Politika

Brajović čestitao Dan opštine Kolašin

Ivan Brajović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je stanovnicima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine Kolašin, koji se obilježava 28. avgusta.

“Crnogorske planine su oduvijek bile rasadnik gradova i ljudi koji se nijesu mirili  sa okupatorskim, ali ni sa stvaralačkim stegama i okovima, već su permanentno davali otpor i širili vizije i ideje koje su prevazilazile lokalne okvire, i bili prepoznati kao slobodarska i napredna paradigma u Crnoj Gori i šire. Među njima posebno mjesto zauzima Kolašin, koji je u teškim uslovima i za globalnu ekonomiju, a pogotovo domaću, u tranzicionim i posttranzicionim vremenima, pokušavao i pokušava da iskorači i uhvati zamajac sa razvijenijim centralnim i južnim crnogorskim regionima”, navodi se u čestitci Brajovića.

Predsjednik parlamenta je istakao da Kolašin i njegova izdašna priroda predstavljaju izuzetan majdan za kreativne i preduzetničke potencijale, pojedinca i zajednice, prije svega na poljoprivrednom i turističkom planu.

“Imajući to u vidu, uvjeren sam da će u budućem vremenu Kolašinci znati da iskoriste i unaprijede postojeće, započete i nove projekte i mogućnosti na dobro svih građana”, dodaje se u čestitci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Doktor Igor Rak
Gost
Doktor Igor Rak

Kolasin je konačno u pravim rukama,nema vise nazadovanja eviva,eviva,eviva Montenegro

xyz
Gost
xyz

Je li opet čestitao dvaput, kao prošle godine?

Lipovo
Gost
Lipovo

Nagual@ Slaviccemo i bez tvoje polovine srca, nijesi jedini koji je u ,,rascjepu,,

Nagual
Gost
Nagual

Da li slaviti Kolašin ili tugovati za Mekejnom.. srce mi se cijepa na dva dijela

Send this to a friend