Politika

CKM pozvao Markovića da Aerodrom Podgorica preimenuje u 21. maj

Crnogorska kulturna mreža uputila je inicijativu premijeru Dušku Markoviću da inicira da Aerodrom Podgorica promijeni naziv u Aerodrom 21. maj.

Iz ove organizacije takođe traže da se ispred zgrade aerodroma istaknu 21 jarbola sa crnogorskim zastavama.

“Naša organizacija iz godine u godinu nailazi na sve veće poteškoće kada su u pitanju projekti koji promovišu crnogorski identitet i Dan nezavisnosti, što nas neće pokolebati u našoj misiji. Svim građanima koji su patriotski nastrojeni prema državi kao i samoj Vladi u narednom periodu predstoji velika borba da temelji suverenosti Crne Gore budu vječni”, dodaju iz CKM-a.

CKM navodi da je ovo treći put da se obraćaju Vladi sa ovom inicijativom koja, kako tvrde, do sada nije prepoznata.

“Njenim prihvatanjem pokazao bi se odgovoran odnos prema 21. maju, a kod putnika koji dolaze iz inostranstva u našu zemlju bi se stekao dojam kako u Crnoj Gori postoji odgovoran odnos prema Danu nezavisnosti. Aerodromi Crne Gore su kompanija koja je solventna i čiji budztet ni u kom slučaju ne može opteretiti kupovina 21 jarbola i zastava kao i njihovo održavanje na godišnjem nivou. U godini kada se izdaju u zakup stranom investitoru bilo bi dobro da Vlada uvaži naš prijedlog, zarad promocije ovog važnog datuma za Crnu Goru širom svijeta”, zaključuju u CKM-u.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
logikaTvrtkoBanjaVjecna da je
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
logika
Gost
logika

“kod putnika koji dolaze iz inostranstva u našu zemlju bi se stekao dojam kako u Crnoj Gori postoji odgovoran odnos prema Danu nezavisnosti”… kod stranaca bi se steka “dojam”? o cemu? bas ce se oni nasjekirat’ ima li ili nema zastava pred aerodrom, ka’ da radi toga dolaze…

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Pita li ko onoga na cijoj se zemlji nalazi-,,Aerodrom Golubovci,, je poznat 50 godina i znalo se kome pripada.

Banja
Gost
Banja

Bolje bi bilo TITOGRAD….prepoznatljivije.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

aerodromu vratiti ime golubovci jer tamo pripada

Send this to a friend