Politika

Branko Radulović htio da tuče odbornika PzP-a?

Branko Radulović

U prostorijama Pokreta za promjene juče je došlo do burne rasprave, koja se umalo završila tučom, između potpredsjednika ove partije Branka Radulovića i odbornika PzP-a u Skupštini Glavnog grada Čela Ismailisufija, saznaju Dnevne novine.

Prema nezvaničnim saznanjima tog lista pitanje finansija je bio glavni razlog konflikta, koji se, srećom, završio bez težih posljedica.

Radulović je tokom rasprave o tom pitanju burno reagovao i krenuo da napadne Ismailisufija, ali su predstavnici DF-a, koji su se u tom trenutku našli u prostoriji, spriječili fizički kontakt.

Na drugoj strani, odbornik Demokratskog fronta u Skupštini Glavnog grada Čel Ismailisufi je potvrdio informaciju da je došlo do konflikta sa potpredsjednikom njegove partije i jednim od lidera DF-a.

“Istina je da je došlo do konflikta. Riječ je o unutarpartijskim stvarima, ali ne želim da govorim o detaljima”, kazao je Dnevnim novinama Ismailisufi.

Dnevne novine su u više navrata pokušale da dobiju komentar potpredsjednika Pokreta za promjene Branka Radulovića o jučerašnjem incidentu, ali on nije odgovarao na pozive i poruke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
radojica
Gost
radojica

i u sportu kao i u životu jako je važno da čovijek procijeni kad je vrijeme da se makne,ode u penziju,šeta,čuva unučad….

Krofnica
Gost
Krofnica

Siledžijski… Pih

Titograd
Gost
Titograd

Ovo je smjesno sta se sve radi u ovoj maloj crnoj gori. U zemlji sa najvise mobilnih telefona po glavi stanovnika, zemlji kamatasa, zemlji sa najvise ulizica i poltrona, zemlji sa najvise preletaca iz stranke u stranku za sitne pare, zemlji korumiranoj u kojoj kriminal vodi glavnu rijec

Dukljanin mne
Gost
Dukljanin mne

Starac je htio bit….Pa ovo je stvarnost…ovo je SRAMOTA i BRUKA…Pa dje su Nasi Boxeri …Danas se za Novac u Ring zaradjuje.Tragedia jedne nacije?

Ahahahaha
Gost
Ahahahaha

Je li se kokotio iza stola, ka put Mila?

Strijelac
Gost
Strijelac

Oko para, no oko čega drugo.Nepravda, ovi se iz vrha partije napuniše, što od Rusa, što od Srba, a za boraniju ne osta ništa. Banju u sve diraj, ali u buđelar nikako.To su osobine iskrenog patriote, zbog kojih se vratio u Crnu Goru, a da nije, mogao je…..iha, dokle dogurat’. Čovjek ga je samo pitao, đe su pare koje je… Više »

Velimir
Gost
Velimir

DAVNO JE PUKA,GREOTE,DZABA MU PARE,
VISE NE ZNA NI KO JE NI STO JE,
EEEE ZALOSNI PROFESORE!

Loky
Gost
Loky

Sto bi reka dobri stari ICE CUBE ”I NEVER HAD DINNER WITH THE PRESIDENT I NEVER HAD DINNER WITH THE PRESIDENT” xD

Hiršan
Gost
Hiršan

Pare ljude kvare…
Vrati Profo pare…
Sve se vidi…
Sve se zna…
Velika si obmana…

Budo
Gost
Budo

Liječi li ko ovoga…pod hitno!

Prvi Palube
Gost
Prvi Palube

Dobar mec bi bio Radulovic vs Skrelja,na neutralnom terenu,kazu da Banja ima jak aperkat ali ga zeza podlaktica.

adacus
Gost
adacus

Oce li ga vise pustiti ovi sto ga drze da nekoga ”ne nagrdi”.Prvi put kad ga puste ima da popije patos siledzija stari.Pihhh

SRBIJAAA
Gost
SRBIJAAA

Čela Ismailisufija ahahahahahahah cisti Crnogorac nema sta. Ahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhaha

Fudex
Gost
Fudex

Samim tim sto Im je ovo procurilo u medije, a sto se desava svud, govori sve o stanju u toj nazovi stranci I koliko vjeruju jedni drugima ,a samim tim sto je taj napadnuti potvrdio I to govori nesto. Pare cuda rade. Profesoru bi 2 vaspitna dobro dosla, bitanga u tim godinama. Porodicna stranka sa 29 glasaca da izadje sama.… Više »

Loky
Gost
Loky

”Divi ovog kiklopa
svakoj reci pritoka,
zajaho BG pa pobjego iz istoga,
gde je nova replika
eto laznog cetnika….

Send this to a friend