Politika

Crna Gora je naša svetinja, dalje ruke od nje

Crna Gora je naša svetinja, dalje ruke od nje, poručeno je sinoć u Kotoru sa tribine Liberalne partije i Crnogorskog Zbora pod nazivom “Crna Gora je svetinja”.

“Naša religija je Crna Gora. Borimo se da obnovimo našu otadžbinu Crnu Goru, da je zaštitimo i promovišemo njena prava“, kazao je Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije Crne Gore.

Popović navodi da se država Crna Gora u posljednjih pedesetak dana nalazi u teškom iskušenju.

“Vjerujem da ćemo svi mi dati doprinos da Crna Gora iz ovog teškog iskušenja izađe časno i da ne dozvolimo da nam se ponovi ono što smo već doživjeli 1918.  i 1989. godine”, kazao je Popović.

On ocjenjuje da SPC sa, kako je istakao, svojim političkim satelitima koji će to na terenu da realizuju, ima dva velika cilja.

“Prvi veliki cilj je osvajanje vlasti na parlamentarnim izborima koji će se održati do kraja ove godine u Crnoj Gori. Samim osvajanjem vlasti oni vjeruju u to da će realizovati ono što već dugo najavljuju – da će poništiti priznanje Kosova, ulazak u NATO savez i Zakon o slobodi vjeroispovjesti”, kazao je Popović.

Dodaje da je drugi veliki cilj popis stanovništva iduće godine u kom bi pokušali da asimilacijom broja Srba u Crnoj Gori povećaju na račun Crnogoraca kao što su uradili u posljednje dvije decenije u Srbiji.

“Kako gandijevskim metodama da se broimo protiv recepta oprobanog devedesetih godina bezbroj puta? Crna Gora je danas spremna ali ima naše zabludjele braće, sestara, kumova, prijatelja, komšija. Vjerujem da ćemo uspjeti da ih otrgnemo od svega toga. Crna Gora će odoljeti i ovom velikom izazovu. Tražimo u ovom trenutku da se sklone ruke od Crne Gore“, ističe Popović.

Predsjednik OO Liberalne partije Kotor Vido Drašković navodi da je Crna Gora imala mukotrpan put.

“Na ovim prostorima sukobljavali su se i sukobljavaju se interesi moćnih. U svom milenijumskom bivstvovanju Crna Gora se nalazila na udaru onih koji su željeli da je potčine svojim interesima. Uspješno je odolijevala čuvajući svoju voljnost i slobodu, pišući istoriju krvlju svojih sinova“, ističe Drašković.

Prema riječima novinara i publiciste Slobodana Čukića, Zakon o slobodi vjeroispovjesti je povod ili okidač za početak novog ideološkog posrbljavanja Crne Gore.

“Asimilacija se sprovodi kontinuiranom i agresivnom kampanjom, otvorenim političkim pritiskom s vrha ili prikriveno kroz crkvenu infrastrukturu. Litije i političko-medijska hajka na Zakon o slobodi vjeroispovjesti su samo epizoda višegodišnjih pokušaja da se crnogorski i građanski organizam zaustavi u svom civilizacijskom napretku“, poručuje Čukić.

“Sve nas ovo ubrzano udaljava od normalnog života iz dana u dan. Bilo bi suviše naivno povjerovati da se u ovim paradama sliva volja naroda”, kazao je novinar i publicista Dragan Mihović.

Potpredsjednica Liberalne partije Dubravka Vujičić kazala je da su Liberali od samih početaka javno poručivali da je Zakon o slobodi vjeroispovjesti reformski i da će konačno urediti pravni status svih vjerskih zajednica u Crnoj Gori.

“Najveći dio zamjerki imaju oni koji Zakon nisu ni pročitali i zamjeraju ono što u zakonu i ne piše. Jedino što novi zakon nalaže jeste da SPC mora da se registruje u Podgorici jednako kao što je registrovana i u Beogradu. I da će morati sve svoje poslove da obavlja u skladu sa zakonom. Nema više povlaštenih i nema manipulacija da su stariji od države i da se zato ne mogu registrovati. Mrzjeti zastavu, himnu i svoju državu nije ni čojski, a naročito nije hrišćanski. Naša svetinja se zove nezavisna, slobodna, građanska, evropska Crna Gora“, zaključuje Vujičić.

Dugogodišnji društveno-politički naučni radnik, predstavnik cetinjskih antifašista i Udruženja boraca NOB-a Stevan Radunović ističe da velikosrpski nacionalizam za Crnu Goru predstavlja veliku opasnost.

