Politika

CdM saznaje: Žurić podnosi ostavku

FOTO: RTCG

Prvi čovjek Bijelog Polja Aleksandar Žurić podnosi ostavku na tu funkciju, saznaje CdM.

Razlozi za ovakvu odluku, kako tvrdi naš izvor, nijesu poznati.

“Dvije se opcije pominju za njegov budući angažman – da bude angažovan na nekim međunarodnim projektima ili u sektoru bezbjednosti. Do izbora novog predsjednika Opštine tu funkciju će najvjerovatnije da pokriva Nemša Omerhodžić, potpredsjednica Opštine”, kaže izvor CdM-a.

Naš portal je pokušao da dobije komentar od Žurića, ali se na naše pozive nije javljao.

Žurić je za gradonačelnika Bijelog Polja izabran 2011. godine.

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Postovanje svima . Vidim da pisu oni koi nepoznaju Gdina Milosevica.Gdina Zurica. Dok je Gdin Milosevic presjednik opstine, mnogi od Vas su trcali na coskove opstine da se pozdravite i potapsete po ramenima isti Gdin Milosevic je mnogima valjao , no zaboravi se. G Zuric je samo nastavio posao Gdina Milosevica. Bijelom Polju treba petlja covjek. Dje ce svakom pokazati… Više »

NaučiteViše
Gost
NaučiteViše

Novinari naučite da u CG postoje samo DVA Gradonačelnika – Cetinja i Podgorice! Svi ostali su predsjednici Opština.

xyz
Gost
xyz

Žurić na brzinu, preša je…

sjever
Gost
sjever

dobar je posao odradio gosp. Žurić. Samo ostrašćeni protivnici Crne Gore to neće primijetit. Što se naslednika tiče, Smolović nikako. Biće to potop DPS-a, ako dodje. ne trebaju Bijelom Polju, ljudi koji sa kriminalcima ( Safetom K ) prave zgrade, i peru novac. Zašto prljat DPS sa takvim ljudima u BP i stavljat sve na kocku zbog interesa TM………..

Božina
Gost
Božina

On vam je najčistiji, svi ostali ste kriminalci.

Gost
Gost
Gost

Žuriću se neđe žuri 😂😂😂😂🤣😅😁👏👏👏👏👏👏👌👍📻🎤🎶🎵🎼 “A sad adio, a sad adio i kozna gde i ko zna kad”

Sinjavac
Gost
Sinjavac

Pogledajte gradove na sjeveru svi nisu izgradili vrtica, mostova ,skola, domova zdravlja ,starackih domova…kao bijelo polje znam da bi voljeli da smo kao berane ili kolasin da su namulice ostale cumezi da nema rasveta trotoara itd mi smo grad za sve na sjeveru zahvaljujuci Tarzanu i Acu toliko hahaha

Dobrilo
Gost
Dobrilo

Haha, e blago tebi u mozak. Bijelo Polje je najzaostaliji grad u CG, sa najvećom nezaposlenošću i najvećim odseljavanjem stanovništva. Ovo su zvanični podaci koje ste objavili vi iz DPS i vaš Monstat.

niko_bitan
Gost
niko_bitan

Čuš Nemša?! Je li moguće da ovaj napaćeni grad nema dati koga obrazovanijeg i viđenijeg ili se potkusuruju koalicione manjine?

Rade
Gost
Rade

Dobar je, dobar! Poslednja plata u opštini je bila za mjesec jun 2017, ali nema veze. Glasaćemo opet DPS, nije sve ni u toj plati i u hrani i materijalnoj koristi, ima nešto i u uvlačenju u tople pozadinske dijelove ljudima na vlasti. A tamo ima i da se jede.

Sinjavac
Gost
Sinjavac

Plata bila danas za mjesec avgust xaxaxa

Lazarela
Gost
Lazarela

Aleksandar je dobar chovjek i dobar gradonacelnik.Nema tog bjelopoljca koji mu se obratio za pomoc a da mu Aleksandar nije pomogao.Zelim ti veliki uspjeh i srecu na buducim funkcionerskim zadacima.

Gazija
Gost
Gazija

Dobar za vas DPS-ovce.

Penzioner
Gost
Penzioner

E kad bi ovako mnogi iz DPS-a podnijeli sami ostavku dobro bi bilo. Žuriću bravo 👌👍🙄

Cvrc
Gost
Cvrc

Aco je dobar momak.

Lasa
Gost
Lasa

Po čemu je ovaj dobar momak, po služenju Milu i Dušku, po tome što se naplastio otkad je gradonačelnik, ili što je uhljebio svoje partijske kolege a narod nema hjeba da jede. Mrs!

Cvrc
Gost
Cvrc

Lasa, prije svega ne znas covjeka da tako lajes za njim, nije se naplastio nego je castan i posten momak i ne sluzi ni Milu ni Dusku nego gradjanima. A ti Lasa do podne mrzis sebe a od podne cijeli svijet, i skini tu crvenu kravatu, lose ti stoji. Ja ti necu reci mrs ali prosetaj dva kruga oko kuce,… Više »

mne
Gost
mne

Da nije mozda dobar po tome sto je opstina od kako je on tu u nevjerovatnim dugovima? Znas li kad su radnici u opstini posljednji put primili platu?

Cvrc
Gost
Cvrc

A pitas li se sto je naslijedio…

Sinjavac
Gost
Sinjavac

Primili pred novu godinu dvije i primili danas jednu xaxaxa

džigerica
Gost
džigerica

Ili je zglajzo ili avanzovo. Treće nema.

Nema plate
Gost
Nema plate

Pa ga stavili za gradonačelnika zato što je dobar momak? Ne bi bilo od gore da je malo škole završio i da je sposoban, dobri smo svi mi. Dok su sposobni na birou vi u DPSu ser ukovodite logikom: hajde ovoga nesposobnoga da postavimo, ako ništa bar je dobar momak.

Virus
Gost
Virus

DPS se raspada

Ve$a
Gost
Ve$a

Raspadas se ti sa tvojim Demokratama!

Virus
Gost
Virus

@v€sa na aparatima

Milan
Gost
Milan

Gori Tarzan milion puta, zaduzio opstinu desetine milona kreditima i uveo je u duznicko ropstvo iz koje nece izaci za 20 godina. Zuric i pored prazne kase zapoceo realizaciju nekih infrastrukturnih projekata,sad da li su oni potrebni Bijelom Polju stvar je za analizu.

Bijelopoljac
Gost
Bijelopoljac

Tarzan je bio gori. Aco Zuric je samo gasio pozar i peglao Taljine dubioze. A Acu srecno u emigraciji.

Tara
Gost
Tara

Da li je gori bio on ili Tarzan, mrtva je trka.

Horga
Gost
Horga

Ne sjekirajte se, kad dodje vrijeme u zatvor će i jedan i drugi. Pa tamo neka rasrpravljaju koji je bolji

Send this to a friend