Politika

Bulatović: Cilj protesta u nedjelju je da izazovu pad Vlade

Cilj protesta u nedjelju, koji je najavio Andrija Mandić iz DF-a, je da izazovu pad Vlade, saopštio je u emisiji “Živa istina” član Predsjedništva DF-a Predrag Bulatović.

“Nije nam cilj da izvršimo državni udar, nego da politički Vladu natjeramo da podnese ostavku, političku ostavku. Nakon toga ćemo mi napraviti novu Vladu sa novim izbornim zakonodavstvom”, rekao je Bulatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dragan
Gost
dragan

ti ćeš biti brzo zaboravljen ali radoš i drago neće biti zaboravljeni dok je crnogoraca.za pravo,čast i slobodu crne gore

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

Šta bješe reče Slavko Perović za ovog “novinara” Darka Šukovića ?….hehehehehehehehe…. Jadna nam majka ….hehehehehehe….

Bazinga
Gost
Bazinga

Jedan stariji čovjek u bolnici bio je na samrti. Od smrti ga je dijelilo samo nekoliko sati. Kad je u trenutku malčice otvorio oči, jedva je uspio da vidi nekoliko prilika koje su stajale oko njegovog kreveta. Nažalost, nije ih uspio prepoznati. Zatvorivši oči, upitao ih je drhtavim glasom:”Prijatelji, ko ste vi?”Jedna od prilika mu reče:”Mi smo tvoji zanemareni snovi,… Više »

Dosadno
Gost
Dosadno

A, ovih gluparija…

djuturum
Gost
djuturum

kao i dosad, sjedi jadan ne avetaj.

Nikola
Gost
Nikola

Pedja Pedja, nikad prvi, nidje

Virgil
Gost
Virgil

Evo nece mnogo proc a neki od ovih lidera opozicije ce da zavrsi u zadrugu ili parove.

rajan
Gost
rajan

….slucajno sam prije 20g. imao sluzbeni kontakt sa ovim likom, na moje profesionalno obracanje njemu isti vadi kesu sa bonbonama i kaze mi ,,…uzmi bobu…,, nasta sam mu odgovorio ,,….hvala, bobe ponesite svojoj djeci….,, , tad sam rekao u sebi, e jadan si ti poslanik a jos jadniji fakultetski obrazovan covjek…. nijesam u mislima pogrijesio…

repulzija
Gost
repulzija

Vidio covjek da Ima posla say budalom.

Servius Tullius
Gost
Servius Tullius

Koji si ti profesionalac aooo… 😂😂😂

Zekic
Gost
Zekic

Gubitnik o novoj vladi , 30 god sanja te isti san .Kako ono rece Milo utece Avionom .Sacica Cetnika da oformi vladu .Ni cenzus necete preci 2020 god .

Darko
Gost
Darko

Koljenice moja strasti kako ces mi u nedelju vece pasti

...😂😂😂
Gost
...😂😂😂

Sto Pele drugo zna da radi osim sto je cijeli.zzivot poslsnik

ukradose mi ime
Gost
ukradose mi ime

dali ste se dogovorili ko ce da bude premijer i ministri ili ce te o tome potla jer vi se inace lako dogovarate kad treba da zauzmete koji polozaj sjetih se onog prizora kad ste zauzeli cijelu ulicu jer ste stali po sirini jer se nijeste mogli dogovorit ko ce biti prvi na celo kolone

Velimir
Gost
Velimir

JELI OVAJ COVJEK LUD,VJERUJE LI ON EVO TRIDESET GODINA SVOJIM LAZIMA?
ALI NIKAD NE ZAKUCA U SPUZ,NESTO MI JE JAKO SUMNJIV,
PA I NAVODIOCI NA TERORIZAM SU TERORISTI!

riki saki
Gost
riki saki

vasih 16 glasaca

Demokrata
Gost
Demokrata

E moj Bulatoviću đe obroka prezime, ko će svama u koaliciju sa četnicima i vojvodm mandićem, svu CRNU GORU da dovedete nebi vas bilo 4000. Vijeme je za nove ljude, mlađe, ali za vas NE moj Bulatoviću nesrećom božidar.

Send this to a friend