Politika

Brajović čestitao Dan opštine Petnjica

Ivan Brajović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je stanovnicima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine Petnjica, koji se obilježava 4. avgusta.

“Naši gradovi i oblasti su kao naša zemlja – mali, ali sa velikom istorijom i kulturno-istorijskom baštinom. Takođe, naš multietnički, multikonfesionalni i multukulturalni sklad kako u prošlosti, tako i u sadašnjosti, ugrađuje suživot različitosti u naše nasljeđe na koje nam mogu pozavidjeti i mnogo starije i razvijenije demokratije u Evropi i šire”, saopštio je Brajović.

On je istakao da su građani Petnjice decenijama su dijelili sudbinu sjevera Crne Gore, koja je mnoge od njih odvela daleko od zavičaja.

“Ali dolaze bolja vremena koja, prije svega, osjećaju oni koji su ostali, ali i oni koji se vraćaju sa svojim idejama i kapitalom i daju zamajac privrednom, poljoprivrednom i turističkom razvoju u Gornjem Bihoru. Razvojem crnogorske ekonomije, a time i privrede sjevera, uz permanentnu saradnju lokalne i državne uprave na stvaranju uslova za domaće i strane investicije, kao i dugoročnu podršku domaćim preduzetnicima, gazdinstvima i organizacijama, uvjeren sam da Petnjičane i Bihorce očekuju bolja vremena”, zaključuje se u čestitci Brajovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nurkovic E
Gost
Nurkovic E

Samo Albanija moze da im pomogne da se izvuku iz ropstva!

Bexon
Gost
Bexon

Hvala ti Presjednice nas voli te tvoj Abdulrahman!

Send this to a friend