“Država mora da prepozna to što je opasnost i mora da izgradi instrumente da ih spriječi da ostvare taj svoj naum. Mi iz Crnogorskog zbora želimo da pokušamo da širimo istinu o istorijskim i sadašnjim činjenicama jer sam više nego ubijeđen da je naš osnovni problem nepoznavanje činjenica“, ističe Stevan Radunović.

Osnivač Crnogorskog zbora Nikola Belada kazao je da je pušten duh iz boce koji se zove Ilija Garašanin.

“Cilj je usmjeren na Crnu Goru, a izvođač radova je  na čelu sa Mitropolijom Crnogorko-primorskom i njenim komandantom gospodinom Ristom Radovićem. Na sceni je projekat borbe za prevlast duhovnog nad svjetovnim i to isključivo manipulacijom naroda. Srpska crkva je paralelna vlast u Crnoj Gori i želi da ostane na tim pozicijama“, zaključuje Belada.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ranko
Gost
Ranko

A bilo jako dosta ljudi. I cijele CG pokupili liberale da niodkoga, već od sebe, branite CG sram vas bilo…

Slobodna Boka
Gost
Slobodna Boka

@Bokelj

Slazem se sa tobom u potpunosti. Pa kada vam je CG svetinja idite iz Boke i cuvajte svoju svetinju.

padavlada
Gost
padavlada

Tako je, CG jeste svetinja i treba je braniti, ali od vas. CG je nastala i opstala zahvaljujuci nasoj jedinoj pravoslavnoj crkvi, a ne onima koji pripadaju soju onih koji su se odricali sebe zarad punog stomaka.Danas treba imati petlji i biti ono sto jesmo i sto su nam previ bili prije 45. Konsultujtw malo knjige starostavne…

rzv
Gost
rzv

Da je do vas ni ime joj se ne bi znalo

Draško
Gost
Draško

U sali svi glasači LP-a. Njih 147. Andrija, pozdravio te Gojko Perović. Moram toi priznati, pravi si ekspert za vjerska pitanja. Kao i za sve ostalo.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Crna Gora je jednako sviju koji zive u Crnoj Gori ! Nije nicija vise ni nicija manje, busanje u grudi junacke je samo perfomans !

rzv
Gost
rzv

Jeste više onih kojima je domovina, nije onih koji bi ime da joj zatru pa da mi je brat rođeni.

Горкоцрна
Gost
Горкоцрна

Moze nesto iz tvoje glave a ne iz repertoara DPS-a.

Bokelj
Gost
Bokelj

A kad je svetinja vi se pomalo pakujte pa put crne gore, Boka Kotorska je nasa svetinja

padavlada
Gost
padavlada

Bravo!

Nobel
Gost
Nobel

Tuzni skup. Andrija bivsi Srbine znamo se.

Da se zna
Gost
Da se zna

haha, nema kod nas bivsih srba, ali ima posrbljenika od devedesetih naovamo…

rzv
Gost
rzv

A vi ste svi bivši Crnogorci kad treba da se zorite imenom i poreklom.

Kotor odje
Gost
Kotor odje

Bolje da se nijesi pojavljivao Andro u emisiju Problemi
Sto ti bi?? Koga si se prepao da pricas
Blama

CG KO
Gost
CG KO

HAHAHAHA DO SAD BILO NA INTERNET UZIVO EMISIJA
PURA POPOVIC I OTAC GOJKO
😂😂😂😂
ZAMALO ANDRIJA NE RECE
NE DAMO SVETINJE
🤣🤣🤣🤣😋
NEGO JOS NESTO ZA ANDRIJU
RODJENI SAM CRNOGORAC IZ KOTORA .NIKADA MI NIKO NIJE ZABRANIO DA UDJEM U SV. NIKOLE ….SRAM TE BILO PURA …
TU TI ZIVIS PORED CRKVE PA MOZES SA PROZORA VIDJETI SVE

Brat nas
Gost
Brat nas

Tacno
Pih zgadio mi se Pura
A Andrija bi mozda I u litije
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Plana brda
Gost
Plana brda

Po astalu kao da, su u Teheranu 😂😂😂😂😂😂

Acko
Gost
Acko

Tuzan neki skup.

Mina
Gost
Mina

Ima li vas tu stotinak gradjana?

rzv
Gost
rzv

Ovih stotinu za drugih hiljadu

Eshek
Gost
Eshek

ZAR JE TO SVE STO JE OSTALO ?

