Politika

Brajović: Pljevlja mogu biti nosilac industrijskog i privrednog razvoja

Ivan Brajović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je Dan opštine Pljevlja – 20. novembar građanima i lokalnom rukovodstvu.

“Pljevlja sa okolinom, predstavljaju neiscrpni rudnik ne samo uglja i proizvodnje električne energije, po čemu se grad prepoznaje, već i poljoprivrednih i šumskih potencijala kojima najsjevernija crnogorska opština obiluje. Imajući u vidi sve probleme koje su protekle krizne decenije nanijele industrijskim gradovima, Pljevlja kontinuiranim i planskim radom, u saradnji sa državnom upravom, počinje da se okreće valorizaciji sopstvenih potencijala, čime se pruža šansa, prije svega mladim ljudima, domaćim poljoprivrednim gazdinstvima i zainteresovanim stranim investitorima za ulaganja u oblasti privrede i energetike”, kazao je Brajović.

Takođe, kako je dodao, Pljevlja su grad koji baštini najveće vrijednosti viševjerskog, višenacionalnog i dugovječnog multikulturalnog suživota, što uz antifašističko nasljeđe ovaj grad stavlja rame uz rame sa gradovima slavne tradicije i istorije.

“Očuvanjem vjerskog i nacionalnog sklada, neprekidnim i posvećenim radom i zalaganjem, unapređenjem neophodne administrativne, ljudske i druge infrastrukture, uz visoke standrade zaštite prirodne okoline, vjerujem da Pljevlja mogu biti nosilac industrijskog i privrednog razvoja, kako na sjeveru, tako i u čitavoj Crnoj Gori”, naveo je Brajović.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dragan lscg
Gost
dragan lscg

E ti ces reci pravo stanje u PV. Od stranke si napravio BS,zaposlili su svu rodbinu na celu sa min.Hrapovicem,sluge DPSa. A sto se tice multi.kuti u PV sad je gore no 1990 god. Iskreno,nemogu se ocima vidjeti ovi Srbi,Milogorci i Bosnjo.Milogorci. G….a im orjentir ko i vama pa nemogu da se vide ocima.To ti je istina pa ti vidi.

list22
Gost
list22

Mogu, ali neće.

Zdrav
Gost
Zdrav

Preduzmite nešto i da budu a ne samo da ih gušite.

Ispravka
Gost
Ispravka

Zaposlio je ženu i sina u Pljevlja, toliko je uvjeren!

Send this to a friend