi licis na cetnickog vodu nego prestavnika jedne drzave

TOM
Gost
TOM

Može Bora Djorđević koji je popljuvao sve Crnogorsko!!Tompson nije jedne protiv CG prozborio.

JA TO
Gost
JA TO

A đe si vlada što mučiš više ??!? Vidiš li da te gaze !!

peepoonindža
Gost
peepoonindža

i mi smo osjetljivi na klerofašizam !!!

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Gospodine Božoviću,
Crnogosrski narod je posebno osjetljiv na na srpska zlodjela po Crnoj Gori i okupaciju Crne Gore!

marko
Gost
marko

Takk je …podrzavam..

Hajduk
Gost
Hajduk

A ko tebe u ovu Državu poštuje, gori je od tebe.
Čuš poštuješ Crnu Goru! … E bruko, ovđe si rođen, to što si izjavio, to može samo nesoj reći za majku svoju.
NEKA JE VJEČNA CRNA GORA!

Lux
Gost
Lux

I mi smo posebno osjetljivi na četništvo pa ne vidim da ste tako aktivni povodom toga. Crna Gora nije vaša željoteka, da nećete muzičku želju, da pjeva Ceca? Ili je vaš stil više Baja Mali Knindža?

Alan Ford
Gost
Alan Ford

I mi na vase divljastvo i varvarizam koje pokazujete prema nama evo vec 40ak godina, pa nas niko nista ne pita.

Banjo
Gost
Banjo

Zamisli legende koja predstavlja komšiju u svojoj kući?! Pi!

LovacNaCetalje
Gost
LovacNaCetalje

“Postujem drzavu Crnu Goru”, malo MORGEN ,sto bi rekao Beogradski Kasapin. Vi jedino silu postujete i onda ljubite i papuce i haljine.

Ljubo
Gost
Ljubo

Ja sam osetljiv na cetnike

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Svo primorje , Brda,Kuce, Drobnjake , Crmnicu odvojiti od crvene hrvatske pa nek brane gospodu drzavu i pokradene dolare u Deltu u na Rtcg

grešni Milojko
Gost
grešni Milojko

Zašto svo primorje kad tamo nije bilo srba?

TOM
Gost
TOM

Prošetaj ti do Galibabinaca u Srbiji ,budi tamo sa svojima i ostavi se ti CG

Kral
Gost
Kral

Srpski narod koji slavi četnike osjetljiv na ustaštvo.E kakve nebuloze iznose ljudi koji ne rade na pijaci nego ozbiljne poslove,strašno.

Mićo
Gost
Mićo

E vidiš mi se ježimo na četnike. Pozdrav Jutarnjem programu. Ne no ce nam ovakvi slati spisak pjevača koje ćemo slušati. A naši se prema našima ponašaju ka prema siročadima i to me boli požuriste da kaznite divne ljude zbog ovih protuva. Pi.

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Ni ustase ni cetnici nisu dobrodosli u CRNU GORU.I jedni i drugi cinili su zlo veliko tako da gospodine Bozovicu vi radite svoj posao.Gledam vas sa maskom trobojke u redu ali ja zivim 29godina u Novom Sadu, i nikada za sve ove godine nisam vidjela CRNOGORSKU ZASTAVU istaknutu nigdje.I sta bih vi rekli na ovaj moj komentar a to mene… Više »

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

A ostali narodi su posebno osetljivi na svetosavski fasizam i cetnicke zvijeri i pustose sto ostavise na sve prostore bivse zemlje.Ajde kvazi diplomato i demokrato mozes li to barem iskomentarisati,ako nemas obraza to osuditi.

zvizdan
Gost
zvizdan

vi ste osetljivi na ustase a mi na cetnike

Kotor
Gost
Kotor

“mislim da”
Ili moze ili ne moze

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Zalite li se u Zagreb svaki cas kad cujete Tompsona? Javlja li se ta ambasada tamo ili se samo odje bukate?

Primorac
Gost
Primorac

“Cg kontras” svaka ti čas pravo pitanje za kvazi i polupismene diplomate nebeskog naroda.

Velja gora
Gost
Velja gora

Gospodo Radulovicu i Darmanovicu, zapamtite vase danasnje komentare, jer bice prilike da vas na njih podsjetimo
I to vrlo brzo..

