Politika

Brajović: Ekonomski fakultet njeguje princip akademske čestitosti

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović čestitao je dekanu, nastavnom i drugom osoblju, kao i studentima Ekonomskog fakulteta veliki jubilej – 60 godina od osnivanja ove univerzitetske ustanove.

“Naše dužno sjećanje i poštovanje zaslužuju svi uvaženi predavači, nastavno i drugo osoblje Ekonomskog fakulteta, koji su tokom prethodnih šest decenija svojom posvećenošću iznjedrili više hiljada odgovornih i stručnih diplomiranih ekonomista. Takođe, veoma značajna naučno-istraživačka aktivnost Ekonomskog fakulteta, u velikoj mjeri je u prethodnim decenijama doprinijela privrednom razvoju Crne Gore.

Uvjeren sam da će upravo stručnjaci koji su svoje diplome stekli na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, biti jedni od nosilaca ekonomskog oporavka države od posljedica borbe sa Kovidom 19”, navodi Brajović.

Brajović vjeruje da će Ekonomski fakultet nastaviti tradiciju njegovanja principa akademske čestitosti i naučne izvrsnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
prof.dr...
Gost
prof.dr...

Domaćinska ekonomija je proizvedi pa prodaj,a liberalna kupi ili pozajmi pa preprodaj .Model je potrošen,nema više naivnih.

prof.dr...
Gost
prof.dr...

Iznjedren model liberalne ekonomske misli,koja se posle 30 godina pokazala kao pogrešan model i dovela nas u tešku ekonomsku situaciju.Bolje bi bilo svakako da smo razvijali model domaćinske ekonomije.

Frljoka
Gost
Frljoka

I dozvolili ste da vam plagistar A. B. baci ljagu na tu 60-godišnju akademsku čestitost?

Bnjj
Gost
Bnjj

Đe su kartice Atlas banke Brajo

Send this to a friend