Politika

Članovi Odbora jednoglasni: Pejanović Đurišić da bude ambasadorka u UN

Članovi Odbora za međunarodne odnose i iseljenike na današnjoj sjednici jednoglasno su podržali predlog da Milica Pejanović Đurišić bude izvanredna i opunomoćena ambasadorka Crne Gore – stalna predstavnica, šefica Stalne misije Crne Gore pri Ujedinjenim nacijama, na rezidentnoj osnovi, sa sjedištem u Njujorku.

Kako je saopšteno iz Skupštine Crne Gore, Odbor je dao pozitivno mišljenje na taj predlog, a članovi Odbora istakli su bogato profesionalno, političko i diplomatsko iskustvo Pejanović Đurišić.

“Predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike podsjetio je da je Milica Pejanović Đurišić pune tri decenije angažovana na najodgovornijim državnim zadacima, te da je integritet i poštovanje koje uživa u zemlji i inostranstvu, kao i besprekorna lojalnost nacionalnim interesima Crne Gore, preporučuju za najzahtjevnije diplomatske obaveze”, navodi se u saopštenju.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lipovo
Gost
Lipovo

Zamislite Zokija na Havajima ili Floridi, kako liječi stresove od MA iz ME

Mina
Gost
Mina

Tiha voda brijeg nosi.Gospodja je od ove drzave dobila sve sto covjek moze da pozeli.Luksemburg,Pariz,Njujork i to sve sa Zokijem,kojega je Daliborka Pejovic optuzila za mnoga nepocinstva u nacionalnoj avio kompaniji.Ne znam samo cime je to ona zasluzila,nije bas harizmaticna,niti ima veze sa diplomatiom.Inzinjer.Nije sve to vazno,vazno je da je ona privrzena DPS i da cuti.

Budo
Gost
Budo

Djak generacije,student generacije,doktorirala u Londonu.Jedan pored dr Stankovica,od najcijenjenijih naucnih radnika kod nas.Eto preporuke.

Vukasin D.
Gost
Vukasin D.

Ovo od 91.e istrgovala je profesionalni. Naravno i za dr.Djurovica.

Send this to a friend