Penzija 128 e
Gost
Penzija 128 e

Da ste dali onih 50 E TVCG mozda bi pustili nasu himnu umjesto ovu pjesmu

mrkela
Gost
mrkela

Srbijanska cenzura !

1918.
Gost
1918.

A je li srpski narod posebno osjetljiv na četništvo. A, ambasadore u svojoj rođenoj državi?! To samo može kod “Srba”.

Sta rece
Gost
Sta rece

A zamisli kako su Crnogorci,Bosanci,Albanci i svi nesrbi osjetljivi na Cetnike i na njihove zlocine koji su pravlje od 1918 .Zlocinacka nacija koja misli da i dalje moze maltretirati ostale narode sa ovakvim izdajicama ko sto je Risto i DF ekstremisti

Thomson
Gost
Thomson

Ja svaki dan puštam Thomsona, Škora, Olivera Dragojevica, Mišu Kovača… Hvala RTCG- u.

Jad i tuga
Gost
Jad i tuga

Ali vrh licemjerstva (poznatog srpskog) je kad ti se zali onaj na ustastvo sto je rehabilitovao one gore od ustasa, one sto ih sad velicaju i oce da im dizu spomenike po tudjoj drzavi.. eeej.. je li moguce da su ovoliko jadni, gadni i ogavni!!! Ustase su bile gospoda.. ozbiljna vojska uredna disci0linovana naspram cetnika gadnih, smrdljivih, bradatih, zapustenih, cesto… Više »

cast i obraz
Gost
cast i obraz

e jad i tuga ti je dobro ime, jer sto si sad izjavio, okrece se pola upokojenog balkana u grobovima, da su ustase bili gospoda.. kako nemah srece da smo u nekom civilizovanom razgovoru za stolom ti i ja se zadesili te bi nakon ovih tvojih rijeci popio od mene pepeljaru

Nikoletina
Gost
Nikoletina

Izjava diplomatska ali mu ne ide bas tecno ekavica.

Bobo
Gost
Bobo

Folksdojčeri su najgrđa vrsta.

Ivo
Gost
Ivo

Rešavaj ti to sa njima ako ti ga basta. Naredi im da u Zagrebu ne puštaju brata Tompsona.

Bnjj
Gost
Bnjj

Dvije propale države iz kojih se bježi. Koje svake godine gube ljude i na dnu Evrope su po svim pokazateljima

Loši smo svi
Gost
Loši smo svi

Bravo. Ne zna se ko je gori od nas. Bježao bih i ja odavde da mogu.

Cmc
Gost
Cmc

Necu nikoga da branim ili kritikujem, Ali Taj Isti Thompson se vrtio na sve nase tv kanale krajem 90-tih godina, Pa na ovamo i “vjetar sa dinare” Nije nikome smeta. Dajte odgovornoj osobi otkaz. Zabranite thompsona, Boru Corbu, Lepog Micu i ostale pjevace, sto su pjevali nacionalisticke pjesme i svi ce bit zadovoljni. Ups nece, jer ipak Vazi Ono pravilo… Više »

Boris
Gost
Boris

aj ne mlati

Cmc
Gost
Cmc

Hvala takodje

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Još će on sebi dati auto golova,!!!!!!!!!!!!!!

Doxford
Gost
Doxford

Pola Srbije,Republike Srpske…ide da radi i posluzuje usluzuje,sluzi…po restoranima,hotelma,kaficima…u Hrvatskoj.Ne smeta im kad ih bacaju u more,lome auta,biju konobare …e smetaju vam”ustaske”oare kad ih donosite u Srbiju.Ne smeta vam kad ljetujete po Hrvatskoj..Ne,ne smeta takvom obrazu nista..uh,grdni li ste

Dragan
Gost
Dragan

To te neko dobro slagao, ima srba dakako ali iz slavonije, mozda iz bosne nesto ali iz srbije zanemarljivo,prosao sam cijelu hrv obalu neznam gdje si video pola srbij,tebi se srbi priviđaju…

grešni Milojko
Gost
grešni Milojko

Dođi u Novalju i na Zrće, pa ćeš vidjeti koliko srba iz Srbije radi po klubovima, hotelima i kampovima.

Dejan D3 vitami
Gost
Dejan D3 vitami

Nicifore jes ti?

