Politika

Brajović: Crnogorski vojnici na slavnim stazama predaka čuvaju mir domovine

Ivan Brajović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović uputio je pripadnicima Vojske Crne Gore i ministru odbrane Predragu Boškoviću čestitku povodom Dana vojske-7. oktobra.

“Oficirski, vojnički i civilni kadar Vojske Crne Gore na slavnim stazama svojih predaka nastavlja u skladu sa mogućnostima i okolnostima svoj put očuvanja mira i stabilnosti domovine”, naveo je Brajović.

Kako je dodao, ulaskom u NATO, crnogorska vojska je dobila obavezu i čast više – da sa svojim partnerima u mirovnim misijama doprinosi miru u čitavom svijetu.

“Sa željom da nastavite usavršavanje, razvoj i transformaciju ka najvećim vojnim standardima i profesionalizmu, koji su garant mira i spokoja svih naših građana, čestitam Vam Dan vojske Crne Gore”, poručio je Brajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

RAMADA SE NAJVISE BORIO DA PLACA DRZAVNIM ODNOSNO NASIM PARAMA..

Zeta Slavna
Gost
Zeta Slavna

Pobrka si lonce haivanu Crna Gora se cuva na Cakor Decic Prevlaku a ne u Avganistan djesu najvece plantaze Maka u svijetu

gradaninmne
Gost
gradaninmne

Srecan Dan Vojske, Crnogorci.

Nezavisna Boka
Gost
Nezavisna Boka

Neko reče, kanta jupola!

Raki
Gost
Raki

Eh tvoji preci…bolje cuti

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Ih kako je dobar i posten ovaj izrabljivac,kakav to mir da ocuvamo ko nas to napada,preci bi se u grob prevrtali da znaju kako su licjemerni ovi sto nas vode.seljacka rabota.

Send this to a friend