Politika

Branko Radulović htio da tuče odbornika PzP-a?

Branko Radulović

U prostorijama Pokreta za promjene juče je došlo do burne rasprave, koja se umalo završila tučom, između potpredsjednika ove partije Branka Radulovića i odbornika PzP-a u Skupštini Glavnog grada Čela Ismailisufija, saznaju Dnevne novine.

Prema nezvaničnim saznanjima tog lista pitanje finansija je bio glavni razlog konflikta, koji se, srećom, završio bez težih posljedica.

Radulović je tokom rasprave o tom pitanju burno reagovao i krenuo da napadne Ismailisufija, ali su predstavnici DF-a, koji su se u tom trenutku našli u prostoriji, spriječili fizički kontakt.

Na drugoj strani, odbornik Demokratskog fronta u Skupštini Glavnog grada Čel Ismailisufi je potvrdio informaciju da je došlo do konflikta sa potpredsjednikom njegove partije i jednim od lidera DF-a.

“Istina je da je došlo do konflikta. Riječ je o unutarpartijskim stvarima, ali ne želim da govorim o detaljima”, kazao je Dnevnim novinama Ismailisufi.

Dnevne novine su u više navrata pokušale da dobiju komentar potpredsjednika Pokreta za promjene Branka Radulovića o jučerašnjem incidentu, ali on nije odgovarao na pozive i poruke.

38 Komentara na "Branko Radulović htio da tuče odbornika PzP-a?"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend