Politika

Carević pušten nakon saslušanja – najavio da će ujutro na posao, Bulatović pogođen kamenom u glavu

Nastavlja se haos u Budvi. Smijenjeni predsjednik Opštine i Skupštine Opštine Budva Marko Carević i Krsto Radović odbijaju da predaju vlast novoformiranoj većini u lokalnom parlamentu. Od ranog jutra ispred zgrade budvanske Opštine pristne su pojačane snage policije, a angažovano je i privatno obezbjeđenje. Veliki broj građana, koji podržava Carevića i Radovića je u više navrata fanas napadao i vrijeđao policiju. Policajci i obezbjeđenje nije dozvolilo smijenjenim funkcionerima da uđu u zgradu, zbog čega je došlo do guranja i koškanja. Nakon što su građani upozoreni da se raziđu ispred zgrade opštine policija je bacila suzavac. Potom su uhapšeni Carević, Radović i odbornici DF-a Đorđije Vujović i Đorđe Pribilović, kao i odbornik SNP-a Krsto Rađenovic. Vršilac dužnosti predsjednika Opštine Budva Vladimir Bulatović je, kako saznaje CdM, pogođen kamenom u glavu dok je napuštao zgradu opštine u pratnji policije.

Nakon više sati provedenih saslušanja Carević je  pušten, a najavio je da će sjutra u 7.45 časova doći na posao.

“Danas je u Burvi došlo do nemilih scena i upotrebe sile od strane policije. Sve je to zbog velikih tenzija. Zahvaljujući kršenju Ustava Crne Gore nasilno smo smijenjeni ja i Krsto Radović. Policija je nasilno pomogla uljezima i ljudima koji su oteli izbornu volju da budu danas u Opštini Budva”, kazao je Carević nakon saslušanja.

Prema njegovim riječima građani su reagovali nervozno što je potpuno opravdano ali ne treba pretjerivati.

“Kao elokventni građani moramo poštovati zakone i u okviru toga se ponašati. Ali kada krene upotreba sile sa bilo koje strane, onda to liči, vidjeli ste da je Budva izgledala kao Bejrut. Mislim da ovo se moglo izbjeći, ali svako mora da radi po zakonu pa i policija. Ne može pendrek da rješava stvari”, dodao je on.

<<<Zbog incidenata u Budvi privedeno 17 osoba<<<

<<<Premijer o dešavanjima u Budvi: Ako ne bude mjesta razumu država će to riješiti za petnaest minuta<<<

Foto: Facebook stranica Demokrata
Foto: Facebook stranica Demokrata

Bacanju suzavca prethodilo je kamenovanje stanice policije.

Foto: Facebook stranica Demokrata

Policija nije uspjela da obezbijedi prolazak vršiocu dužnosti predsjednika opštine Budva Vladimiru Bulatoviću, a okupljena masa je vikala: “da ne mogu da vjeruju ko ima zaštitu policije”, “Vlado šta nam napravi”, “Izađi čeka te boca” i “Nećemo ti ništa”.

Okupljena masa gađala je jajima policiju i automobil sa Vladimirom Bulatovićem. Bulatović je iz bezbjednosnih razlog vraćen u stanicu policije. Građani su raspoređeni oko stanice policije i ne dozvoljavaju sprovođenje Bualtovića.

Foto: RTV Budva

Formiran je spisak osoba kojima je dozvoljen ulazak. Veliki broj građana okupljen je ispred zgrade opštine, a zabilježeni su sporadični incidenti. Đorđe Đurašević (24) je nakon verbalnog napada nasrnuo na policajca.

“Đorđe Đurašević je odbio da postupi po upozorenjima i naređenjima koja su mu izdali policajci. On se javio u medicinsku ustanovu a policija preduzma aktivnosti na utvrđivanju odgovornosti ovog lica”, saopšteno je iz Uprave policije.

Grupa mladića je kako se vidi na snimcima objavljenim na Facebooku pokušala je kamenicama da polomi stakla na zgradi opštine.

U usijanoj atmosferi koja vlada u cijeloj Budvi ispred prostorija Hitne pomoći napadnuta je i sestra Vladimira Bulatovića, vršioca dužnosti predsjednika Opštine Budva.

<<<Bulatović zatražio spisak zaposlenih, disciplinski protiv onih koji ne budu radili svoj posao<<<

<<<Sin Zorana Lazovića službenik je Sektora kriminalističke policije<<<

FOTO: RTV Budva

Vršilac dužnosti predsjednika Opštine Vladimir Bulatović zatražio je od angažovanog obezbjeđenja da spriječi ulazak svih osoba, osim onih koji su navedeni na spisku.

<<<Savjet: Svi policijski službenici da se identifikuju bez odlaganja<<<

FOTO: CDM

“Nakon dolaska na posao, isti su dužni da dostave spisak zaposlenih u svojim organizacionim jedinicama, koji će biti proslijeđeni službi obezbjeđenja. Napominjem da zbog specifičnosti situacije nije dozvolje ulaz u prostorije skupštinske službe do daljnjeg ni odbornicima ni poslanicima, bez obzira na političku pripadnost i način na koji se legitimišu”, naveo je Bulatović.

Spisak zaposlenih u lokalnoj sampupravi kojima je omogućen ulaz u zgradu, FOTO: RTV Budva

One je saopštio da će prostorije građanskog biroa biti otvorene za građane Budve čim se steknu uslovi za njihovo bezbjedno korištenje.

Krsto Radović je kazao da je Bulatović najgori vid poslušnika koji može da postoji u Crnoj Gori.

“Neko će odgovarati za ovakvo postupanje u Budvi”, tvrdi on.

Okupljeni su skandiraju:” Lopovi, lopovi”.

Radović je okupljene zamolio za malo strpljenja.

“Ova opština ne može funkcionisati na ovaj način. Oni to znaju i zato hoće da nas razbiju i posvađaju. Bagri koja se nalazi unutra poručujemo da će morati da izađu”, rekao je Radović.

Potpredsjednik Opštine Budva Marko Marković je kazao da se u Opštini nalazi obezbjeđenje koje nema potvrdu da bude tu, dodajući da se vrši političko nasilje, te da da se prave spiskovi koji odgovaraju određenim ljudima.

“Prekršen je Ustav na više načina, prekršeni su Zakoni i trenutno se u opštini Budva nalazi gola mafija”, poručio je Marković, dodajući da se u zgradi Opštine neovlašćeno nalaze Vladimir Bulatović i Snežana Kuč.

Marko Marković-potpredsjednik budvanske opštine

Potpredsjednik Optšine Budva Marko Markovic je kazao da se u Opštini nalazi obezbjeđenje koje nema potvrdu da bude tu, dodajući da se vrši političko nasilje, te da da se prave spiskovi koji odgovaraju određenim ljudima. "Prekršen je Ustav na više načina, prekršeni su Zakoni i trenutno se u opštini Budva nalazi gola mafija", poručio je Marković, dodajući da se u zgradi Opštine neovlašćeno nalaze Vladimir Bulatović i Snežana Kuč.

Posted by Radio Televizija Budva on Wednesday, June 24, 2020

Nakon što je Careviću i šefu kabineta Nikoli Jovanoviću onemogućen ulaz u zgradu opštine došlo je do nemira.

Na bočnom ulazu okupljeni građani su pokušali da uđu u zgradu, ali ih je u tome spriječila policija.

Nikola Jovanović pocijepao je spisak na kojima su imena lica kojima je dozvoljen ulaz u lokalnu samoupravu.

Nakon što mu nije omogućen ulazak u zgradu, Carević je pozvao okupljene građane na mir i zaputio se ka policijskoj stanici zajedno za šefom kabineta Jovanovićem i savjetnikom kako bi podnio prijavu.

Carević

Predsjednik Carević pozvao je okupljene na mir i zaputio se ka policijskoj stanici zajedno za šefom kabineta Jovanovićem i savjetnikom Vujovićem radi podnošenja prijave.

Posted by Radio Televizija Budva on Tuesday, June 23, 2020

Carević je onda ponovo pokušao da uđe u opštinu. Policija je apelovala na pojačanje privatnog obezbjeđenja na samom ulazu, javlja RTV Budva.

Krsto Radović ističe da je današnja situacija u Budvi eklatantan primjer kršenja zakona.

Radović: Ovo je eklatantan primjer kršenja Ustava Crne GoreIako je sekretarka Skupštine odobrila odbornicima sastanak, danas se, prema riječima Radovića, ljudima koji predstaljaju građane Budve uskraćuje pravo da idu na konsultacije vezane za nastavak sejdnice, zakazane za 29. jun."Dakle, ovo je nezapamćeno i ovo je eklatantan primjer kršenja Ustava, gdje odbornici ne mogu da rade svoj posao. Ovo je treći put da se pet dana krši Ustav Crne Gore", kazao je Radović.

Posted by Radio Televizija Budva on Wednesday, June 24, 2020

FOTO: RTV Budva

Ninoslav Kaluđerović, načelnik službe za naplatu komunalija popeo se na zgradu Opštine Budva odakle je pozdravio građane.

Ni odborniku Demokrata u SO Budva, Draganu Krapoviću, nije dozvoljen ulazak u zgradu Opštine, jer njegovo ime nije na spisku.

“Prepoznajem ovo obezbjeđenje, u pitanju je Guardian i Scuritas iz Nikšića. Blokiraćemo Opštinu dok se ova situacija ne razriješi”, kazao je Krapović.

Ispred zgrade se okupio veći broj građana, koji su postavili suncobrane.

FOTO: RTV Budva

Vršioci dužnosti predsjednika opštine i skupštine Budva Vladimir Bulatović i Snežana Kuč kazali su juče da neće dolaziti na posao dok se ne stvore uslovi za slobodan pristup radnim mjestima i nesmetano obavljanje radnih zadataka.

<<<Policija blokirala ulaz u Opštinu Budva, nijesu dozvolili ulazak Careviću i Radoviću<<<

<<<Kuč i Bulatović neće dolaziti na posao dok se ne stvore uslovi za rad<<<

<<<Carević: Otvoreni smo za dijalog, ali sa nekim ozbiljnim, građani da ostanu okupljeni<<<

<<<Demokrate probile kordon i ušle u zgradu opštine Budva<<<

<<<Bulatović – Kuč: Tužilaštvo da ispita neovlašćeno uzurpiranje opštinske imovine<<<

Incidenti u Budvi počeli su kada je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić probio kordon obezbjeđenja i nasilno sa poslanicima i odbornicima Demokrata ušao u zgradu Opštine.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sale
Gost
Sale

Pukla koalicija i sad ćemo silom da čuvamo fotelje… Bas me zanima sta bi rekli da je ovo DPS radio pre 2 godine u HN…

broj 1
Gost
broj 1

policija je na braniku drzave

Maki
Gost
Maki

Narod se vise ne plasi,mozete ih hapsiti svaki dan ,oni su odlucili da se bore za pravdu

Hajd polako
Gost
Hajd polako

Kome ođe ne valja, pravac Srbija.

Roki
Gost
Roki

Dodži, dodži.

Leut
Gost
Leut

Zna šofer šta je Bejrut. E tugo

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

E to je nase sudstvo, a sutra će se opet čupsti sa budalom. Umjesto sve što su priveli da im se odredi istraga, pa u Spuž sa njima.. I Jočićku, Zogoviću, Medojević, Slaven.. Vidiš kako se Pipun sada pazi, niđe ga nema, nanogica je čudo.. Može u svoje dvorište da vrišti

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Carevicu,Krapovicu,Becicu…zapitajte se ko posvadja crnogorce sa srbima….mislite li da ce poslije ovoga biti sve isto…grdno se varate…sad znamo ko oce da nam zapali kucu…proci ce i ovo…ali ce trebati dosta vremena da crnogorce uvjerite da ste prijatelji i dobre komsije…sve su maske pale…

Davor
Gost
Davor

Ljudi, mi bi trebali isto dici glas i dati podrsku policiji.
Rade svoj posao u ovom nemilom vremenu srbovanja.
Nek barem znaju da imaju podrsku svih nas koji volimo Crnu Goru!

Eki
Gost
Eki

E kakvi su ovi dzunglasi,sacuvaj boze

BOSS
Gost
BOSS

Koji je ovo vijek?ljudi se gadju kamenicama!

Mestar
Gost
Mestar

Sad su jos i poceli da se penju po zgradama ko simpanze 🤣🤣🤣. To im je krajnji domet. Ovo nisu ljudi, ovo je primitivna horda divljaka i kriminalaca kojih se svi gnusaju. Ne smijem ni da pomislim sta bi se desilo da oni dodju na vlast.

Djuka
Gost
Djuka

Sto su se ove zenetine raspistoljile

Zora
Gost
Zora

Neka neka samo napred posmatra neko i sa strane i oce mir u svojoj drzavi CG.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Cujete li recnik ovim zenama? To su majke, supruge i domacice. E kukala nam majka sa ovim narodom

Danko
Gost
Danko

Napraviti kontra miting i dati podršku policiji i Državi. Svaki put kad se okupi ova šaka bandita, treba dati podršku policiji. Pa da vidimo.

Davor
Gost
Davor

Slazem se da se da podrska policiji, ali ne na ulicu.
Mi moramo pokazati da smo civilizovaniji od ove ulicne bande.
To je nase najjace oruzje!

Nina
Gost
Nina

Primitivci,pa samim tim i nasilici.Vracaju nas u 90-te,bagra neotesana.Sve ih treba pohapsiti,da niti jedan na ulicu ne ostane.A ovim zenturacama bih tek posebno sudila.Sram ih bilo!

Milos
Gost
Milos

A kako pusten???? Zasto????

Njegoš
Gost
Njegoš

Pogledajte jadnike iz Sekjuritasa in Niksica , brukaju svoje porodice za mizernih 50 eura.

delboj
Gost
delboj

Sram vas bilo zbog pustanja Carevica.

E viva
Gost
E viva

A Milicijo svaka čast ko god se zaleti na vas samo udrite ne daj te na sebe i vi ste nečija braca kumovi sinovi da ne nabrajam ziveli pozzz volim vas

Grahovo.ME
Gost
Grahovo.ME

Sto su uzigrali cetniciiii
No pasaran

Marko
Gost
Marko

Nikad vise okupaciona 1918

Joo
Gost
Joo

Ovako su zapoceli i 1918.-e…..sto je rezultiralo okupaciojom nase zemlje i nasih svetinja…..

frulaš
Gost
frulaš

A što su ovi suncobrani okolo?

zoka
Gost
zoka

sramota ima li ovaj narod u budvi preca posla sem da divlja i lomi ,jesu li culi za demokratiju..a ove zenetine bolje decu da paze i kuvaju rucak nego sto se raskubaju s policijom..dnoo dnaaa

marius
Gost
marius

Nisu to crnogorke budi siguran. Crnogorke su vazda kucu i djecu cuvale. Ovo su uvozne snase .

