Politika

Brajović sa ambasadorima: Predstoji nam dinamičan parlamentarni život

U naredne dvije godine mandata predstoji nam dinamičan parlamentarni život koji će pomoći ubrzanom usvajanju evropskih standarda u cilju unaprjeđenja kvaliteta života naših građana, istakao je između ostalog predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović na godišnjem sastanku sa šefovima diplomatskih misija rezidentnih u Podgorici.

Sastanku su prisustvovali i poslanici – predsjednici skupštinskih radnih tijela.

Brajović je podsjetio da su rezultati lokalnih i predsjedničkih izbora pokazali da građani podržavaju politiku vladajuće koalicije.

“Uz to, pokazujući ogromno strpljenje uspješno smo prebrodili pokušaje da se delegitimiše Skupština i umanji njena funkcionalnost. Vratili smo sučeljavanje različitih politika i mišljenja na jedino mjesto gdje i treba da se odvija u Skupštini”, rekao je Brajović.

Govoreći o radu Odbora za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva predsjednik Skupštine je istakao da „smo time još jednom potvrdili da Skupština predstavlja mjesto dijaloga i dogovora i odraz odgovornosti svih poslanika koji su učestovali u koncipiranju i usvajanju odluke o formiranju ovog privremenog radnog tijela“.

Predsjednik Brajović je takođe govorio o međunarodnim aktivnostima Skupštine, a prisutnima su predstavljeni i podaci o broju donijetih zakona, održanih sjednica plenuma i radnih tijela, kao i drugim značajnim događajima u organizaciji Skupštine Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mario
Gost
Mario

A jeli prisustvovala “ambasadorka” Srbije Milic Branka koju podrzava minisstar inostranih poslova Dacic Ivica-vasarski pjevac.

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Sigurno

Send this to a friend