Politika

Brajović kaže da dio opozicije svoje šupljine skriva iza bojkota

Dijelu opozicije komotnija je i djelotvornija opcija vaninstitucionalnog djelovanja, ali sve više građana shvata da oni na taj način sakrivaju “šupljine” koje bi bile otkrivene u poslaničkom dijalogu, ocijenio je predsjednik Skupštine Ivan Brajović.

On je u intervjuu Pobjedi rekao da je “ujedinjena” opozicija prošla put od novih izbora, koji samo što nijesu, do potpunog debakla, kako njihovog jedinstva tako i rezultata bojkota.

“Sve navedeno posljedica je realne slabosti opozicije, a na drugoj strani snage države i ispravnosti politike”, ocijenio je Brajović.

Kazao je da razumije da je dijelu opozicije komotnija i djelotvornija opcija vaninstitucionalnog djelovanja, uz podršku nekih medija koji ih, kako je rekao, predstavljaju jačima nego što objektivno jesu.

“Vanparlamentarno djelovanje štiti ih od izjašnjavanja o mnogim pitanjima, kojima bi svakako bili podvrgnuti tokom skupštinske rasprave”, smatra Brajović.

Ističe da sve više građana razumije da se time skrivaju “šupljine”, koje bi bile razotkrivene u direktnom poslaničkom dijalogu.

“Što se tiče najave „burnog političkog proljeća“, partije koje jedva mogu i zajednički sastanak da održe, to mi liči na prijetnju burom u čaši vode i pokazuje prilično potcjenjivački pristup prema građanima Crne Gore”, rekao je Brajović.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

KO POPUNJAVA ŠUPLJINU DPSa ??!!!!

Arso
Gost
Arso

U testu: Brajović ugostio najstarije i kolege sa najviše radnog iskustva.( misli se na Skupštinu) Kako se dodaje, zaposleni su zahvalili Brajoviću na iskazanom gestu. Neko svoju prazninu pokazuje tako što najstarije radnike ugosti sa kafom ili sokom a on prazninu ispuni sa kafom i sokom.

HDZ Boka
Gost
HDZ Boka

Polako pricaj Brajoviću ,da razumijemo sto si htio reć ,a i ti da završiš misao do kraja pošto je to za tebe napor…

Genije
Gost
Genije

Gospodine,sve je praznina.Morate ukapirat Sve sto postoji je praznina samo nasa energija oblikuje tu prazninu. ibuvali se u nju.Vidis sto vidis,cujes sto cujes.Ima te,nema te.Sretna Svima .

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

A NIJESU TO SUPLJINE,TO SU MAPRSNUCA VELIKA U NJIHOVIM GLAVAMA,SPUZ LIJECI TAKVE BOLESTI

Pyer
Gost
Pyer

Ubodega i ti Brajovicu potpunose slazem

mne dukljanin
Gost
mne dukljanin

Siromaštvo…to je strahota..
CG je siromašna zelja..čeljad izgledaju loše na cesti.
Gos..Brajovic loše..ponižavajuće..

Pyer
Gost
Pyer

Po ponasanju jedne dobre vecine nebise reklo.Prije dase obijest vidi na cesti i svudje drugo.

Tuzanin 2
Gost
Tuzanin 2

Petlja u šupljini od Limenke. Nevažeći.

apsurd
Gost
apsurd

SD-šupljina

Send this to a friend