Bajica
Gost
Bajica

Ne avetaj, Crnogorke su emancipovane zene, ne sjede kuci i pletu carape za munje, ovo je budva nije cevo…😂😂😂🤣🤣🤣

Idjka
Gost
Idjka

Nije narod no aktivisti demokrata i df, uz njih su tu i neka bezbjedonosno interesantna lica.

Mima
Gost
Mima

Kako su kuražni kad ih niko ne dira a kad im odgovoriš istom mjerom onda kuknjava i plač. Tipčno srpsko ponašanje.

freeMNE
Gost
freeMNE

DPS je za ove institucija u svakom smislu…

Ironman
Gost
Ironman

Svi na gomilu bi se j….I. za pare.biiip

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Polic

Mind
Gost
Mind

E ovako treba dok se ne maknu ovi dpsovsi smradovi, pa cemo onda preci na ostale!

O Tempora...
Gost
O Tempora...

Hahahaha… Mozgiću, taj film je u tvojoj glavi, i to spriječava da vidiš šta se dešava… i molim te nemoj da mi junačiš više ovako virtuelno. Izađi tamo sa Batom ispred Opštine… o tempora o mores!

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Andrija….Nikolic… Vizionar

KO BOKA
Gost
KO BOKA

KAKO VAS OPOZICIJO I POZICIJO SAMO NIJE SRAMOTA …SAMO ZBOG VASIH FOTELJA NASA DJECA NECE ZIVJETI U MRZNJI I HAOSU HOCEMO MIR ZA NASU DJECU I SLOGU.. ZA GENERACIJE KOJE RASTU …HOCEMO DA SE CIJENI NECIJA MUKA I NAUKA …NECEMO DA NAM DJECA BJEZE IZ SVOJE DRZAVE PROBUDITE SE VI SVI USIKANI U FOTELJE

Bogdan
Gost
Bogdan

Sto bi Carevic i Radovic tek činjeli da ih zapane vlast na državnom nivou….ne daj Bože da nas to snađe

Ilija
Gost
Ilija

DF i Demokrate su dokazali su da su na sve spremni samo da zastite svoje fotelje i funkcije

Etički Crnogora
Gost
Etički Crnogora

He he he a čim im dođe gusto odmah pjevaju svetinja se branit mora, tako da ispadne pred svijtom da je sve ovo zbog nekakvih svetinja he he he he

Marta
Gost
Marta

Samo ih ovog puta vise ne pustajte iz zatvora nego sa njima pravo u Spuž

Haris
Gost
Haris

Hapsi bandu! Nikad više 1918.!!!

Krsto
Gost
Krsto

Becic probio kordon😅😅😅😅😅😅😅😅😅. Jesu li u kordonu bila djeca iz obliznjeg vrtica?

SN88
Gost
SN88

Koliko me samo ovo ne interesuje da vam je znat… Ma boli me briga za Budvu.

pg_alko
Gost
pg_alko

kako si ti cool

Rada
Gost
Rada

Ovi ljudi stvarno nijesu normalni. Sramota me je sto sam Budvanka

Nikola I
Gost
Nikola I

Pa zar jesi?

Joo
Gost
Joo

Ti sto to rade su mnogo sto sta ali Budvani nisu…..

Njanjanja
Gost
Njanjanja

Nerede*

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ukaljali ste ugled Budve i srozali je na najniži mogući nivo. Budvani su miran kulturan i prefinjen narod, a ne divljaci i primitivci

bonaca
Gost
bonaca

Predstava se nastavlja,neko mora zabavljati besposleni narod.

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Ovakva divljastva i nasilja se vise trpjeti ne mogu i ne smije se dozgoljavati toj grupi ljudi da cine sve ovo

Bogdan
Gost
Bogdan

Sve njih treba uhapsiti i procesuirati, dosta je bilo ovakvog postupanja prema organima reda

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Nevjerovatno kakvi divljaci i primitivci, đe su oni rasli? Kakva su ovo ponašanja?

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Nisam za dps ali nisam ni za ove divljake,ovo je stvarno nerealno sto rade, i jos ocekuju podrsku ?

Antoan
Gost
Antoan

Ovakve scene su zaista bezprizorne i skandalozne, nikome se ne smije dopistiti takvo ponasanje

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ovaj Krapović je car😀 On sve zakuva i onda se elegantno povuče na rezervni položaj 😂😂😂 Nikad ga nema među žrtvama 😂😂😂

Todor
Gost
Todor

Ovo je najava pobune od devedesetih to je očigledno. Iza ovoga je organizacija. Crkva ne miruje.

Kukuruz
Gost
Kukuruz

A nije nego nezadovoljni narod, sendvičaru

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ne razumem kako ovi ljudi iz dfa imaju obraza sutra da izadju pred ove momke koji su se navutali suzavca ni zbog cega

Leart
Gost
Leart

Hapsite ove teroriste ! Ovo je uzasno sto rade

Komita
Gost
Komita

Nema bez policije i suzavca nista,nikad se nece demonstranti nauciti pameti

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Tuzne scene u budvi… Za sve je kriv becic i njegova druzina kojs umjesto da smiruje, potpaljuje nemire

Liberal
Gost
Liberal

Sad sam gledao snimke po fbu,ovo je horor,oni kamenuju policajce

Asdfasdf
Gost
Asdfasdf

Hapsi milicijo

Stefo12
Gost
Stefo12

Da je srece da ih sve pohapse i da ih ne pustaju,ovo je terorizam

željko
Gost
željko

Ovo je i bio cilj fronta pod naredbama srbije, da nas zavade! Bravo što ste nasjeli braćo😮

Traktor IMT
Gost
Traktor IMT

majstore da smo braca do ovoga ne bi dolazilo.

HIT
Gost
HIT

E STO UC8NJE SVETO
JADNICA ….SVA SE OLINJALA
😍😍😍😍

sound
Gost
sound

E zaista smo trpjeli bata i krsta dosta, ali za nauk da ovakve divljake gledat ne mozemo vise nikad

Joo
Gost
Joo

Nisu ni oni izabrani…..dobili su vlast mesetarenjem…..

Panda
Gost
Panda

Policija obavlja svoj posao casno i posteno.

barba
Gost
barba

Kako sa njima bez ovako?? Zasluzili su iskreno👏🏼

Oaza
Gost
Oaza

Policija radi svoj posao ne znam sta je tu problem?

Pollo
Gost
Pollo

Sa ovakvim primitivcima je jako tesko uspostaviti bilo kakav vid komunikacije

KATASTROFA
Gost
KATASTROFA

A sto se ocekivali od ljudi koji dolaze iz takvih stranki??

opozicijaMne
Gost
opozicijaMne

Ne mogu da vjerujem kako se ponasaju Carevic i ostala kompanija..

Masnica
Gost
Masnica

Carevic i Radovic njihovi postupci govore sve. Sramno.

iris7
Gost
iris7

Ovo je strašno ljudi, što učinješe ovi foteljaši majko mila!!!!!!

Sejo
Gost
Sejo

I treba da budu uhapseni.

Nikolas
Gost
Nikolas

Ovo je zalosno sta rade Carevic i Radovic..

Krsto
Gost
Krsto

Sramota za narod, sramota za grad, sramota za drzavu!

