Politika

CKM: U Beranama popovi vode kampanju za rušenje crnogorske nezavisnosti

Foto: CKM

Akcija Glasaj za Crnu Goru je uz dosta poteškoća organizovana u Beranama, saopšteno je danas iz Crnogorske kulturne mreže.

“Naime lokalna samouprva je odmah po postavljamju logistike potrebe za organizaciju akcije tražila preko Komunalne policije da se ista ukloni. Za našu organizaciju boravak u Beranama je bio dosta mučan i težak zbog činjenice da se u ovom gradu nalazi centrala iz koje se rukovodi pokušajem rušenja crnogorske nezavisnosti”, navode u saopštenju.

I pored toga i ostalih poteškoća poput organizovanog provociranja njihovih članova uspjeli su da porazgovaraju sa dijelom građana.

“Iz razgovora sa njima smo čuli da njihove kuće obilaze popovi i govore im da je glas za državotvorne partije glas protiv srpske crkve Republike Srbije. Takođe dio građana sa kojima smo razgovarali nam je kazao da crnogorska zastava nije dobrodošla u Beranama već je njihova zastava trobojna ona ispod koje stoji Vladika Joanikije”, saopšteno je iz CKM.

Foto: CKM

Ono što je za njih ohrabrujuće je to što je ipak bilo više onih koji su pružili podršku akciji i sa zadovoljstvom preuzeli poklon crnogorsku zastavu i ostali promo materijal. Ovi građani su kazali da fotografije i klicaji protiv Crne Gore nije stvarna slika njihovog grada što će po njihovim riječima pokazati predstojeći izbori.

“Građani Berana posebno ističu kako im je žao što se dio bošnjaka iz ovog grada zbog nacionalističkih parola ośeća potišteno. Mladi iz Berana sa kojima smo razgovarali su nezadovoljni odnosom lokalne samouprave prema njima naročito činjenicom da je do posla u nekoj lokalnoj administraciji jedino moguće doci uz partijisku knjižicu ili blagoslov Joanikija Mićovića.
Nakon analize akcije koju smo sproveli u Beranama dolazimo do zaključka da se u ovom gradu vodi ozbiljna antidržavna kampanja koja ima za cilj da Crnu Goru vrati u projekat velikosrpskog nacionalizma kojem smo 2006. godine rekli NE”, zaključeno je u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boljka
Gost
Boljka

30.avgusta cemo reci veliko NE svim negatorima nase drzave, nacionalistima!

Zoranko
Gost
Zoranko

Podmazala ih Srbija ali dzaba im sve.

Biljka
Gost
Biljka

Koliko se popova i svestenstva u zadnjih 20ak godina iz Srbije i Hercegovine dovuklo ođe, sigurno jer im je losa nasa drzava!!😉

Cemenca
Gost
Cemenca

Nepostovanje drzave od strane bilo koga najstrozije osudjujem!

Suncica
Gost
Suncica

Vazda su se pod mantijama krili najveci kriminalci i politicari

Velimje
Gost
Velimje

Svi su popovi u Cg pobornici te ideje..

Bogetici
Gost
Bogetici

Nek se takvo svestenstvo stidi!!!

Pinokio
Gost
Pinokio

Zalosno je koliko MCP manipulise sa vjerujucim narodom

Spartanac
Gost
Spartanac

Davno su njima maske pale, Risto i ekipa ne zele dobro nasoj drzavi, a njen prosperitet i napredak nikad i nije bio na listi njihovih zelja

Lara
Gost
Lara

Uvijek ce biti lakovjernih ljudi koji nasijedaju na manipulacije od strane Spc, ali mnogo vise je nas koni znamo njihovu ulogu u CG i njihovo nastojanje da jacaju srpski uticaj unutar granica nase drzave

Sportista
Gost
Sportista

Uključivanje Spc i predizbornu kampanju nije na mjestu. Jasno je cime treba da se bave svestena lica, a politika ne treba da bude dio njihovih interesovanja

Učiteljica
Gost
Učiteljica

Ova vlast je jaka zbog nas gradjana koji čvrsto vjerujemo u njihovu politiku i zalaganja! Jasno je da 30.avgusta nema prostora za nasu prosrpsku opoziciju.

Miško
Gost
Miško

Retrogradna politika nije put kojim nasa drzava treba da ide. Buducnost nase drzave treba da bude u sigurnim rukama, a ne da njome upravljaju teroristi, cetnici i sveštenici

Makarena
Gost
Makarena

Vode popovi takvu kampanju sirom CG, nista cudno

Vizir
Gost
Vizir

Popovi da se drze mantije i porte manastira, da propovijedaju vjeru i da pozivaju na mir i ljubav, a ne na podjele i na mrznju!

Slobo
Gost
Slobo

Nikome necemo dozviliti da stopira nase clanstvo u EU i dalji rast i razvoj

Kika
Gost
Kika

Crkva se mora baviti samo vjerom a ne politikom

Pollo
Gost
Pollo

Svestenstvu nije mjesto u politici

Goran44
Gost
Goran44

Necemo nikome dozvoliti da nam storipa dalji napredak i razvoj

Nakica
Gost
Nakica

Crna Gora je tokom svog trajanja oduvijek bila slobodna tako ce i ostati

Marko76
Gost
Marko76

Necemo im dozvoliti da nas vrate u 90te godine

Flavio
Gost
Flavio

Zar nije grijeh u tudjoj kuci se praviti domacin,ovi “vjernici” su toliko ogrezli u grehovima da ne bi mogli ni mirno zaspati..

Dragana
Gost
Dragana

Ne damo vam drzavu, necete otimati ono za sta su nasi djedovi glave polozila svoje, pa taman da vas je jos toliko. Dosta je bilo!

Send this to a friend