Miso mne
Gost
Miso mne

Admini koga vrijedjam? Zasto ne odobriti komentar

Markisa
Gost
Markisa

Koji narod

Boris
Gost
Boris

a molim vas pustite ovaj komentar. jeli ovo snimak iz drona???

Sever
Gost
Sever

KOJA MASA UUUUUUUU…..SAMO VAM TOMSON FALI.

Boris
Gost
Boris

hahahahahhahahahahahahahahah masa ljudi

Kotor66
Gost
Kotor66

Najvece dno Kotora grada uz Ranju. Pa ovi ni sami sebi ne vjeruju. Tuzno je vidjet odje neke sjede glave sto su se prodale preko noci. Sreca nasa u Kotoru pa je ovih malo. Paricajte to i kuci ala.

Dali
Gost
Dali

Ja neznam kako mozete ovo da objavite ,boli li Vas dusa i jeli vas muka i jeli vam tesko kad ovo objavite ,pogledajte tugu ,zao mi je i samo me interesuje ko ovoga i dalje drzi i ko ga glasa

FENIKS
Gost
FENIKS

ZIVILA LIBERALNA PARTIJA ZIVILI SVI GRADANI KOJIMA JE CRNA GORA DOMOVINA

CG 2020
Gost
CG 2020

Vi ni ne morate da najvljujete okipljanja jer vas je manje od 18-toro zakonski:)

Ko pile
Gost
Ko pile

Poveci i castan skup ,nema sta. Vazda vas ovoliko bilo

Da se zna
Gost
Da se zna

Ko…ovakvih casnih skupova vi nemate.Brojnost neka vas ne sjekira. Nas tom skupu govore ono sto cijela prava, istinska, casna i postena Crna Gora misli!

KPJ
Gost
KPJ

ZIVIO PRAVOSLAVNI NAROD CRNE GORE I SRBIJE SA SVOJOM BRACOM DRUGE VJERE I NACIJE

Ciribilibela
Gost
Ciribilibela

Razocaran,samo 30 ljudi

sergej
Gost
sergej

masa ljudi je bilo

Ranko
Gost
Ranko

Svako vam ovakvo okupljanje bilo dao BOG ko sto jeste

Baranin
Gost
Baranin

Moram odje iskomentarisat posto izvjesni “Vesko” stalno poziva na izbore. Odje se Vele moj radi o necemu drugom. Peravoslavnog naroda u CG-ri je 70%, ima na litijama i idrugih vjera (hvala im na tome) ali vecinu ne zanima nas problem i jednostavno se distanciraju od njega. Vasi skupovi u koji takodje ne zanimaju pripadnike druge vjere pokazuju da ne mozete… Više »

Dr xyz
Gost
Dr xyz

Baranin, ti imaš veliki problem sam sa sobom, nije ti lako.

Cetaši
Gost
Cetaši

Nas i Albanaca 2miliona!

Hogar
Gost
Hogar

Je li ovo komemoracija

Rozaj
Gost
Rozaj

50-60,000 maksimalno

Gile
Gost
Gile

59,321 tačno. 🤣🤣🤣

Alfa 2
Gost
Alfa 2

Rece li ti ovo da su zabludjeli, u prevodu blesavi…. e moj Popovicu previse ih je onda…. preko 200 000….

rzv
Gost
rzv

Ma ne, 1.000.000!!!!

Djuka
Gost
Djuka

Dobro je sto je ukljucen I zbor Glavara to je najveca garancija.

Alfa 2
Gost
Alfa 2

Ne prizivaj Popovicu….

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Sramota je kako crnogorcima brišete komentare a nesojima koji pljuju po svemu crnogorskom sve prolazi. Ili to admin radi na svoju ruku, pa se trebamo obratiti nekom drugom da cdm- a?

NBA-NK
Gost
NBA-NK

SAMO VI CDMovci,BRISITE KOMENTARE NAS CRNOGORACA,NEMOZES ODG.NI KADA TE NEKO LICNO UVRIJEDI,A OVI SEKTASI MOGU DA PLJUIU PO CG,PRESJEDNIKU DRZAVE I REDOM!

GNK
Gost
GNK

“Патриоте” по потреби -сви узимају паре од државе.А остали нијесу патриоте јер плаћају порез,живе од поштеног рада,плаћају струју,комуналије,пензионо и здравствено осигурање и не спадају у патриоте.Сјашите више са тим,урадите нешто коисно па се одрекните тромјесечне апанаже од државе да би показали љубав према домовни.