Jaz
Gost
Jaz

Oglasi se ministre Nuhodzicu ako si ziv

Hristina
Gost
Hristina

Ovaj narod je pod nekom madjijom, je li moguce da se ovako potkupljuhete, sram vas bilo, ovako stitite svoj grad je li, tako sto lomite i rusite po njemu. PIH

Komita plus
Gost
Komita plus

Sovinisti koji mrze drzavu u koju zive,drzava da pokaze snagu jer ogroman broj gradjana postuje i voli Crnu Goru

Nikolija
Gost
Nikolija

Policija ima pune ruke posla, sankcionisati odma ove divljane

JaffaCakes
Gost
JaffaCakes

Najjače su mi ove žene što kao krište nešto i brecaju se. Smijeh

M...
Gost
M...

Vidi se moj druze da ove danas nijesu rucka kuvale doma, a ni na posao isle. Ocigledno kuci sjede i ogovaraju, zato su sad i na ulicu da one “brane” Carevica hahahahah

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Ovo Srbi zele u Crnoj Gori nemire, ulicarsko divljastvo, nasilje, vrijedjanje… ovo vam je slika Df i Demokrata malo je sto oce da izbrisu ime Crne Gore nego oce i nasilje da izazovu zbog njihovih funkcija.

Mirko
Gost
Mirko

Hapsi bre!!!!

Libero
Gost
Libero

Upravo ovo odgovara dps, EU ce da cuti, dps dobija izbore i cao cetir godine.

Baraka
Gost
Baraka

150 huligana (okupljena masa) zafrkava cijeli grad i drzavu?! Ima li drzave da reaguje?

😜svašta
Gost
😜svašta

Ovi previše gledaju tv pink reality programe.

Drobnjak
Gost
Drobnjak

Hvala Bogu da je policija odreagovala kako treba , ne može manjina i ulica nametati svoje pravde i rešenja !

Milo Vujovic ct
Gost
Milo Vujovic ct

Vlast mora da Ukine Okupatorsku ilegalnu tzv.sPc.u Crnoj Gori,zasto su se Stekli Svi Pravni Uslovi,koja je NASILNO UVEDENA 1918.g.Poslije Okupacije i Genocida nad vise od 10.Hiljada Nase Brace i Sestara,koji su Brutalno Pobijeni i Poklani,Vlast Hitno treba da izvrsi Reviziju za vise od 100 000 srbijanskih Dosljaka pobjeglica i( 1200 ilegalnih popova )koji su na Koruptivni Nacin Dobili Boravak a… Više »

Dejo 19 maraka
Gost
Dejo 19 maraka

Mirom

🆗.
Gost
🆗.

Dame & gospoda 🤪

Auuu
Gost
Auuu

Hapsi bagru koja kamenuje vrijedja i kao manjina hoce da vlada
Sta m titrate

Haris
Gost
Haris

bečić je uteka, ka i vazda je prvi u bježaniji aaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

andrijinai ristova skola

robert
Gost
robert

Počela je borba za slobodu. Neka je sa srećom.

Aok
Gost
Aok

Ajde, cekam te

Haris
Gost
Haris

Za oslobođenje od 100 godina veljesrpske okupacije.

Konan
Gost
Konan

Hahahahahaha zene ste poturili naprijed a vi iz zaadnjih redova urlate hahahahahaha

Seka
Gost
Seka

Ajd da vidim mangupe..u Srbiju pa oslobadjaj.. ovdje je tvrdo..trebamo mi u svoju kucu imati manje prava od vas…ma samo naprijed, dosta li je vaseg cirkusa,bagro mrznjom zadojena!

Jaja
Gost
Jaja

Greote tih jaja gdje u štetu pođoše.

Drmar
Gost
Drmar

Koliko se sjećam godinama je na ulaz u Opštinu stojala Rada Barikada.
Nije se moglo ući da se ne zna kod koga se ide.

Radosav72
Gost
Radosav72

A za ovo vrijedjanje policajaca bi im posebno dao toljaga, isturili su ove zenetine da vrijedjaju policiju…

Dejo
Gost
Dejo

Hapsi bre!!!

OLUJA20
Gost
OLUJA20

Znači li ovo da će ubuduće rulja moći da se skupi ispred stana ili kuće bilo koga od nas i da nas istjera zato što nijesmo Srbi? Đe ide ovo?

Joo
Gost
Joo

To je njihova najveca zelja…..to je isto ono sto su radili 1918.-e…….

Dejo 19 maraka
Gost
Dejo 19 maraka

Jesu ovi kaluđerovici ludi 😆😅Možda će i zapjevati.

Jeste...farbamo
Gost
Jeste...farbamo

Čuudooo ti je vlast…privilegije,muljanje sa svim i svakojakim rešenjima,za pare podrazumeva se,službena auta,putovanja i šta još sve….dolaze na poso i odlaze kad im prohte i to sve sa pričom za boljitak naroda…fuuj.
I jedni i drugi najmanje misle o narodu a ovamo sve zbog naroda.

PetarPan
Gost
PetarPan

Komentar na,,veliki broj građana”.Ne vidi se tu voše od 50,pa nek ima i 100 huligana koji pokušavaju nasilno ući u opštinu.Đe su ostali građani Budve,gledaju taj primitivizam ko i mi od kuće.Zar treba da sto huligana kroji sudbinu kraljice turizma?…

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Svee hapsit

Nope
Gost
Nope

Krapa i Cara u zatvor na hiljadu godina i mirna Budva….

Neka to
Gost
Neka to

A dje je Becic danas da mi je znati

Emica
Gost
Emica

Na manikir i pedikir

Dejo 19 maraka
Gost
Dejo 19 maraka

1 dolar 1 franka 1 funta 2 eura 2004 godine.

Xxx
Gost
Xxx

Sto se ne javi milicija ako treba pomoc. Meni dosadno. Nisam izdusio vec neko vrijeme da valja.

Dejo 19 maraka
Gost
Dejo 19 maraka

Pusti prvu loptu.

Dejo 19 maraka
Gost
Dejo 19 maraka

Samo mir.

robert
Gost
robert

Bliži se mrak polako policijo.

Doxford
Gost
Doxford

Mrak,sa ledja ,podlo..to vam je vjeovima glavno oruzje.U lice,muski..nikad nijeste ni znali niti srca imali

Radosav
Gost
Radosav

Diktatura…

Srbo
Gost
Srbo

U boj krenite junaci svi…

Joo
Gost
Joo

Pravac Malom Aleku Kim Dzong Vucicu na prag…….

Goran
Gost
Goran

Odje koliko vidim sve neke zene koje se dernjaju. Oćerajte to kući da kuva ručak.

Amfi Risto
Gost
Amfi Risto

A to su ih junaci poturili, pa kad policija krene junaci prvi, bjeezzzz…

Doxford
Gost
Doxford

Kuvaju li ove nevjeste rucak?

TonyZ
Gost
TonyZ

Premijer je kazao da im treba 15 minuta da zavrse posao. Kad vidim ove srbiće, za 10 minuta se mogu pospremiti.

JoKso
Gost
JoKso

Nezavisnost za budvu sa bokom

Ranko
Gost
Ranko

Ajde jedan kako vi je u trebinje kod dodika🤣🤣🤣🤣🤣

abba
Gost
abba

Srbi nemojte se junačiti, nije to za vas.

Miljan
Gost
Miljan

A i vi na komentare ste junaci

JOVO KAPA
Gost
JOVO KAPA

Doci ce trenutak ako nastavite sa fasizmom da i licno osjetis nasu gvozdenu pesnicu.

