Politika

Burzan: Najoštrije osuđujemo skrnavljenje spomenika na Ravnom lazu

Socijaldemokrate najoštrije osuđuju skrnavljenje spomenika na Ravnom lazu podignutog u slavu boraca koji su podigli Trinaestojulski ustanak.

<<<Sramno: Polomljena spomen ploča na Ravnom lazu<<

“Prvi ustanak u porobljenoj Evropi je jedna od najsvjetlijih tačaka u istoriji Crne Gore, čime su udareni temelji savremenoj crnogorskoj državi. Čuvanje nasljeđa antifašizma u Crnoj Gori je obaveza svih i nedopustivo je da se na ovakav način skrnavi jedna od temeljnih vrijednosti na kojima počiva samosvjesna Crna Gora. Ovakvi pokušaji ni na koji način ne mogu ugroziti multietnički, multireligijski, građanski, sekularni i antifašistički karakter Crne Gore, jer je ona kroz istoriju više puta odolijevala neljudskim i necivilizacijskim postupcima”, kazala je Snežana Burzan, članica GO Socijaldemokrata Crne Gore.

Ova partija poziva nadležne organe da u najkraćem roku otkriju i procesuiraju počinioce ovog nedjela.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojo
Gost
Vojo

Crnogorac sam od rodjenja i pravo da vi recem ne znam koga vise da ne volim vas iz SD a ili ove frontovce jer ste vi iz SDa mozda i gori

Vojo
Gost
Vojo

To je sramota sto su vandali ili ovi izdajnici napravili ali vi ste iz SDa ista sramota za Crnu Goru da nije nista no RAMADA

Veljekrajski
Gost
Veljekrajski

Tačno tako. Ovo je ludilo, a ludilu se mora stati na rep!

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Nekome odgovaraju tenzije-čik pogodi Burzan kome?

Tenzije
Gost
Tenzije

Kad ljudi litijaju oni dižu tenzije. Ako ste vlasnici crkva i manastira lako ćete to dokazati na sudu. Bez tenzija. Ako vam se ne sviđaju crnogorski sudovi imate Strasbur. Čemu onda dizanje tenzija?

Send this to a friend