Politika

Brajović: U Crnoj Gori ima onih koji bi relativizovali priču o državi

U Crnoj Gori ima onih koji bi, kad bi im se nekako desilo da dođu na vlast, relativizovali priču o državi. SD je sastavljen od ljudi koji su od devedesetih iskreno za Crnu Goru, dok su drugi ulazili u saveze i u nekim sredinama sarađuju sa onima koji bi da ruše državu, kazao je predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović na drugoj izbornoj konvenciji partije.

Brajović je rekao da danas za Socijaldemokrate svako zna, te da je partija uspjela da sačuva osnovne postulate socijaldemokratije i da ce nastaviti da radi na kvalitetu socijalne drzave i pravilnijoj raspodjeli stvorenoga.

“Cetinje je čuvalo onu iskru crnogorstva u ovoj našoj zemlji i iz njega je, najzad, zasijala luča 21. maja 2006. godine koja i dan danas obasjava našu Crnu Goru”, rekao je Brajović.

On je kazao da se svi nadaju i očekuju neko mirnije vrijeme, “kad ko god da pobijedi na izborima, nećemo brinuti mnogo o tome da li će vlast voditi računa o interesima Crne Gore”.

“Mi smo, nažalost, vrlo specifični. Ovdje ima onih koji bi, kad bi im se nekako desilo da dođu na vlast, relativizovali priču o državi, oni bi ukinuli ovu državu”, zaključio je Brajović.

Menadžer OO SD Cetinja, Zoran Radonjić, istakao je da je ponosan što je Socijaldemokrata, jer je, kako je kazao, iako formalno mlada partija, samo SD sastavljen od onih koji su od devedesetih iskreno za Crnu Goru, dok su drugi ulazili u saveze i u nekim sredinama sarađuju sa onima koji bi da ruše državu.

“Ljubav prema Crnoj Gori vodi ovu partiju, a siguran sam i sve vas”, poručio je Radonjić, istakavši da će Socijaldemokrate na Cetinju u narednom periodu biti i brojnije i jače.

Predsjednik OO SD Cetinja, Ivan Gazivoda, osvrnuo se na rad funkcionera Socijaldemokrata u lokalnoj vlasti.

On je istakao da je jedan od glavnih zahtjeva Socijaldemokrata bio utvrđivanje ukupnog duga Prijestonice koji je iznosio oko 38 miliona eura.

“Danas se možemo pohvaliti time da su  javne finansije Prijestonice stabilizovane”, rekao je Gazivoda.

On je rekao i da se aktivno radi na regulisanju vodosnabdijevanja, problem sa kojim se Prijestonica suočava desetinama godina, rješavanju pitanja kompleksa Gornjeg Oboda, kao i na realizaciji projekata finansiranih iz državnog budžeta po Zakonu o Prijestonici.

“Sve ono što smo do sad, kao dio lokalne vlasti uradili, preporučuje nas da zavrijedimo još veću podršku naših sugrađanki i sugrađana. Zato sam danas siguran da smo nakon lokalnih izbora, kada je u pitanju koalicija, napravili pravi izbor, te da će naš rezultat na predstojećim izborima biti bolji od prethodnog”, zaključio je Gazivoda.

Kongres Socijaldemokrata održaće se 30. maja 2020. godine u Podgorici.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MACA
Gost
MACA

STALJIN

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Taj san za vijek vjekova gledati nece,Ovo je zavrsena stvar samo jos ove okupatore ovu Ristovu sektu i gavrane njegove da ispratimo odavde I da krene se normalno zivjeti.

Maki
Gost
Maki

E kakva nam je vlast,boze pomozi nam !

cetinje
Gost
cetinje

uh …. tuge i partije

Stop
Gost
Stop

Bolje mi znamo priču o državi,… Ti si se dovoljno „dokazao”… STOP kotupciji, kriminalu, aferama, lažnom patriotizmu,…

Send this to a friend