Miljan
Gost
Miljan

A snimak dje napada policajca????

BBC
Gost
BBC

Koliko ja vidim, jedan snimak sto prikazuje sve jasno je prekinut u jako pogodno vrijeme. Na drugi snimak sto je ovaj mali snimao izgleda da je on prvi digo ruku, al posto nece da objave cijeli prvi snimak ne moze se tacno reci. No evo ne znam nece ni da objave komentare u vezi prekinutog snimka

BBC
Gost
BBC

Ee taj su snimak jako dobro skratili na vijesti, prekinuli ga kad je najbitnije. No i na ovaj drugi sto je Djurasevic snimao izgleda da je on prvi digo ruku

Sloboda
Gost
Sloboda

Mislis policajac napada druze!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Od Srba smo sve ovo viđeli po bivšoj Jugoslaviji. Đe god ih ima malo više odma prave probleme.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Specijalci, i svi u aps za 10 min, dostaje cirkusa!!!

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

zasto policija dozvoljava ovu sprdacinu sa njima.. zasto ovo ne suzbiju i pohapse.. pluju ih gadju, cupkaju udaraju pa im bjeze pa onda trojica cetvorica ulete u njih pa im pobjegnu, policajci sa stomacima, ne mogu se okrenut d debljina!! katastrofa.. ko su komandiri dolje.. ?? provjeriti to i zamijenit!! napravit i zapecatit opstinu i pdrediti ko smije da udje… Više »

Pumpa
Gost
Pumpa

Sreca sto nas ima 600 000 inace bi bili gori od Kurira i Blica

Davor
Gost
Davor

A sto cine srbalji…..
Samo mi nije jasno zasto policija ne upoteijebi ovlascenja i je hapsi bagru koja ke samo dosla da lomi, a ne znam ni zasto.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Davore bore se ljudi za svoja prava koja ste im oduzeli vi banditi.

Davor
Gost
Davor

Kakva crna prava Isuse…?
Niko ih ne sili tamo da stoje i prave probleme. Brzo ce izbori pa neka glasaju. Ove nesrece su imale sansu i nisu uspjeli. U cemu je problem?

JoKso
Gost
JoKso

Problem je sto ste kupili onog nesretnika, nego je to kodvas izgleda normalno.

Amfi Risto
Gost
Amfi Risto

Problem je sto ste ga vi prije 4 god kupili, pa sad kad je promijenio stranu onda muka…

gogo
Gost
gogo

Mesija, drzi se tastature

Pdofrance
Gost
Pdofrance

Nemaju pravo da budu vlast bez većine. Ali oni sami sebi daju tzv “srpska” prava

Budva
Gost
Budva

Ne mogu da shvatim da ispektor neće da se lektimiše i vrati telefon momku . Takvi ispektori brukaju moju Crnu goru. Stavio naočare Rej Ban kao da je u Holivudu. Svojim postupkom napravio je veliki incident u već napetoj situaciji. 99% policije radi ispravno ali se uvjek nađe neko ko je zalutao. Sramota

nikšić
Gost
nikšić

Da je ovo Amerika ili Francuska druže ovaj nekulturni i napadni litijaš bi bio plav od batina. Policajac ga je trpio do zadnjih granica

PgCg
Gost
PgCg

Budva@
Ne noze druze da ga legitimise i vrati, postoji sluzbena procedura za takve stvari.Mora da podje u CB da ispuni i potpise odredna dokumenta da bi mu bio vracen.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Policijo imate li gumene metke I vodene topove za ove vandale I huligane ko svaka svjecka drzava a ne pustate ovu bruku I sramotu

Markoza
Gost
Markoza

Sramota. Zene dosle da da se svadjaju i biju po Budvi. To su one gospidje sto su 90-tih stigle bez idje icega u cg i sad jeku cine. To je daj im prst oni yzmu cijelu saku. One ce da zavode red po cg. Vuc ate se odakle ste dosli. Niko od njih ne ide na sjever cg nego ce… Više »

Joo
Gost
Joo

To su zene onih srbijanaca koji su dobro platili za radna mesta uwas opstini….Cerevic je u prosku na nasu grbacu stavio minimum petoro na jedno radno mesto……

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Koja stoka a ove piplice Sto kristinjaju okolo odakle je ovo doslo

delboj
Gost
delboj

Znaci ako kojim slucajem ovi nacilnal-fasisti dodju na vlast svi ovako mozemo da se ponasamo prema njima.

delboj
Gost
delboj

Nije mi jasno zasto ih fino ne posrpemite. Ajde da recemo da su litije drugog katraktera iako i one imaju huligasnki predznak. Ali ovo je cisto izivljavanje ekstemista i nacionalista i zasluzuje akciju SAJ i pendrecenje svakog ko uopste pomisli da proba nesto na silu da radi… To je jedna polumafijaska i polulopovska druzina DF i Demokrata i vidimo da… Više »

Davor
Gost
Davor

Salzem se sa svime osim za litije. To su politicki protesti upereni protiv drzave i svih nas koji je volimo.

Delboj
Gost
Delboj

Znam ja da je to ista fela i isti izvodjaci i nalogodavci. Ali zbog pravnih razloga nazovimo da se razlikuju.

Delboj
Gost
Delboj

E sad ako ce zbog neke svjetske javnosti da budu blagonakloni prema litijama, i prije svega zato su to mirni protesti, ovdje sigurno imaju sad vec odijesene ruke i 1000 razloga da dobro pomlate sve ove huligane.

robert
Gost
robert

Neka svi pogledaju snimak na fejsbuku i instagramu, da vidimo ko laze.

Nego
Gost
Nego

Na kojoj stranici?

Djoma
Gost
Djoma

Policija treba da intervenise i razbije ovu rulju koja narusava javni red i mir. Ne znam kakav mozak treba da imas pa da mislis da je 16 vise od 17..

Bbbbe
Gost
Bbbbe

Nažalost i Ranko to relativizuje.

Herc
Gost
Herc

Dajte snimak,da vidimo je li tako,kao sto pisete!

aca
Gost
aca

džaba snimak kad svako veruje samo u ono što želi da veruje

dok ne popadamo
Gost
dok ne popadamo

A opusteno sve ce vas katnic pospremit zbog malverzacija. Onda cete svi biti mirni kao bubice

Bbbbe
Gost
Bbbbe

Zato se i bore da uđu u opštinu po svaku cijenu, da sklone kompromitujuću dokumentaciju.

Pravnik
Gost
Pravnik

Policija je u obavezi da uspostavi red u Budvi, jer nemire izazivaju oni kojima su bitne fotelje uprkos sto nemaju vecinu i koji hoce da nasilno upadaju, napadaju i prijete. Jeli jasno sada da su Demokrate izdanak ondasnjeg Milosevicevskog SNP-a, i gotovo identicni, ali upakovani u “ljepse pakovanje”, sa Drazinim Frontom. Jedva cekamo 30. avgust…

Maki
Gost
Maki

Nemire izazivaju oni koji otimaju legalno izabranu vlast iz korupciju…

M...
Gost
M...

