Politika

Brajović: Sve sam radio u skladu sa zakonom

Lično uvjeren da sam sve radio u skladu sa zakonom, i sa punim povjerenjem u nepristrasan rad državnih organa, stojim na raspolaganju i iskazujem spremnost za saradnju sa ciljem što bržeg utvrđivanja  i objelodanjivanja pune istine o ovom slučaju, poručio je predsjednik Skupštine Ivan Brajović nakon što je Specijalno državno tužilaštvo formiralo spise predmeta i saopštilo da je u toku izviđaj povodom navoda koji su iznijeti na sjednici Skupštine Crne Gore 12. novembra.

Brajović je poručio da je informisan o ovome, te da očekuje da će time biti stavljena tačka na političke manipulacije i zloupotrebu javnog medijskog prostora.

<<<SDT istražuje transakcije sa Brajovićeve rivolving kartice<<<

Podsjetimo, nakon što je juče šef poslaničkog kluba Socijaldemokratske partije SDP Raško Konjević u Skupštini saopštio da je odbjegli biznismen Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, zbog političkih veza, Ivanu Brajoviću predsjedniku parlamenta i Socijaldemokrata SDD otpisao dug od najmanje 50.000 eura sa rivolving kartice u Atlas banci danas je iz Specijalnog državnog tužioca saopšteno da je o tom slučaju već formiran predmet.

 

 

40

avatar
1000
37
3
0
 
37
LSCGMicoPetarbokiJa i Ti Adm😊
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LSCG
Gost
LSCG

Prijatelju, da je sve kako kazes i da nisi kriv. Covjek koji napravi minusa na platnu karticu od 50000 i taj minus pokriva prodajom djedovine nije osoba koja moze drzavu da vodi.

Mico
Gost
Mico

Ovi likovi kad god su krivi u nečemu kažu “sve sam radio po zakonu” ali nikako da dokažu kako su to radili po zakonu i na osnovu kojeg člana su radili po zakonu i kakve veze ima zakon sa otpisivanjem 50.000 eura na lijepe oči

Petar
Gost
Petar

Stojim na raspolaganju mojim drugarima iz tužilaštva, sa kojima sam zajedno mala ribica prikačena na jedan od pipaka naše poštovane hobotnice… iiiiiii fijuuu.

boki
Gost
boki

Naravno da si radio sve po zakonu,stim što je zakon lopovski….

Ja i Ti Adm😊
Gost
Ja i Ti Adm😊

Kako se stan dobija to mi je jasno. Ova kartica kako to ide?

crnogorac
Gost
crnogorac

Eo se vas naježih…

oooo
Gost
oooo

Da SDP ne ocerase iz vlasti pola stvari ne bi ni culi ni vidjeli. Dok su oni bili u vlasti kao krpelj DPS-u svi su cutali i skrivali jedni druge a sad se razlajali na sve strane. Sad ne mogu vise dizat ruke za sve sto je bilo lose po narod pa im to fali.

oooo
Gost
oooo

A hoce li se ikad pokazat narodu svi ti papiri i dokazi da vidimo koliko je to politicara pa i dosta naroda radilo po zakonu a koliko nije, ako takvih ima. Ovi se pune, narod gladuje, i pojeo vuk magarca.

JOPETJA
Gost
JOPETJA

Ko na divljen zapadu znase ciji je zakon i kako se postuje.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

A KO JE CERAO FINOG GOSPODINA DUSKA DA OPRASTA KREDITE NEGO SAM DA SE ULIZUJE. DULJE JE SVE PLACAO HA HA HA. SAM PAO SAM SE UBIO.

Petar
Gost
Petar

Duška treba osuditi na višegodišnju robiju zbog davanja mita, a Brajovića zbog primanja istoga… Kao i sve druge koji su uzimali novac od tog kriminalca, pa i Mila.

Zoro
Gost
Zoro

Jesi vala….

Ja i Ti Adm😊
Gost
Ja i Ti Adm😊

Romale ramade

Ventimiglia
Gost
Ventimiglia

Nemoj me po obrazu tu sam najdeblji

Pravnik
Gost
Pravnik

Čuš mu izjave,on je na raspolaganju I spreman je da saradjuje.Ma ko te pita?Saradjivao,ne saradjivao,istraga ima da se sprovede!

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Dje nadjoste ovoga finoga čoeka,fukare.

Send this to a friend