Politika

Brajović: 21. maj je jedan od datuma koji vremenom postaje sve važniji

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović čestitao je građanima Dan nezavisnosti, te poručio da je 21. maj jedan od datuma koji protokom vremena postaje sve važniji

“Svaki novi 21. maj, svaka godina u kojoj od 2006. obiježavamo život u ponovo nezavisnoj, našoj državi Crnoj Gori, dodatno nam potvrđuje veličanstvenost građanskog dostignuća koje slavimo 13. put.  Za samo nešto više od decenije, Crna Gora je formirala institucije i uspostavila sve složene mehanizme za funkcionisanje države. Za to kratko vrijeme postali smo ne samo međunarodno prepoznatljiva, već i širom svijeta uvažena zemlja. Postali smo jedna od 29. NATO članica, a u regionu dobar susjed i država bez premca po uspješnosti u evropskim integracijama”, poručio je Brajović.

Kako je istakao, kao demokratska država, njegujemo pluralizam političkih i svih drugih ideja koje čine moderno građansko društvo.

“Treba još posvećenije da radimo na postizanju društvenog konsenzusa u vezi sa strateškim razvojnim pravcima države.
Čestitam Dan nezavisnosti Crne Gore, uvjeren da ćemo svaki naredni 21. maj obilježavati u sve uspješnijoj i bogatijoj Crnoj Gori”, navodi u čestitci predjednik parlamenta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bob Rock
Gost
Bob Rock

DosljeDNO!!!

Avro
Gost
Avro

Vrati ti pare DK. Nećeš vječno vladati. Ito kad odeš s vlasti. Tek tada ćeš vidjeti je li 21 maj iz dana u dan važniji.

sto..
Gost
sto..

Gdje su petlje,ne sjeća se neko ko je u 43 godini završio školu.Dobro će to zapamtiti poreski obveznici.

Instalacije
Gost
Instalacije

Prepoznatljiv je Brajović po interesantnim dogadjajima koji bi “institucije” trebalo da ispitaju!

Send this to a friend