@Maki ee kuku nama sa tobom i takvima kao sto si ti 🤣🤣🤣🤣 sto se ismijah… A cija je opstina da te pitam? Cije je to vlasnistvo? Ocigledno po tebi provatno vlasnistvo Carevica, Radovica i kompanije koja ne da ziva fotelju… Kad su dobili izbore prije 3 god lijepo im je predata vlast bez i jednog incidenta.. I u cemu… Više »

Окле
Gost
Окле

Што дуже траје ово злостављање народа и легално изабраних службеника у будванској општини, то све више Европа увиђа како изгледа “демократија” у Црној Гори.

Kaćun
Gost
Kaćun

DF i Demokrate su obični nekulturni nasilnici i demagozi.. to je EU davno uvidjela.

Marko
Gost
Marko

Da , Evropa gleda kako srbi opet stvaraju nered, dje god da su, a oni samo znaju zrtve da izigravaju, znamo se

Nob
Gost
Nob

Bravo,zato nam juce otvorise zadnje poglavlje ovi iz EU,ne brini se za to,davno je EU snimila situaciju.

Bbbbe
Gost
Bbbbe

Kad je Crnogorska ulećela kod DF i Demokrats i blokirala smjenu, tada je sve bilo u redu.

Perko
Gost
Perko

Mislite policajac mladica😂😂😂

Ada Pero
Gost
Ada Pero

Ako ste već jednom ušli, što ste izlazili…mogli ste ostati unutra i sačuvati fotelju

Ilinois
Gost
Ilinois

Ovo je sramno. Zbog šake vlasti. Ima li nam spasa …

Cezar
Gost
Cezar

Da li ima iko da stane u odbranu policijskim službenicima iz Budve i da se kaže ko su ljudi koji već danima nasrću i napadaju policajce a koliko vidim ovdje ima dosta lica sa Kosova i Srbije a protiv njih se ništa ne preduzima. Zašto nadležni ne rade svoj posao?

Eki
Gost
Eki

Koprcajte se koliko god hocete,ovdje nece nikad bit cetnicko leglo,bice samo crna gora i montenegro🇲🇪🇲🇪🇪🇺🇪🇺🇭🇷🇦🇱🇽🇰🇧🇦🇩🇪🇬🇧🇺🇸🇺🇸

JoKso
Gost
JoKso

Zivjela njegoseva cg

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

da nema interneta ni ovoga ni onakve državne skupštine ne bi bilo.
bitno je napraviti predstavu.
izbačti snimak.
imati preglede, lajkove.
eto to je politika zadnje 5-6 godina.
skečevi za potencijalne glasače.

Dejo nobelovac
Gost
Dejo nobelovac

Ovoga jednoga znajem.

papiric
Gost
papiric

moze li neko da mi objasni ZASTO (??????????????????????????????????) policija ne hapsi ove ljude??????????????

papiric
Gost
papiric

osjecam se ugrozeno

Maki
Gost
Maki

Ne moze se narod uhapsiti….pametni..

Joo
Gost
Joo

Maki….naod se nece hapsiti nego srbochetnici i klerofashisti…….

Maki
Gost
Maki

Hahaha

marius
Gost
marius

Ovo opozicija čini namjerno, nebi li izazvali policiju na reakciju, kako bi poslali te slike u EU, koja je najavila otvaranje s CG poglavlja 8. Mislim da vam je sve dzaba, jer znaju oni ko su vam mentori. A mentori su vam oni, koje EU u zadnje vrijeme i te kako kritikuje.

Drsko
Gost
Drsko

“Sto je blizi kraj imperije zakoni su sve ludji ” CICERON

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Udri policijo ko kod pokuša ruku da pruži put vas! Udri te po njima ruke vam se zlatile.

P R I K A
Gost
P R I K A

Jel misle i ovako da vladaju ?

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Ono što se vidi je da je mladić odgurnut na auto i mogao da nastrada udarajući glavom na beton-to nije nikakav stručan zahvat i to zbog telefona.Ako rade po zakonu u čemu je problem da im se zna ko su po imenu i prezimenu?

Dragica
Gost
Dragica

Trebali su ga dobro ispendrecit.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Boje se neke istine čim su toliko agresivni?

Strijelac
Gost
Strijelac

Ovi pričaju o časti, poštenju, demokratiji….možda bi nekoga i prevarili, ali ih oda vašar ispod šatora, skrojen po njihovoj mjeri .

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Za sve ovo što se dešava u budvi i za sve što će se desiti u prvom redu je po mom mišljenju odgovorna vlada crne gore kao najveći izvršni organ u državi i personalno predsjednik vlade kao prvi čovjek vlade i izvršne vlasti u crnoj gori i to kako zbog nezakonitog činjenja,tako i zbog nečinjenja, kao i zbog toga što… Više »

Kondor
Gost
Kondor

Amfi, seljaci, polusvijet… svaki dan to moramo gledati – čitati?

Boki
Gost
Boki

Seljak si sam, cim se ovako izrazavas… Ovo i tebe čeka sve, samo što nisi svesta. Ovo je očigledno tvoj apolicija al kad dodje stani pani udarice i na tebe i tebi slicnim….

Dragica
Gost
Dragica

Śedi nepismeni.

Mirko
Gost
Mirko

Ajde dosta više!!! Nisu policajci glineni golubovi!!!
Dokle više da trpe teror narkomana i prestupnika!!! I da pri tom ne smije upotrebit odbranu i obavezno se TEK TADA javi ona komisija za kontrolu rada policije!!! DA IH SRAM BUDE!!! Dosta je više ovoga! Razbojnici u zatvor!!!

El Grande
Gost
El Grande

“Policija je apelovala na pojačanje privatnog obezbjeđenja ” !!!
Propala policija.

marius
Gost
marius

Apel popa Plamenca na djelu. Da vidimo , oce li sudstvo odreagovat na pravi nacin.

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

super sad vodi u spuz i optuzit za napad na sluzbeno lice itd itd.. nakacit sve sto moze.. pa nece drugi put!!

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

greote od ovih momaka pod ovom opremom ovolikom i u ovim uniformama na ovu temperaturu danas mora da stoji 12 sati zbog ovih seljacina nepismenih i neobrazovanih !! pih!!

Crna Ruza
Gost
Crna Ruza

Becic je samo ljepse upakovan Mandic,zalaze se za istu politiku i pitanje je dana kada ce poc kos vucica na sastanak

zlatko
Gost
zlatko

u budvi je trenutno oko opštine i na obližnjim ulicama jedna nedefinisana rulja, neartikulisana horda koja lincuje koga stigne, raskubaju se sa policijom i sluzbenicima državnim koji su došli da zavedu red i uspostave zakon…policija izgleda ne želi da riješi situaciju kako treba, ponavljam stanje je alarmantno…mogu ozbiljne posledica da nastupe

papiriccccc
Gost
papiriccccc

posledice po te sto se okupljaju mozda, samo mogu batine/krivicne da popiju

CiciMici
Gost
CiciMici

Ne damo svetinje vicu gradjani ispred OPSTINE ahhahahahahahahaha

Dakica
Gost
Dakica

Poslanici uskscu kroz prozor,odbornici se penju na krov zgrade, 2gradonacelnika,2 pecata,bitke sa policijom,krici i urlici… Jos jedan obican dan u budvi. Ne razumijem zasto se ovolika frka dize kada znamo da su bata cak i demokrate htjele da smijene

Budva765
Gost
Budva765

Hahaha dize se frke jer zna se ko je legalan

Budvanka
Gost
Budvanka

Zna se. Legalan je onaj ko ima 17 odbornika.