Dragan
Gost
Dragan

Cus Bozovica hahah evo cetnici poceli da slave pobjedu nad fasizmom a to sto su bili na strani nacista u 2 svjetskom ratu to nema veze.

Buto Maniti
Gost
Buto Maniti

@ Dragane ko te to informisa da su CETNICI bili na strani fasista ? Imasli ijedan validan dokument nemoj samo da je s prostora bivse SFRJ lazova…

Dobrojutro
Gost
Dobrojutro

Pa eto onda pogledaj plan operacije Vajs. Pravio ga lično i personalno Hitler. Četnici su dobili konkretne zadatke od dragoga im Adolfa kao i njihovi zajednički saveznici ustaše sa kojima su zajedno zglajzali na Blajburgu.
Kad dodje Ruski ambasador u Srbiji na otvaranje nekog četničkog spomenika javi se opet.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ovo je slag na torti,cetnici i SPC nisu bile fasisticke sluge rame uz rame sa Njemcima,nema ni slika i dokaza to ne odgovara to se mora izvrnuti.Taman kao one 500 god Turaka,kao 800 godina autokefalije,kao 1918 i zlocini po CG kao Hrvatske,Bosna,Srebrnica,Kosovo to su sve lazi I podmetanja napacenom srpskom narodu sto bi rekao tata nacije Dobrica Cosic on je… Više »

Dejan D3 vitami
Gost
Dejan D3 vitami

Drugo Kosovo covjece. ….

Vladika
Gost
Vladika

Da je poštuješ nebi išao na sahrane i masovna okupljanja.

Milan
Gost
Milan

Nije problem to što je srpski narod osjetljiv na ustaštvo. I Crnogorski je osjetljiv i na četništvo i na ustaštvo podjednako pa nikome ne držimo lekcije ko će za što odgovarati u svojoj zemlji,

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

I Crnogorski na Cetnistvo pa i dalje cetnikujete po Crnoj Gori.

London
Gost
London

Danas je ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović rekao da strani ambasadori nijesu pozvani da se miješaju u to ko će u Crnoj Gori za šta da odgovara.
Sad kad Srbija podigne optuznicu za silovanje Srpkinja u Crnoj Gori kako ce onda da reaguje ministar Darmanovic a kako ce da reaguje ministar turizma i ko ce da odgovara

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Meta ustasa nisu bili samo Srbi vec i komunisti, tako da ce svaki pravi Crnogorac kojem je u srcu komunisticka ideologija osuditi emitovanje te pjesme!!!! Crna Gora se oduvijek bori protiv fasizma i to sto se desilo je velika sramota i za RTCG i za drzavu!!!!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Jelena Savojska, lažna, a koja je to pjesma bila? Pjesma kao pjesma je vrlo lijepa.

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Pjesma se zove “Ne boj se” i nije problem u pjesmi nego u onome ko je izvodi i pustena je na dan pobjede nad fasizmom, bila lazna ili prava ja imam svoj stav, Crnogorci nijesu ustase nikad bili, makar sto se mene tice!!!

Gaetaš
Gost
Gaetaš

To je vaš problem i nas se apsolutno ne tiče!
Nas Hrvati nikad nijesu okupirali kao vi,možda su crnogorci posebno oshetljuvi na četnike,ops,srbe

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Gargamele,smanji dozivljaj.

ZDS
Gost
ZDS

Nećete u Čavoglave niste ni prije 😉

Marko
Gost
Marko

a jesu li osjetljivi na cetnistvo???

Roro
Gost
Roro

Što ne zovnete na razgovor ambosadorku USA?Danas vas je pospremila u Vijestima.Svašta je izjavila za našu “malu”…Smijete li???

Nebojša
Gost
Nebojša

Lijepo pišete.Samo bih volio biti na granici sa Srbijom o1.06.pa da vidim koliko ljudi ide u mrsku Vam Srbiju.

Ima nas dosta
Gost
Ima nas dosta

Očekujem da spremno Srbija dočeka protesnu notu od drugih kada je u pitanju veličanja četništva i pokreta Draže Mihajlovića koji su takođe koji su takođe osuđeni za fašističke ideje i zločine.

Risto Mefisto
Gost
Risto Mefisto

I crnogorski na četništvo!

Dadoee
Gost
Dadoee

Licemjernijeg covjeka odavno ne vidjeh.

