Politika

Brajović: Nikšić ponovo građanima nudi sigurnu egzistenciju i bolju budućnost

Ivan Brajović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je građanima i lokalnom rukovodstvu Nikšića, Dan opštine koji se obilježava 18. septembra.

“Grad ispod Vojnika, koji je oduvijek bio raskrsnica puteva i interesa, i danas kao u drevnim vremenima, pokušava da opstane i prebrodi krizu koju dijeli sa mnogim industrijskim gradovima, ne samo u regionu nego i šire. Ipak, Nikšić je zahvaljujući svojim privrednim, industrijskim, vodoprivrednim, kulturnim i što je najvažnije ljudskim potencijalima, prepoznao svoju šansu i posljednjih godina kontinuirano radi na oživljavanju i stavljanju u pogon svih onih prednosti što je nekad imao, ali i na prepoznavanju novih razvojnih šansi”, kazao je Brajović.

Prema njegovim riječima, gradska uprava u saradnji sa državnom uspjela je da se konsoliduje u finansijskom i javnom sektoru, a onda da probudi i započne industrijsku proizvodnju, da animira i potpomogne poljoprivredne proizvođače u bogatoj okolini, te da kulturnim i festivalskim turizmom svakog ljeta privuče sve veći broj mladih ljudi i turista iz zemlje i regiona.

“Vjerujem da kontinuiranim radom i novim idejama i vizijama, kako rukovodstva, tako i svih građana ispod Trebjese, Nikšić će vremenom postati ono što je nekad bio, a to znači grad koji nudi svojim građanima sigurnu egzistenciju i bolju budućnost”, zaključio je Brajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Globetrotter
Gost
Globetrotter

Isto kao što si i ti ponudio budućnost ZABORAVIO da obračuna 150 mil dodatnih radova na auto-put??? I ovaj ima obraza da nesto izjavi? E moj druze, ja bi tebe krampu i lopatu pa na auto-put..

Randolf
Gost
Randolf

A reci kako si zaboravio onu petlju?

Milo Vujovic CT
Gost
Milo Vujovic CT

Sjetisli se djeda Brajovicu kuco junacka…

Lazine
Gost
Lazine

Mileta Pavićević je nekoliko puta izjavio da je djed Ivanov, bio zamjenik komandanta Zetskog letećeg korpusa Jakova Jovovića!

Somi
Gost
Somi

Xa xa xa xa xa xa xa ovo je mr Bean

sucko
Gost
sucko

Jos malo, pa nece imati ko ni otici.

Send this to a friend