Politika

Bulatović: Providna montaža režima da CPC trpi teror

Vera Bulatović

Povodom privođenja trojice članova Opštinskog odbora DNP Nikšić u CB Nikšić na razgovor oko grafita na ljetnjikovcu Kralja Nikole, DNP s indignacijom prepoznaje uhodani manir režima da inscenira incidente u korist vlasti, uz iznuđenu reakciju policije da stane u odbranu države, kazala je član predsjedništva ove stranke i poslanica DF-a Vera Bulatović.

“A sva pozadina te jeftine farse nušićevski sumnjivih lica i unutrašnjih neprijatelja dio je providne montaže režima da je NVO CPC ugrožena strana koja trpi teror neistomišljenika“, ističe Bulatović.

DNP najoštrije osuđuje, kako tvrde, represivne metode CB Nikšić tokom kojih su maltretirani članovi i funkcioneri ove partije, sve zbog tobožnje potrebe da se utvrdi ko je ispisao grafite.

“Ali u Crnoj Gori više niko nije toliko naivan da u tom crtanju ne prepozna montiranje klime za usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti da bi se najesen otpočelo s brutalnom otimačinom imovine SPC u Crnoj Gori. Dragan Vukotić, član Glavnog odbora DNP i OO DNP Nikšić, i Luka Samardžić i Jovica Đešnjić, članovi OO DNP, ne samo da su odbili bilo kakvu umiješanost u ovu režimsku montažu, nego su, kao prvo, dostojanstveno izjavili da pisanje grafita nije manir DNP-a, koji ima svoja demokratska i civilizacijska načela u borbi protiv nasilja aktuelne vlasti”, kazala je Bulatović.

DNP ističe da su “namještaljke režima poput ovog crtanja grafita isuviše providne, kao i da se ponosi svim svojim članovima, koji su, kao i većina građana Crne Gore, spremni da brane manastire i svetinje od nasrtaja režima da se imovina Srpske pravoslavne crkve posredno prepiše Nevladinoj organizaciji CPC”.

“Stoga DNP upozorava predstavnike CB NK, i čelnike MUP-a, da ovakav vid maltretiranja može samo i dodatno pogoršati ionako nestabilnu društveno-političku klimu, što je, uostalom, i cilj režima. Zato će DNP sigurno naći načina da zaštiti svakog svog člana od tiranije institucija za potrebe privatne države”, ističe Bulatović.

DNP postavlja i pitanje da li će, i kada biti privedeni i saslušani svi učesnici sabora na Trgaji kod Cijevne, gdje se otvoreno slavila velika Albanija uz isticanje albanske zastave.

“A među prisutnima je bio i Aljbin Kurti, lider Pokreta za samoopredjeljenje, koji i javno zagovara stavove da Crnoj Gori treba oduzeti značajan dio teritorije i pripojiti ga Kosovu i Albaniji. DNP pita i da li se trojica članova DNP iz Nikšića, koji su i negirali svaku povezanost oko ispisivanja grafita, mogu uopšte stavljati u istu ravan, kao opasnost za Crnu Goru i njen ustavni poredak, s Aljbinom Kurtijem, Ramušem Haradinajem i Hašimom Tačijem, osvjedočenim neprijateljima crnogorskog i srpskog naroda, koji su spremni da otmu svaki mogući dio teritorije Crne Gore”, zaključila je Bulatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baki
Gost
Baki

Svaka cast bulatovicka

Gile
Gost
Gile

To su te bratske partije dps❤df

Pop iša uDuklju
Gost
Pop iša uDuklju

Jes vala,kad nam neko tvoje pameti kaže, nemamo šta nako da vjerujemo.A muč !

Veronika
Gost
Veronika

Vidi se kako ste pošteni, iz očiju vam se vidi.

Siroka ulica
Gost
Siroka ulica

Njegos u jednom svom stihu lijepo kaze” kazuj babo jesi li vjestica” ada i ja mislim da ova goodja u godinama zna ko je to pisao.

Pircio CT ❤
Gost
Pircio CT ❤

Kaze Njegos mnogo sto sta,nego vama dudukljanima to ne odgovara. Kako cete se svi vratit na fabricka podesavanja ubrzo,nece bit vecih Srba od vas ulizica

Cgcg
Gost
Cgcg

Kako reče ono Njegoš za “veselu srbadiju”

Milica
Gost
Milica

U Crnoj Gori se polako stvara klima kao u ustaškoj Hrvatskoj. Sve vise vidim da patrijarh nij epretjerao kad je upoređivao….

Viđi
Gost
Viđi

Sve je ovo posljedica upravo patrijarhove želje da nezvanično upravlja državom.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Ima li tezega zlostavljnanja od vjekovima negiranja identiteta i ucerivanja tudjeg i to genocidnog haremskog toliko stranog svakom Crnogorcu

Јоцо
Gost
Јоцо

Какви сте ви мрзитељи! Како ли је живјети с таквом мржњом?

Titograd
Gost
Titograd

Vas srbe niko ne mrzi. Mi vas samo preziremo.

Drnik
Gost
Drnik

Tako je milicijo. Dosta je vise mrznje prema Crnoj Gori Crnogorcima i prema svetoj nam CPC I svemu onome sto je crnogorsko.. svo problemi koji nas zadese su posrbice ristove krivi.. kad on onako prica onda dno dna su dotakli. Vi crnogorci upamet se da branimo svetinje koje smo dobili od skadra vucijega dola fundine i onih svetih bitaka kroz… Više »

Znamo se
Gost
Znamo se

Čuš indignacija. Čim počnu da brbljaju latinski, znam da hoće nešto da me prevare.

mi-ti i crnogor
Gost
mi-ti i crnogor

sto se sluze latinskim/engleskin a zabravili njihov srbski, prodaju znanje a mi vidimo neznanje, lazi i manipulacije ovih dusmana

Racko
Gost
Racko

Koliko je tvoja Crna Gora pokazao je juce tvoj sef. Zastidje.

Terra nova
Gost
Terra nova

U Crnoj Gori više niko nije naivan da vjeruje da ste vi cvjećke i da nijeste u stanju ne da napravite ove bljuvotine po zidovima CPC, nego mnogo gore stvari kao što je rušenje države, koju ne smatrate svojom.

Send this to a friend