Politika

Carević: Problem imaju samo lovci na fotelje

Predsjednik budvanske opštine Marko Carević saopštio je sinoć u izjavi za Pobjedu da ne postoji ozbiljnijih problema oko formiranja lokalne vlasti i da je, što se njega tiče, vlast formirana odavno.

“Vlast je formirana odavno. Sad samo cvile ovi što nijesu imali digitron u džepu i nijesu dobili ono što su željeli”, rekao je Carević Pobjedi.

On tvrdi i da u Budvi sve funkcioniše normalno i bez problema.

“Problem imaju samo lovci na fotelje. Oni koju su ljetos bili ispred suzavaca i šok bombi i sada su na prvoj liniji fronta, a oni koji su se sakrivali po ćoškovima i vadili bolovanja sada cvile za foteljama. Ništa to nije neobično, ovo je Crna Gora”, dodao je Carević.

On kaže i da kao predsjednik opštine ne učestvuje u sastancima koji se vode oko formiranja vlasti na lokalnom nivou, ali da je na osnovu informacija koje dobija optimista da će dogovor uskoro biti postignut.

“Nekome za dogovor treba nedjelju dana, nekome mjesec, nekome tri, nekome pola godine, ali i to je demokratija. Svako može da radi šta misli, ali u suštini vlast funkcioniše. Nije dobro što je ovakvo stanje, ali nije ni problem jer sve funkcioniše kako treba”, rekao je Carević.

Pored Carevića, optimisti povodom konačnog formiranja vlasti su i iz lokalne većine.

“Lokalna vlast u Budvi biće formirana u naredna tri dana”, kazao je Pobjedi predsjednik Izvršnog odbora budvanskog ogranka Prave Crne Gore Aleksandar Saša Franeta ističući i da o raspisivanju novih lokalnih izbora „nema ni govora“.

“Nikakvih problema oko formiranja vlasti u Budvi nema. Mi uskoro očekujemo poziv od Nove srpske demokratije na razgovore i mislim da ćemo na tom sastanku sve riješiti. Vlast u Budvi će biti formirana u naredna tri dana”, tvrdi Franeta.

On je i kazao da su predstavnici Prave Budve u ponedjeljak održali sastanak sa predstavnicima ostalih partija na kome je dogovor oko formiranja vlasti priveden kraju.

“U ova dva-tri dana ćemo sve riješiti, budite sigurni. Vlast će biti formirana i nema govora o novim izborima”, tvrdi Franeta.

On ističe i da aktuelni predsjednik opštine ima apsolutnu podršku budvanskog ogranka Prave Crne Gore.

“Na kraju će svi biti zadovoljni, jer Prava Crna Gora nema interes oko fotelja. Naš interes je jedino da budvanska vlast bude kvalitetna i poštena i da Budvu vrati na mjesto koje joj pripada”, kazao je Franeta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
niro
Gost
niro

Zastide Crne Gore..Izigravas postenog i covjeka iznaroda a ti si sve suprotno od toga.

Da je vječna
Gost
Da je vječna

Ko se ovo javlja da priča o foteljama? Je li to onaj Budvanski šerif kojem još samo pištolj fali pa da bude u pravom elementu? Nego nešto čuh da neobrazovani kamiondžija i za predsjednika CG hoće da se kandiduje. Baš bi bio oriđinale za Evropu .

Lscg
Gost
Lscg

Sta ocekivati od sofera koji je ekonomski fakultet na Palama zavrsio.

MaglaSvuda
Gost
MaglaSvuda

Budva selendra , a tek ce da bude

Crnogorka
Gost
Crnogorka

A ti kad si izgubio Fotelju bio si spreman pola Grada da srusis..nista ti nije bilo sveto. Kad bi svako krenuo prvo od sebe drugacije bi mislio i pricao.!

Lolo
Gost
Lolo

Ti prvi!
Sam si sebe proglasio predsjednikom!

Joanikije
Gost
Joanikije

Pricas li to o sebi batice?

marius
Gost
marius

Prava bi bila steta da se ovako elokventan lik zadrzi na poziciji predsjednika opstine. Sto predje s njim za ambasadora, po mogucnosti u sto razvijeniju zemlju. Recimo u neku od vodecih clanica EU,tipa Njemacke, Francuske, a moze i u SAD, sto da ne.