Srna
Gost
Srna

Majka mi je Budvanka i kad gledamo ovo ne vjerujemo svojim ocima sta se dolje deseva i kakvi su divljaci ovi iz demokrata

Minja
Gost
Minja

Budva je nekad bila turisticka metropola a sad trg plavi,puteve asfaltira gradonacelnikova firma,prokopano setaliste,trokadero srusen… Kuda ovo vodi zaboga ?

Unico
Gost
Unico

Mora se postaviti pitanje sta ce sad,kako misle da sacuvaju fotelje ovakvim ponasanjem

marta
Gost
marta

Sve razumijem sem koja je poenta probijanja kordona i slicnog divljanja

Planinka
Gost
Planinka

Ovo je zalosno ,sto se popeo onaj heroj na krov? Sta ce odozgo ?

nebuloza
Gost
nebuloza

Za ove što se pozivaju na “batovu” fotelju, koju dijeli pola mandata, samo jedan podsjetnik, ima dosta foteljaša koji su se slijepili sa svojim foteljama, po 3 mandata npr, ili 30 godina…. red bi bio prvo njih “odlijepiti”

Budvanka
Gost
Budvanka

Mi vidjesmo i batovu ostavku, svi, a sad šalje pristalice u krv da mu čuvaju to što je ostavio. Uzoran građanin, političar i gradonačelnik (bivši).

Rossi46
Gost
Rossi46

Da cu jedan dan uc na ovaj portal a da se ne pominju nekakvi Carevici i Radevici, da se pocine…pohapsite to kao i svakog ko i ruzni rijec uputi policiji samo i ne pustajte ih i problem rijesen…svako ko ima bilo koga iz Budve, prijatelja, rodjaka, kuma, zna da ovdje ima najmanje budvana…ovo sve sto je doslo sa strane, sto… Više »

Ana
Gost
Ana

Ne moze Budva bez vasarista!

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Kako misle da vladaju ovi Carevic i ovi Radovic…pa nista im nece proci…ovamo na drugu stranu je 17 glasova…sve im pada u vodu…nijedna odluka,nijedan predlog,nijedan zakljucak…sto oni misle kako da to izvedu…a ovome Becicu umjesto sto se beci po vas dan po Budvi,pametnije bi bilo da ide na rabotu u Skupstinu CG jer tamo je zaposlen i prima platu od… Više »

Budvanka
Gost
Budvanka

Pa oni i ne misle da vladaju. Od januara ne mogu ništa da odluče. Oni samo misle da sačuvaju fotelje i ruše državu. To je sad već svakome jasno.

El Grande
Gost
El Grande

Okupiti narod i rašćerati kriminalce iz Opštine

Haris
Gost
Haris

Kriminalci su ispred skupštine aaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Aleksa Becic postao mafija… Jao jao, sjedi dje si ni za dje si nisi. Ni ti ni Carevic ni Krapovic.

kako da ne
Gost
kako da ne

Krapović prosipa demagogiju. Nema većinu glasova a hoće da drži starog predsjednika koji je legalno smijenjen odlukom večine odbornika…ma, nemoj.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Nisam glasao za kuc i bukatovica ,ali mislim da koga god da dovedu na celo opstine bolji ce bit od bata i krapa

Kaktus
Gost
Kaktus

Logicno da carevic ne moze da pobijedi na sledecim izborima ,inace bi ih pustio ta 2 mjeseca do izbora da budu VD

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Puno mi je srce kad vidim da ima dovoljno policajaca da obuzdaju ove manijake

Leart
Gost
Leart

Ne damo svetinje ? Sta je odje tacno sveto ?

Janko
Gost
Janko

Fotelje

Mire
Gost
Mire

Fotelje.

Komita
Gost
Komita

E crni Bato sto dozvoli sebi,namjestas tender za sitnis ,bruka

Liberal
Gost
Liberal

Opaaa becic usao u pubertet pa probija kordone ? Mora da zeli da bude sledeci mandic

Stefo12
Gost
Stefo12

E blago nama s ovakvim politicarima sto bi probijali kordone i tukli se sa policijom

Propeler Zviz
Gost
Propeler Zviz

Cirkusanti

Aleksandar
Gost
Aleksandar

E moj Careviću! Malo ti je što si milione uzeo i to sve za vrijeme “kako ti i tvoji kažete 30 godina vlasti Mila Đukanovića”!? Sad bi još i da se rugaš sa državom Crnom Gorom i sa svima nama koji je iskreno volimo i poštujemo kao građansku državu svih nas jednako?! E pa grdno si pogriješio i milo mi… Više »

Zarija
Gost
Zarija

Zar becic nije “oslobodio” budvu prije neki dan 😂😂😂😂

🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣

Zamislite ljudi šta bi Bečić radio da ima 2m i 100kg

Bnjj
Gost
Bnjj

Ukinuti izbore i proglasiti jednopartisku državu. Opozicija radi za vlast samo glume

Haris
Gost
Haris

Što onda glasaš za opoziciju??

papiric
Gost
papiric

brate Bnjj ja mislim da bi trebao svoju partiju da otvoris

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

Batova fotelja “svetinja”?

alarm
Gost
alarm

Dobijte izbore opet pa udjite dostojanstveno!

adut
Gost
adut

pa DPS je imao većinu, što jr sporno?

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

ne bi njima to bio problem ali znaju da nema sanse ne da pobijede nego i u skupstinu opstinu da udju preko 3 odbornika!! prosle izbore ih je spasila najljigavija stranka SDP koja snjima slavi podgoricku skupstinu a ovamo mi prosipaju demagogiju o CG.. prevarili su glasace jednom drugi put nece sigurno!!

wiskozz
Gost
wiskozz

Ma ne blamirajte se visee !!!! Zakon je zakon!

roro
Gost
roro

Kako za koga druškane!

džungla
Gost
džungla

Kakav blam za Budvu čovječe…

Baraka
Gost
Baraka

DFi Demokrate se pozivaju na zakone i Ustav…hahahaha… I sa 150 clanova rodbine, kumova i komsija zele da prikazu da je Crna Gora na ivici rata…hahahaha… A sto ocekivati od Plagijatora i cetnickih vampira… Pope Risto, reci nesto, eno ti stado na livadi..

roro
Gost
roro

Baraka,tebi je nešto smiješno vidim? Ovo su mnogo ozbiljne stvari,nemoj da se smiješ.

Mirko
Gost
Mirko

Đe je krivična za bečića?

Djoko
Gost
Djoko

Sta ce ovo 17 je vise od 16. Kuci. Nijesu se gicali no festilii igrali moravac kad su pod sator bili. Sad kkuci na svoje privatne poslove. Nikakav problem.

dublin
Gost
dublin

E veliku podrsku naroda imate hahahaha

covek
Gost
covek

Ada masa bre ahahaha

agent
Gost
agent

Ako vam matematika lose ide(ne kapirate da je17>16) kako cete budzetom upravljat?

nebuloza
Gost
nebuloza

i 5870 > 5270 , nego je to za tebe viša matematika

E pa svašta
Gost
E pa svašta

Neki delikatni demonstranti. Trebaju im suncobrani. Da neće i ležaljke da im se donesu 🤣🤣🤣

Pajdo
Gost
Pajdo

A pošto su suncobrani i zašto nema ležaljki? ahahahaa

brkoo
Gost
brkoo

Ovdje pod hitno mora doći do dogovora da se sve ovo ne bi otelo kontroli.