Jorgos
Gost
Jorgos

I mi smo osetljivi i na četnike i ustaše

Jorgos
Gost
Jorgos

Božovicu go to Serbia

Haris
Gost
Haris

I Crnogorci su posebno osjetljivi na četnike i veljesrpske fašiste i fašizam!

Mitar
Gost
Mitar

I mi na cetnistvo

MRSSSSSSSSSSSSS
Gost
MRSSSSSSSSSSSSS

toliko bozovicu…

VukMandusic
Gost
VukMandusic

Mislim da je potez darmanovica da ga zove na razgovor u najmanju ruku problematican, u svakom slucaju nije prebistar !

Sasa
Gost
Sasa

Ma ne pričaj. Ti si od onih što vole da im drugi naređuju, da ne uključuju mozak previše.

Milica
Gost
Milica

A vidim nijesi ni ti prebistar.

VukMandusic
Gost
VukMandusic

Ti si bistra ka moraca poslije kise ! Izjava ovog ambasodora je sada znacajna samo po tome sto ga je darmanovic “ljutito” pozvao i sto mu je dao sansu da da sledecu koja je puno smislenija i stvarno optuzujuca i koja na neki nacin povezuje ustastvo i danasnju cg ! Da ga nije zvao niko i ne bi znao sto… Više »

Posrbica CG
Gost
Posrbica CG

Smrt fasizmu,jednako na ustastvo i cetnistvo koje ovo propagira

Vavid
Gost
Vavid

Zašto uporno miješate ustase i četnike.Ne kažem da su čelnici cvećke ali se ne mogu porediti sa ustašama.Zločini koje su ustaşe izvršile u ll Svetskom ratu su bile šokantne čak i za tadašnju Njemačku.

Lomi
Gost
Lomi

Cetnici su prvi u Evropi stali na put fasizmu.

Kriger
Gost
Kriger

Crnogorski narod je alergičan na četništvo a Hrvati nam nikada kroz istoriju nijedno zlo nijesu nanijeli.To što Srbi imaju neke razmirice sa Hrvatima nas uopšte ne treba da se tiče.Drugim rječima-svoga posla.

Pomorac
Gost
Pomorac

A ustase sta napravise u Pivi?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Prije toga vaši komunistički zločinci su pobili na desetine hiljada Srba. A 1918 ? Tada ste se ubijali između sebe, kao danas Škaljarski i Kavački klan. Vaše tradicionalne interne svinjarije za koga optužujete druge.

KOTOR
Gost
KOTOR

Osjetljivi Crnogorci i Hrvati na cetnistvo pa vi ipak rehabilitujete koga stignete!
Nije vam neki argument gospodine ambasadore!
Diplomatija nije bas takva kakvu je vi doživljavate!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Cetnistvo niko nikog ubio niti zlocin napravio, zato tisina

Lomi
Gost
Lomi

A sto su to Crnogorci osjetljivi na cetnistvo kad je cetnika proporcionalno najvise bilo u Crnoj Gori?

Gibanica
Gost
Gibanica

To su bili studenti po povratku iz Beograda u CG .

Rašo
Gost
Rašo

I mi smo osjetljivi na četništvo Božoviću, koje tvoji srbi svako malo plasiraju po Crnoj Gori.

Thompson
Gost
Thompson

Kao što neki dan viđesmo u Neretvi, a što su i istorijski fakti, između četnika i ustaša nema nikakve razlike, na istoj su se strani borili. Prema tome ako nećete da vas Bata Živojinović počisti kao u filmu znajte da ima osjetljivih na fašizam puno, bilo da je ustaški ili četnički.

Učo
Gost
Učo

Osjetljivi smo mi i na četništvo i ustaštvo.
Samo treba jednako tako reagirati kada se veliča daje parastos četnicima.
I jedni i drugi su bili zločinci.

Crni panter
Gost
Crni panter

A da ti malo prosetas do Srbije i da kazes tamo da je citav region osjetljiv na cetnistvo….

Mrgud
Gost
Mrgud

,,Veži konja đe ti domaćin kaže”!

Neno_
Gost
Neno_

Vi ce te nam odredjivat sto cemo radit u svojoj kuci?!
Sram vas bilo! Nikad obraza niste imali…

delboj
Gost
delboj

Ne postujes Crnu Goru to si vec dokazao.
A svi narodi oko Srbije su posebno osjetljivi na četništvo – pripadnike iste filozofije fasizma i zlocince nista manje od Ustasa, pa ih po citav dan rehabilitujete.