Mios
Gost
Mios

Je li ovo onaj demokrata sto poklanja platu, a ovamo namjesta sebe milionske poslove?

ccccccc
Gost
ccccccc

A da probate opet sa tamjanom??..dedemonizacija definitivno nije uspjela. eeeeee grbljani ko vas ne zna…..

Pravda
Gost
Pravda

Careviću,još samo da se nekako može kupiti diploma u Parizu,sposoban si da vodiš UN.

Sramota
Gost
Sramota

Sramno je da sa kupljenom diplomom obavljas tu duznost.Znas li Carevicu da je to krivicno djelo falsifikovanja?Ako ste za vladavinu prava daj na uvid diplomu.

Nat
Gost
Nat

Regenelege zacija rekorgarnizacja otorinolaringologija

Aleksa
Gost
Aleksa

Tako je Care sto ce ovi sa 200 glasova morsko dobro?

Seka
Gost
Seka

Demokratija što to bješe 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Festadjun
Gost
Festadjun

Samo gluma, dok nam ovamo prodaju drzavu

Lolo
Gost
Lolo

Moze li po dubini duse onog Danila Mrvaljevica sa Cetinja nedje Becic da zaposli jer se po drustvenim mrezama od njega ne moze ostati.Ako moze da ga stavite nedje i po dubini i sirini ma i visini ajde Bato molim te ucini nam to.

Predator.
Gost
Predator.

Carevicu zadji si primjer a posebno govornik kakav covjek ni u ludilu ne smije bit. Sramota je svakoga covjeka ovo nije politika ovo je ludilo.

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Careviču prvo kompleks imas ti sa foteljom drugo presjednik opstine se tako nikad do sad nije ponasao kao ti bar da narod pamti ovakvo da kazem bez obzira na politicku pripadnost ovo je sramno i za gradjane a najvise tvoje. A najgore od svega Budva tesko da ce ikad bit ono sto je bila u ocima stranaca (turista) destinacija za… Više »

Dux
Gost
Dux

I u budvi neko zakuvava po(t)paru

zoran
Gost
zoran

URAsi znaci ko i do sada LAZU

Hello
Gost
Hello

Zamislite dokle smo dogurali kad se nova srpska demokratija pita oko formiranja vlasti u Budvi, prijestonici Crnogorskog turizma.

za po ure
Gost
za po ure

ti si samo potrcko Svetov I svi o znaju , neka o postenju

Nada
Gost
Nada

😄😄😄😄 a ti samo na imovinu

Dragi
Gost
Dragi

Carevicu ti si najposteniji bio kaga si podmazivao kamione i gradjevinske masine,ti si ipak ultranacionalista jer u tvoju firmu Carinvest nije mogao raditi ni jedan vozac kamiona koji se nije izjasnio kao Srbin,ovo ti govori sofer sa predjenih nekoliko miliona kilometara po drumovima bivse SFRJ,Evrope i manji dio po Bliskom istoku,a ti si u to vrijeme bjezao u te Grbaljske… Više »

Lazizy
Gost
Lazizy

Pogledajte tu otmenost.
Ako je on prvi među jednakima… zamislite ove ostale kakvi su.
Sve se propalo.

Navijač
Gost
Navijač

A sa lovcima na hektare državne imovine i na izvođenje radove u opštini kojom upravlja, pretpostavljam da nema problema, tu mu je sve čisto i legitimno. Vjernik, poštenjačina, moralista. Tu digitron ne pomaža, tu da se izračuna dobitna kombinace, potrebna je neka druga tehnologija.

BudvaMontenegro
Gost
BudvaMontenegro

Carevicu,polovina Budve te smatra okupatorom i izdajnikom.Polovinu zitelja si neoprostivo uvrijedio i nahuskao tvoje pse bez mozga na njihove porodice.To ti nece biti oprosteno.Najomrazenija ste familija u Budvi.

shuuuut mali
Gost
shuuuut mali

Rece lovac na fotelje i zemljiste

Bata Cuce
Gost
Bata Cuce

Šofer bi da sam odlučuje a njegova firma izvodi radove.

Idemo!!
Gost
Idemo!!

Bato nisi ti za Budvu.Gradonacelnicka funkcija je smijesna za tebe. Ti si veci apostol no svi oni ministri. 💪 😂😂

Send this to a friend