Politika

Članovi SNP-a čekaju rasplet, a Milić skoknuo do Italije

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) na čijem je dnevnom redu Prijedlog odluke o sazivanju kongresa stranke, biće održana sjutra, ali je neizvjesno ko će je voditi jer se Srđan Milić nalazi u inostranstvu i niko ne zna da li će se pojaviti sjutra u Podgorici, pišu Dnevne novine.

Prema saznanjima Vikend novina, pojačanu nervozu kod članova Glavnog odbora izaziva i činjenica da se Milić trenutno nalazi zbog privatnog posla u Italiji, da se ne javlja na telefon, komunicira samo sa probranima i niko još ne zna koji su njegovi planovi i kakva je budućnost partije.

Neizvjesno je i da li će se on uopšte pojaviti na sjednici GO u nedjelju iako ga je to partijsko tijelo odredilo za predsjedavajućeg do održavanja Kongresa.

“Ovakvo njegovo ponašanje pokazuje koliko on drži do najbližih saradnika i članova Glavnog odbora”, kaže naš sagovornik koji je član GO SNP.

Podsjetimo, na prethodnoj sjednici, koja je održana sredinom mjeseca, GO je konstatovao ostavku predsjednika stranke, Srđana Milića i odredio ga za predsjedavajućeg do održavanja Kogresa.

Kako je tada saopšteno iz SNP-a, za dnevni red predloženi su Predlog odluke o sazivanju Osmog kongresa, Predlog odluke o otvaranju unutarpartijskog postupka predlaganja kandidata za predsjednika SNP, članove GO, Nadzornog odbora, Statutarne komisije i predstavnike Osmog kongresa, kao i Predlog odluke o kriterijumima, broju i načinu izbora članova GO.

“Za dnevni red predloženi su i predlozi odluka o kriterijumima i postupku predlaganja kandidata za predsjednika SNP, odnosno o kriterijumima, broju i načinu utvrđivanja predstavnika za Osmi kongres SNP”, kaže se u saopštenju.

GO će, kako je najavljeno, razmatrati i Predlog odluke o postupku predlaganja i načinu izbora članova Nadzornog odbora, Predlog odluke o postupku predlaganja i načinu izbora članova Statutarne komisije, kao i Predlog rokovnika najvažnijih aktivnosti koje je neophodno realizovati za pripremu Osmog kongresa.

“Za dnevni red predložena je i analiza o realizovanim aktivnostima i ostvarenim rezultatima na lokalnim izborima u Herceg Novom, kao i predlog odluke o popuni članova GO SNP”, navode iz te partije. R.D.N.

51 član GO SNP-a: Milić želi da partija postane nečija zakrpa

U saopštenju koje je juče objavljeno, a koje potpisuje 51 član Glavnog odbora SNP-a, kaže se da je sve definitivno pokazalo da je Partija dovedena na najniže grane od osnivanja.

“Srđan Milić sa grupom koju je okupio oko sebe, katastrofalnim vođenjem Partije i politike uopšte i nemilosrdnim gaženjem Statuta SNP-a, da li svjesno ili nesvjesno, ide ka tome da ugasi nekad najjaču opozicionu partiju koju smo stvarali zajedno sa narodom Crne Gore proteklih 20 godina”, ističe se u saopštenju koje, između ostalih, potpisuju Dragoslav Šćekić, Danijela Marković, Danko Šarančić, Vuksan Simonović, Danijela Đurović, Andrija Ćetković, Dragutin Raičević, kao i poslanik Aleksandar Damjanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ljubo
Gost
ljubo

Pametan coek

sinisa
Gost
sinisa

A tu je Milic ne brinite,bice sjutra na GO,nego koliko ce ih doći od 51 sjutra da konačno kazu nesto.Imali ko broj Slavice Dragovic,da mi kaze koliko joj se najavilo na sjednicu od ovih 51.

Ivo
Gost
Ivo

Ima preca posla coek

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Nemaju kapaciteta da rijese problem unutar partije a kako bi rešavali probleme države.steta sto je opozicija bez pravih ideja koje bi građani prepoznali.svi znamo koliko je pokradeno i kako se država vodila al te priče dosadile i svaki put pokradeni izbori.evo kako su pokradeni u partiji sami sebe ne glasaju.jaka ali ne i destruktivna nacionalno obojena opozicija jedino može smijeniti… Više »

Ida
Gost
Ida

Troši pare što je dobio od Mila da rasturi SNP

Hahahaaaa
Gost
Hahahaaaa

Dobili su pare ovi sto narucuju tekstove iz dana u dan…(mislim na poslanika Kljuca)

Enigma
Gost
Enigma

Ovoliko interesovanje za posrnulim SNP-om je znak da je i dalje partija sa jakom infrastrukturom ali na zalost bez jakog lidera.Presaberite se i ugasite poltroncice koje ste najeli i napili i sad su kao lideri u drugim partijama!

Mama I baka
Gost
Mama I baka

Imam jedno pitanje
Da nece povecanje penzija I plata uskoro…
Ovo je pitanje za VLAST

@@@
Gost
@@@

Kakav je ovo tekst?Ovo je stvarno pretjerano.
Jos samo da pocnete da pisete sta jede I kad ide na spavanje…Cirkus od novinarstva

Send this to a friend