Milica
Gost
Milica

Oni koji su studirali u BG devedesetih znaju na šta si ti osjetljiv kao Nikšićanin koji se odmah uvalio u studentske organizacije. Osetljiv si na pare i pozicije. A srpski narod je preosjetljiv i preugrožen da tome pomoći nema.

Mongro
Gost
Mongro

Hahaha, a dobro me podsjeti kakav je žbir i uvlakač bio kao student Beogradskog univerziteta. Sjećam se to sto spominješ kad je preprodavao studentske sobe😀 Poslije ga je spc gurala da poslije vise kriminalističke nastavi studije prava u Kragujevac. Poslije ga je spc postavila za ministra u vladu Srbije. To je njihov vojnik poodavno!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

po toj logici guču i trube treba da se smatraju kao nešto četničko/fašističko/imperijalističko.
znamo da su izbori kod vas brzo.
ali ne davite nas vašim predizbornim ludilom, imat ćemo naše na jesen.
puštite nas da malo guštiramo poslije ove pandemije.
obolje narod od nervoze sve vam ….. .

Andjela
Gost
Andjela

I mi na cetnistvo!

RijalitiOpanak
Gost
RijalitiOpanak

I mi smo osjetljivi na paljenje cg zastave a vi je zapaliste u sred bijograda

ugašen
Gost
ugašen

kako osjetljiv kad su se ustaše i ćetnici zajedno povlačili u blajburg? kako osjetljivi kad su zajedno formirali ndh? kako osjetljivi kad uvijek sarađivali i bili oduševljeni? Božoviću otpadu đedov 😂

Podgorica
Gost
Podgorica

Guglaj te malo, ko je izgovorio
“najviše što mrzim su Ustaše, Četnici i 100% Crnogorci”

Velimir
Gost
Velimir

Postujem Srbiju I Hrvatski Ali Sam veoma osjetljiv na cetnistvo I ustastvo!
Volim gradjanstvo,bez licemjerstva I NE volim izdajnike I UNUTRASNJE neprijatelje!!!

kachawendy
Gost
kachawendy

pa kakve mi veze imamo sa tom osjetljivošću !!!

kachawendy
Gost
kachawendy

pa kakve mi veze imamo sa tom osjetljivošću !!!

gojko sisa
Gost
gojko sisa

Kako priča, ni da liturgiju drzi.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

nemas nikakva prava da se mijesas u nase unutrasnje stvari ….sa hrvatskom imamo korektne odnose i ne vracamo se u proslost nego gledamo naprijed …a posebno smo osjetljivi na cetnistvo i srpski nacionalizam …trebalo bi odma traziti srbiji da zamijeni ambasadora zbog korektnih odnosa i da bi bili jos bolji …ovaj je spijun bie i rovari sa crkvom mijesa se… Više »

Kobi
Gost
Kobi

Kao da on zna što je diplomatija. U svijetu su diplomate ljudi sa manirima i sa znanjem više jezika.

Mitar
Gost
Mitar

OD sad Thompson da se stalno pušta, inace ima top pjesama a njegovo ustastvo ili četništvo popova, ovoga izroda i ostalih to su lična ubjedjenja. Inace Thompson ima odlicne pjesme i treba stalno forsirat legendu Olivera Dragojevica.

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

i mi postujemo drzavu Serbiju ali je isto crnogorski narod posebno osjetljiv na cetnistvo klanje i paljene nasih kuca i sela, pa vam to ne smeta da i dalje pokusavate na razne nacine da preuzmete iliti prisvojite sve sto je nase!! a to dokazujete i pokazujete svaki dan sa svake strane sto ovako preko ambasade, sto preko nekakvih popova i… Više »

Bob
Gost
Bob

A crnogorski narod je posebno osjetljiv na cetnistvo i velikosrpski hegemonizam i ideje velike srbije i lazne ideologije ds su crnogorci srbi

Pepe
Gost
Pepe

To vas 20% Dukljana možda.

Betoven
Gost
Betoven

Kakve veze ima emitovana pjesma sa ustastvom?

Tivat
Gost
Tivat

U pola Evrope je zabranjen, pa pitaj njih na što misle

21.maj
Gost
21.maj

Divna rodoljubiva pjesma.

