Politika

Brajović: Vrijedno radimo kako bi građani Danilovgrada živjeli bolje

Ivan Brajović

Naše procjene pokazuju da Socijaldemokrate podržava više od 25.000 građana Crne Gore i to je rezultat vrijedan poštovanja, koji treba da sačuvamo, a možemo i moramo da ga poboljšamo. To ćemo uspjeti jedino ako nastavimo da vrijedno radimo kako bi svi građani i Danilovgrada i Crne Gore živjeli bolje, kazao je predsjednik SD-a Ivan Brajović na sjednici opštinskog odbora te partije u Danilovgradu.

Kako su saopštile Socijaldemokrate, Brajović je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje partija ostvaruje, naglašavajući da su Socijaldemokrate od osnivanja do danas bilježile na svakim izborima sve bolje rezultate.

“Socijaldemokrate jesu partija najboljeg političkog programa, ali su Socijaldemokrate prije svega partija sposobnih, poštenih i dosljednih ljudi”, naglasio je, ističući da bilježe stalan i nezaustavljiv trend rasta, imaju parlamentarni status u svakoj opštini i da su duplirali broj glasova u odnosu na parlamentarne izbore.

Predsjednik Opštinskog odbora SD Danilovgrada, Radovan Radulović, kazao je da je njihov rezultat na lokalnim izborima bio je značajno bolji u odnosu na parlamentarne.

“U Danilovgradu smo dio vlasti, što nam omogućava da realizujemo naš program i doprinosimo da svaki stanovnik Danilovgrada živi bolje. To je naša misija i tome ćemo ostati posvećeni. Prepoznajući to, naše sugrađanke i sugrađani nam pristupaju i daju podršku. Stoga je moje očekivanje potpuno realno, a to je da će Socijaldemokrate u Danilovgradu nastaviti da rastu i ostvaruju još bolje rezultate”, rekao je Radulović.

Sjednici OO Socijaldemokrata Danilovgrada prisustvovali su između ostalih i generalni sekretar SD-a Danilo Mirotić, član Predsjedništva SD-a Kenan Hrapović i članica Predsjedništva i menadžerka OO SD Danilovgrada Budimirka Đukanović.

5 Komentara na "Brajović: Vrijedno radimo kako bi građani Danilovgrada živjeli bolje"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend