Politika

Brajović o slučaju Medojevića i Kneževića: Tražimo najbolje rješenje

Ivan Brajović (Foto: Skupština Crne Gore)

Predsjednik Parlamenta Ivan Brajović kazao je nakon održanog Kolegijuma predsjednika Skupštine da su konstatovali da to tijelo u okviru svojih ustavnih ovlašćenja nastoji da iznađe najbolje rješenje za prevazilaženja nastale situacije, koja se tiče hapšenja poslanika Nebojše Medojevića i mogućeg hapšenja Milana Kneževića.

“Redovne konsultacije koje obavljamo imaju za cilj da jednu politički i pravno komplikovanu situaciju pokušamo razjasniti i prevazići u okviru državnih institucija. Želim da naglasim da svi poslanički klubovi aktivno učestvuju, bez obzira na različite stavove i evidentne političke razlike. Ističem da je velika naša odgovornost kao predstavnika građana da u Parlamentu postupamo mudro i pažljivo i da mjerimo riječi koje izgovaramo. Isto to očekujemo od svih pojedinaca i insitucija van njega“, naveo je Brajović.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Kakvo resenje sad ste se podobrili a ljudski zivoti su u pitanju. jedino resenje je da se micete vise iz tih fotelja i pustite ovaj narod da normalno zivi.

z d
Gost
z d

Najbolje rješenje za sve nas u Crnoj Gori je da ZAKON VAŽI ZA SVE !!!

Zeljko
Gost
Zeljko

NAJBOLJE RESENJE DA IM SE PRIDRUZIS POSTO SI I TI LAGAO

Nefi
Gost
Nefi

Pametnije kad ne progovara nijedne

Nin
Gost
Nin

Ovo je izgleda jedina normalna osoba.

veki
Gost
veki

tako ti BOG pomogao,

Mojsije
Gost
Mojsije

potrebno je tražiti odgovore na izazove,ali ne i kompromis za svjesno ucinjene ne zakonske radnje.Zakoni se moraju poštovati. To ne žele ovi iz grupacije Fronta i oni koji bi da se o korištenju od ovog slučaja.

Mario
Gost
Mario

Dobro si ti Brajoviću “poslao”u Brisel “prave parlamentarne”koji bojkotuju Skupštinu i Državne institucije,primaju plate poreskih obveznika i ne “dolaze na posao”, niti pravdaju novac koji redovno podižu.Brajoviću,pravi predsjednik Skupštine za nešto ovako podnosi ostavku,ali ti to nećeš,fotelja je ČUDO,a to je vama “privjesci partiji”normalno.

Send this to a friend