SINDON58
Gost
SINDON58

BOZOVIC PRIMITIVAN COEK

TRrol
Gost
TRrol

Nikakve. Spinuju nesto opet. Pjesma je rodoljubiva i primjenjiva na sve zemlje Balkana – mladi nam odose… Jos 10 godina ovako i nema nam nazad.

Marko
Gost
Marko

Ne razumijem. Znači da ovo nije išćerano?

Kujava
Gost
Kujava

Cudno je sto ispred zgrade ministarstva nijesu protestvovali Manda,Medo ,Pipun i ostali Df ,i rekli da je ovo udar na Srbiju i srpstvo.

Vladika
Gost
Vladika

Malo su prileglli poslij ručka pa će poslije ima se kad, nije trka.

Kele
Gost
Kele

Shisnjara poslat doma.

Pipun
Gost
Pipun

Vrnut ga u Srbiju pod hitno.

nindža
Gost
nindža

greota je

Ceklin
Gost
Ceklin

On da se mjesa u CG sto će ko pustat koju pjesmu, Bozovicu aj pomalo u Arilje na prasetinu.Pa tamo drži govore.

free samples
Gost
free samples

i evo se trese od stra……zna da ce ga tamo toplo primiti ,malo ce se sprdati pitace jedni druge za zdravlje i ismijati se botovima koji se odje dolje loze kako smo nesto bitni i mi i oni (Crna Gora i Srbija).Nastavice se radprodaja Crne Gore sa sve busanjem u grudi lijevom a desna ce biti na debelom takulinu.Slika i… Više »

Staxe
Gost
Staxe

Svaka ti čast,taman tako…

ND
Gost
ND

Ovaj ambasador je prvi koji se prodao,koliko mi se čini!

Nikoletina
Gost
Nikoletina

I ja to htjedoh da napisem. Oni se izmedju sebe svi dobro poznaju, idu na zajednicke prijeme i zabave.
Mi odje i dalje anonimno divljamo sa komentarima a oni se zabavljaju citajuci.
Vazno je da se skrenula paznja sa sustinskih problema.

Suzannah
Gost
Suzannah

Persona non grata.

Orao
Gost
Orao

Bozovicu iz NK stavi ti trobojku i da te vidju. Svi pod Ostrog pa sad protiv CG. Ceraj ovog

Sejo
Gost
Sejo

Jel te onaj Tomic iz br vozio prvo prikljuplja informacije pa spija po br,litijas sve ih vezite policijo.Hapsi sve rade protiv CG

CENTAR
Gost
CENTAR

On je cisti Crnogorac poreklom, a nije mi jasno zasto s mirom ne sjede ovi ljudi naprimjer kao on, plata dobra, sve privilegije ima, govore mu vasa visosti i ekselencijo, svuda dzabe jede,, i ne moze s mirom nego bulumaci.

Paša
Gost
Paša

Mora, inače izgubi akreditiv svoje države Srbije. Nijesu ga poslali ovđe da prima dobru platu i ćuti, nego da dokažu da Crnogorac s godinama shvata da je Srbin i da širi srpstvo, kako to posrbice najbolje umiju da rade.

Marko
Gost
Marko

Što gospodine ministre ne pozva na razgovor njenu ekselenciju ambasadorku USA, koja ocijeni da u CG uspjeva rijetka biljka “endemska korupcija”.

Joo
Gost
Joo

znaci ovaj “ambassador”……je pocinio u zadnjih par meseci OZBILLJNE diplomatske gafove……da to uradio bilo gde drugo bile bi mu akreditacije opozvane i bio bi poslat kuci……zasto drzava CG ne uradi to isto……zasto ga ne posaljete u njegov Srbistan pa neka tamo zucne Vucicu ako sme…….dosta je bilo srbijanskog fashizma…….

Sasavica
Gost
Sasavica

Slatkis

Danilo
Gost
Danilo

Ko god dodje iz Srbije na nase more, to treba vratit, vidi što nam čine.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

ne znam da li je ironicno al nam ne trebaju kao gosti nista …..kolika je evropa tolike su nam sanse …da je neko recimo samo sa cesima i slovacima sklopio arznzman koji nisu neka sila ni velicinom ni ekonomski zavrsio bi posao preko milion ipo ceha i slovaka je ljetovalo u hrvatskoj prosle godine ….pametnom dosta …druga kultura muzika manifestacije… Više »

Vantage1111
Gost
Vantage1111

A dje mu je maska sa srpskom zastavom?

