Politika

Čarapić: Adžić da iznese dokaze da Do Kvon finansira Pokret Evropa sad

Vasilije Čarapić

Člaa predsjedništva Pokreta Evropa sad, Vasilije Čarapić pozvao je ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića da iznese dokaze za svoje tvrdnje iznijete o povezanosti uhapšenog “kraja kriptovaluta” Do Kvona i Milojka Spajića.

<<<Abazović i Adžić: Kvonov lap top dobar trag, kripto-zajednica pomagala određene političke subjekte<<<

“S obzirom na to da je ministar Adžić objelodanio navodne operativne podatke, ovim putem insistiramo da objavi i vjerodostojne, nefalsifikovane dokaze za sve što je iznio”, ističe Čarapić.

Takođe, poziva Agenciju za sprječavanje korupcije, kao nadležni organ, da potvrdi ili demantuje navode ministra Adžića o tome da je Do Kwon finansirao izborne kampanje Pokreta Evropa sad.

“Pošto smo ubijeđeni da ministar Adžić nema dokaze za ono što tvrdi, zaključujemo da su njegovi navodi ništa do zloupotreba funkcionerske pozicije u jeku izborne kampanje, a još gore i politička zlouputreba položaja ministra unutrašnjih poslova koja ga diskredituje da preuzme bilo kakvu drugu javnu funkciju nakon izbora”, kazao je Čarapić.

Umjesto što pokušava da Pokretu Evropa sad spakuje navodne afere samo par dana pred izbore, preporučuje ministru da u cilju maksimalne izborne transparentnosti građanima i svojim biračima objasni kakve je imao zajedničke poslove sa svojim stranačkim kolegom koji je već procesuiran za šverc cigareta.

“Jer smo sigurni da im je to značajno za donošenje odluke o glasanju”, dodao je Čarapić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dr.ino
Gost
dr.ino

pored ili do kvona ste svi vi zajedno sa onim cupavim samo se radi o podjeli funkcija i para!

Rodrigo
Gost
Rodrigo

Ajde decko omastili ste brke to cijela Podgorica zna…lijepo je bilo ali kratko

Zoran
Gost
Zoran

Znači i tebe ima mališa u ovome? Auuuu
Pa kakve su to face u PES pošteni ljudi moji 🤣🤣🤣🤣

Ojjj
Gost
Ojjj

Brate Abaze nije milosevic palio sam Tik Tak

Ojjj
Gost
Ojjj

A ko mu dade 21

Grunf
Gost
Grunf

Da građani čisto vide o kakvim se “oslobodiocima” radi – jedne druge optužuju za kriminal,šverc cigara ,nezakonito finansiranje stranaka, sastanke sa odbjeglim krimosima…

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Iha, što se radi biće para za plate i penzije….

Send this to a friend