Politika

Brajović: Vrijedno radimo kako bi građani Danilovgrada živjeli bolje

Ivan Brajović

Naše procjene pokazuju da Socijaldemokrate podržava više od 25.000 građana Crne Gore i to je rezultat vrijedan poštovanja, koji treba da sačuvamo, a možemo i moramo da ga poboljšamo. To ćemo uspjeti jedino ako nastavimo da vrijedno radimo kako bi svi građani i Danilovgrada i Crne Gore živjeli bolje, kazao je predsjednik SD-a Ivan Brajović na sjednici opštinskog odbora te partije u Danilovgradu.

Kako su saopštile Socijaldemokrate, Brajović je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje partija ostvaruje, naglašavajući da su Socijaldemokrate od osnivanja do danas bilježile na svakim izborima sve bolje rezultate.

“Socijaldemokrate jesu partija najboljeg političkog programa, ali su Socijaldemokrate prije svega partija sposobnih, poštenih i dosljednih ljudi”, naglasio je, ističući da bilježe stalan i nezaustavljiv trend rasta, imaju parlamentarni status u svakoj opštini i da su duplirali broj glasova u odnosu na parlamentarne izbore.

Predsjednik Opštinskog odbora SD Danilovgrada, Radovan Radulović, kazao je da je njihov rezultat na lokalnim izborima bio je značajno bolji u odnosu na parlamentarne.

“U Danilovgradu smo dio vlasti, što nam omogućava da realizujemo naš program i doprinosimo da svaki stanovnik Danilovgrada živi bolje. To je naša misija i tome ćemo ostati posvećeni. Prepoznajući to, naše sugrađanke i sugrađani nam pristupaju i daju podršku. Stoga je moje očekivanje potpuno realno, a to je da će Socijaldemokrate u Danilovgradu nastaviti da rastu i ostvaruju još bolje rezultate”, rekao je Radulović.

Sjednici OO Socijaldemokrata Danilovgrada prisustvovali su između ostalih i generalni sekretar SD-a Danilo Mirotić, član Predsjedništva SD-a Kenan Hrapović i članica Predsjedništva i menadžerka OO SD Danilovgrada Budimirka Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Kakav folirant ne zna se ko je podmukli od koga u dps.

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Sta bi sa Cica Glisom?

Amakse
Gost
Amakse

Toliko godina si na funkcije raznorazne, moga’ si povuc do sad da se napravi put preko martinica, no je prece namirit svoju gunju

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Put kad se napravi-oli promijenit misljenje?!

Novljanin
Gost
Novljanin

Hahhaah

Send this to a friend