Beli-Beograd
Gost
Beli-Beograd

25 godina je ovaj negde nešto! Jadna Srbijo, sta ti sve hranis, nije cudo da obican narod dinara nema!

Mitar
Gost
Mitar

Pedala iz cg njemu i slicnima vise su dosadili i bogu i ljudima

Pavle
Gost
Pavle

Prkosi ajvan iz Miločana jer zna da su Crnogorci gostoprimivi i da je gost z anas svetinja. Zna on i sto kako se odnose pema našem ambasadoru u Srbistanu i kako se odnose prema zastavi naašoj, zna isto kako bi se odnijeli da stavi masku sa crnogorskom zastavom kod njih. Ali da ne bi od njega dobijali još šamara dok… Više »

Prč
Gost
Prč

Covjek,mada mu dadoh veliku titulu,rodjen u niksicu i zivio do fakultetskih dana ovdje sad je amabasador druge drzave u svojoj drzavi.kakav to covjek treba dasi.srbin iz niksica da bude ambasador sbije u cg.sve mi je jasno da jebtamo zavrsio studije,zaposlio se,bio ministar unutrasnnih poslova srbije al da prihvati da bude ambasador srbije dje su svi njegovi??? Pored toliko funkcija koje… Više »

Sasavica
Gost
Sasavica

Malo pismenosti nije na odmet

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Evo ga što mu je đed po majci nosioc spomenice, a njegovi đedovi!!!!!!

Ac xxx
Gost
Ac xxx

Četnici

Laz ili istin
Gost
Laz ili istin

A zasto gospodju iz SAD ne pozovete na razgovor
Koliko cuh I ona se mijesa u unutrasnjost drzave
Eto jutros uputila kritike 🛷😂😂😂😂

da se zna
Gost
da se zna

Laz ili istin, ne izravnjavaj OVO sa ambasadorkom. Ovo je IZDAJNIK PRVE KATEGORIJE!

Djoko
Gost
Djoko

Postavit ga za muzickog urednika na rtcg, salim se, proglasiti ambasadora pesona non grata

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Poznajući Božovića,mislim da će teže biti tima u ministarstvu izvanjih poslova nego njemu.

Kele
Gost
Kele

Najorije se opismeni pa pisi. Sto ti znaci ovo ” tima” u ministarstu? A Bozovicu oduzeti akreditacije i poslat ga tamo odakle je dosao.

Bnjj
Gost
Bnjj

Nijesam ni slutio da će doći dan ovo da kažem- vanka sa njim iz Crne Gore !

rale
Gost
rale

Đe ti je maska hahaha, bistrino iz miločana

marko
Gost
marko

stavio trobojku masku ceraj iz cg pa neka nose po kosovu

Bhh
Gost
Bhh

Ceraj i knjaza nikolu

Roki
Gost
Roki

Bhh: Ne može. Išćerali ga Svrbi.

badžana
Gost
badžana

Eno i Pedja Bulatović masku trobojku nosi u skipstinu

Ku-ku!
Gost
Ku-ku!

Jesi vidio kako je stavlja, nesrećnik nesrećni 🤣🤣🤣

Joo
Gost
Joo

nemaju ti ono sto je potrebno da imas da bi otisli na Kosovo……😉😂

J.J.J.
Gost
J.J.J.

Jel ti djedu smetala ta ista trobojka?

Paša
Gost
Paša

Smetala je mnozini, nisu srbi uspjeli da pobiju i zapale baš sve slobodare Crne Gore. A pobili su ih dosta, božja ti vjera. I to nikad neće biti zaboravljeno.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Samo hrabro Bozo brate !

Misionar
Gost
Misionar

Četnik, petokolonas. Fašista. Nešto ne znam lijepu riječ da nađem za izdajnika.

Psihijatar
Gost
Psihijatar

Ima i ti ubrzo pred Sud.

Dobrojutro
Gost
Dobrojutro

Za ovo što radi ovaj ne-gospodin ambasador ne treba hrabrost. Dosta je bezobrazluk.

Milica
Gost
Milica

E blago ti u pamet,ups…..koja pamet!

Send this to a friend