Politika

Cakan: Ispunio sam obećanja – nisam promjenio broj telefona i nisam oslabio

Svoja dva osnovna obećanja u kampanji sam održao, nisam promjenio broj telefona i nisam oslabio. Mada su svi izgledi da ću ovo drugo morati da prekršim. Nadam se da će mi sugrađani oprostiti, poručio je predsjednik Biram Bar Radomir Cakan na otvaranju kancelarije u zgradi političkih partija opštine Bar.

“Godinu dana je vremenski i malo i mnogo. Iz ugla našeg grada – to je kao jedan mali kamenčić u zidinama Starog Bara. Iz ugla Biram Bar ta jedna godina bila je dugačka, aktivna i uspješna. Prije godinu dana kada su mi moji prijatelji rekli da žele da osnuju pokret bio sam sumnjičav. Dugo sam se razmišljao da li je to potrebno Baru i, zašto ne reći – meni lično. Prijatelji koje uvijek pitam prije nego u nešto krenem su bili i za i protiv. Sugrađani sa kojima sam stalno razgovarao su uvijek bili za”, poručio je Novaković.

Istakao  je da, kada su znali da su izbori tu, prihvatio je da bude nosilac liste.

“Rekao sam svima – principi kojima ulazimo u kampanju su jednostavni. Prvi. Nećemo ići u Podgoricu po svoje mišljenje već ćemo razgovarati sa sugrađanima i bićemo njihov glas ukoliko dobijemo povjerenje. Drugi. Nećemo raditi negativnu kampanju iako smo bili svjesni da ćemo biti mnogima trn u oku. Nema srećnijeg od mene što nismo pali na prvom ispitu – izgradnji vrtića. Izašli smo među sugrađane i pitali ih šta misle. Kakav smo odgovor dobili od njih – tako smo i glasali”, dodao je on.

Novaković je naglasio da je tako bilo tada i tako će ostati u sledeće četiri godine jer politika mora da bude u službi građana, a ne da bude obrnuto.

“Ova kancelarija neće biti mjesto gdje će se voditi dugi, beskorisni partijski sastanci. Ona će služiti da imamo gdje da primimo građane Bara koji imaju neku muku. Sa samo pet odbornika znamo da možemo uticati da se makar čuje za njihove probleme, ukoliko ne možemo da im pomognemo. A trudićemo se da pomognemo koliko god možemo jer to i jeste razlog zašto postojimo”, dodao je on.

Odbornica u SO Bar Irina Dabović kazala je da je ovo prostor koji će biti otvoren svim građanima Bara.

“Dobrodošli su svi Barani koji imaju probleme, ali i svi oni koji mogu ponuditi rješenje. Kancelarija Biram Bar će uvijek biti mjesto sabiranja zajedničke energije i volje- usmjerene u konstruktivnom pravcu. Poznajući moje kolege, mogu slobodno da obećam da će ova kancelarija biti samo ona osnovna i neophodna logistička tačka i da se nikada od građana nećemo sakriti iza vrata formalnosti i gomile procedura. Kao i do sada, bićemo uvijek i svugdje sa građanima Bara. I na ulici, i na pijaci, i u kafiću, i na sportskom stadionu, umjetničkom događanju”, poručila je ona.

Otvaranju su prisustvovali predsjednik Opštine Dušan Raičević, potpredsjednica mr Tanja Spičanović, glavni administrator Zoran Radojičić, sekretarka Skupštine Aleksandra Grabež, predstavnici odborničkih klubova parlamentarnih partija Branka Nikezić, Stefan Šušter i Miloš Šušter, predsjednik OO DF Bar Bogić Mitrović Beli,  članovi i prijatelji stranke, te predstavnici medija.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boka
Gost
Boka

Cakane svaka čast! Dobar si covijek što se čuje od tvojih zaposlenih u HNovom, Tivtu, Baru t.j.širom CG! Puna uspjeha u politici!

Barski Rožajac
Gost
Barski Rožajac

Moje poštovanje CAKAN samo napred za sledeće izbore ima da imaš 15 odbornika…. i gradonačelnik Bara !!!

Neno
Gost
Neno

Prevario si dobar dio glasaca pocev od prvog dana poslije izbora i koalicije…

Niki
Gost
Niki

Čestitam, Biram Bar! Svaka čast! Vi treba da vodite Bar.

Sportista
Gost
Sportista

Da se potrka sa Palmom na 100 metara, ko bi prvi stiga?

Neno
Gost
Neno

Gravitacija mu je teski neprijatelj ali moze na kvarno da se kotrlja do cilja,tako je brzi

Niki
Gost
Niki

Neno, probudi se. Dok ti dokono razglabas o gravitaciji i brzini, tvoja partija lebdi… nestaje…

Niki
Gost
Niki

Sportista, trči ti što najbrže možeš, sretno ti i uspješno bilo i neka te noge dobro služe. U politici i svim ozbiljnim poslovima, glava je najbitnija. Nije sramota da to ne razumijes. Ne zamaraj se time

Send this to a friend