Politika

Brajović: Niko da ne bude napadnut zbog posla koji radi

Ivan Brajović (Foto: Skupština Crne Gore)

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović rekao je mu je žao zbog prijetnji upućenih poslaniku Ljuiđu Škrelji, ali nije želio da komentariše navode da je šef delegacije EU u Crnoj Gori Aivo Orav, Škrelji rekao “da je to rizik struke”.

<<<Škrelji prijetio taksista, Orav mu kazao da su napadi rizik poslaničkog posla<<<

“Razgovore mojih kolega sa predstavnicima međunarodne zajednice  ne bih komentarisao. Žao mi  je zbog napada na bilo kog građanina, poslanika. Mogu da kažem da time što smo na javnim funkcijama preuzimamo veću odgovornost i potrebu veće osjetljivosti”, jasan je bio Brajović.

On je dodao da je neprimjereno napadati bilo koga.

“Poslanici zastupaju interese grašđana. Niko ne bi trebalo da bude napadan zbog posla koji radi. Nažalost, dešava se to u Crnoj Gori. Poslanici trebaju da imaju veći prag izdržljivosti od običnog građanina koji ne vrši javnu funkciju”, smatra predsjednik Skupštine.

Da podsjetimo, predsjednik Administrativnog odbora Luiđ Škrelja doživio je u utorak veče ozbiljnu prijetnju kada mu je u centru Podgorice, na pješačkom prijelazu, put prepriječio, za sada neidentifikovani, taksista i rekao mu: “Tebe za dobro naroda treba zgazit!

Škrelja je to juče saopštio šefu Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Aivu Oravu i učesnicima okruglog stola “Javni medijski servis u Crnoj Gori, finansiranje, upravljanje i regulacija.

Što se tiče zaštite poslanika, Orav je kazao da je teško naći odgovor na to pitanje i da je to “rizik struke”.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SmrdoPrdov1918
Gost
SmrdoPrdov1918

Kakvi su ovo uhljubi i banda, pozaposljavali sve svoje u drzavne firme, aerodrome zenu sinka…. pih povracka od ljudi i sole pamet.

Iri
Gost
Iri

Do deevet sluze veceru u ramadu,pozuri

Abedi Pele
Gost
Abedi Pele

Kanta jupola! Original!

Brajo ispod dna
Gost
Brajo ispod dna

Koliki je prag ośetljivosti za Petlju, je li veći nego za Limenku?

Send this to a friend