Cicimile
Gost
Cicimile

Pocetnici koji su izgubili vecinu samim ti i last u opstini svim silama pokusavaju da se otme kontroli situacija. Tako da ne pozivaj na dogovor kad njima dogovor nije cilj. Od 2015 cilj im je anarhija i blokada drzave.

Joo
Gost
Joo

Sa kim su se oni dogovarali kada su protiv volje gradjana mesetareci dosli na vlast….sad im sopstvena corba gorka….

Haris
Gost
Haris

Kakvog dogovora?? Smijenjeni kući, ostali na posa, to je to.

Oaza
Gost
Oaza

Carevicu gledaj svoja posla pametnije ti je.

opozicijaMne
Gost
opozicijaMne

Sto radi plagijator.

Poslanik
Gost
Poslanik

Pobrka je zgradu. Mislio je da ulazi u Skupštinu Crne Gore.

Masnica
Gost
Masnica

Ponasanje Becica govori sve da nemam rijeci.

Sejo
Gost
Sejo

Becic pod hitno treba da se sankcionise zbog svog bahatog ponasanja.

velko
Gost
velko

boze ljudi nadto lici oni becic po ponasanju i izgledu…. ima li ovi narod oci koga glasa…. a promjena vladti je bilo i bice tako je u Podgorici 1996-2000 mijenjana vlast vise puta kako je ko ima vise odnornika…. znaci obo u Budvi je cista sila i primitivizam i nista drugo

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Veljko, glasaće ga onaj koji je ispod njegovog nivoa. Takav položaj mu stvara iluziju da je Magistar neki nivo.

Starac kočo
Gost
Starac kočo

Nije magistar no plagijator hahahah
Sto je ogromna razlika

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Hahaha… Čika Kočo, potpuno ste u pravu. Kada sam pisao -Magistar-, imao sam u vidu tu bruku njegovu. Drugi put koristitiću zagrade (“magistar”).

Nikolas
Gost
Nikolas

I treba da budu sprijeceni.

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Nema kraja njihivom cirkusu i ovim predstavama

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Zali Boze sto su uradili od nekadasnje prestonice turizma i grada broj 1 u Crnoj Gori

Marta
Gost
Marta

Oce li opet da uskacu kroz prozore i dmnjake? Cudi me da se nijesu zabarakadirali u zgradu i da iz nje nijesu izlazili

Ilija
Gost
Ilija

Sto rade ovi ljudi, pa dokle idu i na sto su sve spremni

Kengur
Gost
Kengur

Neka se pomire sa cinjenicom da su bivsa vlast i da vise nemaju nadleznlsti i ovlasnjenja za vodjenje Budve

Rada
Gost
Rada

Pa dje su oni krenuli? Kako mogu da udju u opstinu kad vise ne vrse vlast

Sala mala
Gost
Sala mala

E zamislte kad Becic moze kordon probiti, e kuku, hahaha

Bnjj
Gost
Bnjj

Izbori u Cg su izgubili svaki smisao, zašta onda narod glasa kad se mijenja volja posle izbora

Pajdo
Gost
Pajdo

Tako je, glasali ljudi Crnogorsku a ovi ušli u vlast s četnicima koji kažu “Budva je srpska teritorija”?!

Budvanka
Gost
Budvanka

Bravo! Tada nisu carević i radović spominjali izbornu volju građana i Ustav.

Obrnuto je
Gost
Obrnuto je

Bnjnj: Narod nije glasao za Crnogorsku da bi se priključili srpskim nacionalistima. Tek sada je ispunjena volja naroda.

Bnjj
Gost
Bnjj

Iz Crnogorske su obećavali da će biti opozicija Dpsu

Budvanka
Gost
Budvanka

Obećavali, pa kad su viđeli sa kakvom bagrom šovinističkom i antidržavnom imaju posla, krenuli s dps-om da spašavaju Budvu. Možeš misliti kakvi su lopovi ovi, kad im je dps postao prihvatljiv poslije njih.

Nina4442
Gost
Nina4442

Kako ce vas izbori primiriti, necete se cuti vise!!!

Anastasija11
Gost
Anastasija11

Ovaj narod je potpuno poludio, imate li vi svojih obaveza, ako vam ovako dani prolaze blago vama koliko ste vi rastereceni i imate vremena za ovakve gluposti.

Patak
Gost
Patak

Ja tvrdim da su ih popovi sa pojanjem u litijama izludjeli. Ovo je nevodjeni cirkus. Cijeli civilizovani svijet se smije ovoj sprdnji sa popovima i litijama.

Jovan
Gost
Jovan

Opet ovi jutros……….

Joo
Gost
Joo

Znaci juce smo saznali da u kasi fali 5 miliona….sad ce se saznati sta i koliko jos fali i sigurno zbog toga ovi srbochetnici rade sve sto je u njihovoj mogucnosti da sprece rad i raskrinkavanje…..

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Kqkvi su ovo primitivci sta je ovo.

Boka bokeljima
Gost
Boka bokeljima

Policija bas drzi rijec… Takva im je svaka istina

U čemu je probl
Gost
U čemu je probl

Boki: Zar nije istina da je 17 veće od 16? Ja sam tako učio, do ako nije što novo u matematici.

Joo
Gost
Joo

Boka….da Boka bokeljima Crnogorcima…a ne vama izbeglicama iz Bosne sto uporno grizete ruku koja vas hrani…..

Boca Senior
Gost
Boca Senior

Dokle će država da dozvoljava ovu sprdnju?

Milija
Gost
Milija

je li moguce da nijesu mogli ovi iz DPS da sacekaju dva mjeseca do izbora nego ovu sprdnju napravise…ionako ne mogu uci unutra…za zdrav razum neshvatljivo

Cicimile
Gost
Cicimile

Sto bi cekali i pravili uslugu onima koji nemaju vecinu. Isplivace neke prljave rabote zato upadaju svako malo kroz prozore i dimnjake..

Joo
Gost
Joo

Cicmile….vec je isplivalo da fali 5 miliona….mislili da jos malo ostanu da to zataskaju…ali zeznula ih korona i propala sezona….

Sekula
Gost
Sekula

Jel Sud što pokrenuo protiv Alekse Bečića ?

Nina
Gost
Nina

Takve primitivce ne treba EU
vaše ASOCIJALNO ponašanje je prešlo sve granice

Joo
Gost
Joo

EU samo posmatra i belezi desavanja…..

Radosnica
Gost
Radosnica

Svaka čast Bečiću!

Slavko
Gost
Slavko

Bijedna li je drzava u kojoj PRIVATNO obezbjedjenje izigrava policiju.

Budvanka
Gost
Budvanka

I prethodno skupstinsko obezbjedjenje je bilo privatno, Krapovic ukinuo redovno obezbjedjenje i svom pajtosu namjestio ugovor. To obezbjedjenje u satoru nije stitilo pojedine odbornike, nego cak huskalo okupljene na njih.

Jurij Gagarin
Gost
Jurij Gagarin

Žao mi je nas svih kao naroda.Ostaćemo gladni,neki i razbijenih glava,a političari će kao i uvijek, na kraju sjesti za sto i dogovoriti se

adut
Gost
adut

mozda skoknes do bogate ruske države, tebi je to barem lako

OLUJA
Gost
OLUJA

Jadan smo mi narod kad nam plagistar Bečić probija obezbjeđenja?!

papiricc
Gost
papiricc

kvazi crnogorac, pokazao se becic lijepo

Svekar
Gost
Svekar

Vele da je i onaj papir što je pokazivao obezbjeđenju, plagijat…

Send this to a friend