Politika

Brajović: Šavnik dragocjeno mjesto na razvojnoj mapi Crne Gore

Brajović Ivan

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Šavnika Dan ove opštine koji se obilježava 22. jula.

“Dan oslobođenja 22. jul, ponosni Šavničani s puno razloga i opravdanja slave kao Dan svoje opštine, nepokolebljivo i temeljno njegujući najbolje vrijednosti antifašizma, dajući primjer i dosljedno doprinoseći državnoj politici građanske, NATO i evropske Crne Gore”, kazao je Brajović.

Uvjeren je da će uz dalje očuvanje zdravlja svojih stanovnika, Šavnik uz podršku države nastaviti infrastrukturni razvoj i realizovati nove lokalne i regionalne projekte u oblastima sa najviše potencijala – turizma, energetike, proizvodnje zdrave hrane.

“Sa svojim vrijednim stanovnicima Šavnik posjeduje mnogostruku prepoznatljivost i posebno, dragocjeno mjesto na razvojnoj mapi Crne Gore. Investicionim podsticajem stvoriće se mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta i sve ugodniji život stanovnika ovog kraja. Srdačno čestitam Dan opštine Šavnik i upućujem najbolje želje!“, ističe Brajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Ti znaš inače đe je Šavnik?

Slon
Gost
Slon

Kako su svi ovih dana slatkoriječivi prema ovim unistenim opstinama na sjeveru CG dje im je klimava pobjeda…

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Lokomotiva razvoja Crne Gore, nema šta…

Send this to a friend