Politika

Ćeman: Ovo su plodovi rada Tužilaštva čiji su nezavisan Tužilački savjet obezbijedile Demokrate

Albin Ćeman

Demokratska Crna Gora na današnji dan mora osjećati ponos, kada nezavisne državne institucije rade tačno onaj posao koji građani Crne Gore očekuju od njih, i za šta su presudno glasali 30. avgusta želeći i tražeći promjene, kazao je poslanik Demokrata, Albin Ćeman.

Međutim, dodaje on, na današnji dan moraju “osjećati i prezir prema onima koji pokušavaju da se kite zaslugama SDT, iako su tokom cijelog procesa izbora Tužilačkog savjeta pokušavali da biraju potpuno drugi sastav tog tijela, a ne ovaj koji je izabrao Tužilaštvo koje danas sprovodi ovakve akcije”.

“Da budemo precizniji, valja podsjetiti dotične koji danas banalno pokušavaju preuzeti tuđe zasluge, da su ovo plodovi rada Tužilaštva, a ne izvršne vlasti, i to onog Tužilaštva čiji je nezavisan Tužilački savjet obezbijedila Demokratska Crna Gora uprkos nezapamćenoj medijskoj hajci i višemjesečnim podmuklim podmetanjima, a ne oni koji se danas hvale, a do juče su TS pokušavali pretvoriti u partijsko tijelo koje bi biralo tužioce mafije, a ne građana”, istakao je Ćeman.

Prema njegovim riječima, da Demokrate nisu bile nepokolebljive u namjeri da Crna Gora dobije nezavisan Tužilački savjet, danas bismo, smatra on, imali partijski TS.

“Koji bi birao “kriptovano” Tužilaštvo, a od borbe protv mafije, organizovanog kriminala i korupcije ne bi bilo ništa osim ćutanja. Baš kao što se mjesecima ćutalo o spisima Europola na način da se javnosti Crne Gore nije rekla niti jedna jedina riječ o svemu, već su se glavni akteri tih spisa štitili i unapređivali u bezbjednosnom sektoru”, zaključio je Ćeman.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

E mukice ove …

Dejan
Gost
Dejan

URA URA, URA radi ostali slušajte i gledajte!!!

sičija
Gost
sičija

Ma, miči se, jadan ne bio, neka sud radi svoj posao, a ti viđi tu tvoju politiku kuđ te vodi, što se miješaš tamo đe ti nije mjesto?

Nole
Gost
Nole

Ne blamiraj se više čovječe, skloni se od sekte…

delboj
Gost
delboj

Ahahahahahahahahaha

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kusturica ……

Send this to a friend