Politika

Cetinjski DPS podržao planirane aktivnosti partije

Na sjednicama cetinjskog DPS-a pružena je puna podrška svim planiranim aktivnostima, a u susret predstojećoj Opštinskoj izbornoj konferenciji, odnosno VIII Kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Kako je saopšteno iz ove partije, na Cetinju su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora.

Predsjednik Opštinskog odbora, Jovan Martinović, upoznao je članove Partije o Odlukama Glavnog odbora DPS o raspisivanju partijskih izbora u opštinskim organizacijama, odnosno Odboru Glavnog grada.

“Članovi Opštinskog odbora jednoglasno su usvojili predlog da se Opštinska izborna konferencija na Cetinju održi 23. juna 2019. godine. U narednom periodu održaće se sjednice svih mjesnih organizacija na kojima će se predlagati delegati za Izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora”, navode iz DPS-a.

Planirane aktivnosti biće usmjerene na jačanju kadrovskog kapaciteta naše partije i širenju baze sa mladim, inovativnim ljudima po čemu je naša Partija uvijek i bila prepoznata.

Sjednicama su prisustvovali i koordinatori za Cetinje, članica Predsjedništva Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore Tamara Vukašinović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oliver14
Gost
oliver14

Opozicija ne bi mogla da bude na celu Cetinja nikad jer ne bi to Cetinjani dozvolili da im prijestonicu vode srpske vodje!!

Kosta
Gost
Kosta

Omladina iz reda podrzava ovu partiju, jer vide mladi ko se bori za interese CG i njenih gradjana.

goran1978
Gost
goran1978

Zato i postoje planirane aktivnosti da bi se ojacali kapaciteti partije i da bi sjutra bila bolja i jaca za rad pred njom.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Dps je najozbiljnija partija u Cg, tako da nista cudno nije sto ih gradjani u velikom broju i podrzavaju.

wwwwwww11
Gost
wwwwwww11

sto ne prikazete sliku kompletnog sastava?

Gagi
Gost
Gagi

wwwwwww11,a ne treba nam no ova,ovo cetvoro je “dosta”za svu CG.

Send this to a friend