Komsija
Gost
Komsija

Vise ce ih doci kod mene na rostilj

Marko
Gost
Marko

Igla nemaju đe da stane, suncobran ima.

Pamet u glavu
Gost
Pamet u glavu

Boze mili state VA’s je….

rzv
Gost
rzv

viđećes na izbore

Crni
Gost
Crni

Jeste li mogli disati od guzve

NBA-NK
Gost
NBA-NK

KINOM VLADA KORONA VIRUS,A CRNOM GOROM RISTOV,KOLONA VIRUS,ZVANI”LITIJA”!OPROSTI IM GOSPODE BOZE;NEZNAJU STO CINE!!!AMIN!

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Vidimo se sjutra na litiji.

Kotor
Gost
Kotor

Ove ni uza familika ne glasa. Gerijatrija izlapila

ADMINE OLOŠU
Gost
ADMINE OLOŠU

Koliko ima u ovoj sali bivših Kilibardinih jurišnika?

Jovo
Gost
Jovo

Gerijatrija je dukljanska budućnost

Dzejn Ejr
Gost
Dzejn Ejr

Iznenadio bi se koliko nas ima, prijatelju. Ne setamo, ne eksponiramo se po drustvenim mrezama. Zlu ne trebalo, ima nas dosta 🤗 Nadamo se da ce se ljudi urazumiti i shvatiti da su igracke politickih rezima i da brat nece krenuti na brata 🙂

Boka kotorska
Gost
Boka kotorska

A vidi vam skupa,e nemalo vas

Student
Gost
Student

VIDI LI SLAVKO PEROVIC KO MU VODI DPS LSCG
A MOJ SLAVKO IZADOSE TE

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Kako su se raspisali popovi i njihove botine, ahaha sitne duse ka sto im je i duhovnost

Lav
Gost
Lav

Ti si mudar coek

Cicas
Gost
Cicas

Sta je zbo crnogoraca iz Kotora. Smjesno nekih pedesetak ljudi oce nesto da urade. Popovicu ako branis nesto prvo svoju kucu sredi. Pogledaj gdje ti vk primorac spao na najnize grane. To rijesi prvo

Baranin
Gost
Baranin

Jos nesto, mislim dace rezim zabraniti ova okupljanja posto samo pokazuju njihovu slabost (brojnost). Postavice se pitanje na kraju, kako dobijate izbore kada vas vise niko ne podrzava.

Vesko
Gost
Vesko

Ti što se ne vide na ovakvim slikama i na ulicama većinom podržavaju svoju zemlju a ne bilo koju političku partiju. Isto kao što šetači, tako barem kažu, ne rade to zbog političkih partija. A izbori će pokazati kojih je više. Nemojte samo po starom običaju da kukate zbog poraza. Poraženi ste ubjedljivo 2006. godine po pitanju državnosti i opet… Više »

Emilija
Gost
Emilija

Koliko god da vas ima nije vazno jer niste stoka pa da idete ko stado za cobaninom.
Puno srece i zivaca trebace vam !
Narod na ulicama je polupismen praznovjeran i bez osecaja za realnost .

Draško
Gost
Draško

Većina je obrazovanija i pismenija od tebe,u to sam siguran.

rzv
Gost
rzv

kao ti

Miso mne
Gost
Miso mne

@Emilija, pa zar te nije sramota da za 200.000 ljudi kazes da su polupismena???
Zamisli sta o tebi misli 200.000 ljudi, pa u zivotu nebih nikoga uvrijedio niti rekao da je ovakav ili onakav svako se bori za svoja uverenja. Zato ti zelim malo vise pameti u zivotu.
Pozdrav iz Podgorice i idi pomoli se Bogu da ti oprosti tvoje prazne rijeci…

Dzejn Ejr
Gost
Dzejn Ejr

Ko si ti svega ti, da kazes nekome ‘da ti Bog oprosti’? Ako si pravoslavac i vjernik, onda znas kakva nam je vjera. Skromnost, prijatelju, skromnost. Nadji mi popa jednoga da ne vozi ML minimum. Casne sestre iz dzipova iskacu kao nindze iz japanskih filmova! Koriste taman ‘polupismene’ da dodju do svojih ciljeva! Kad si bio zadnji put pod Ostrog,… Više »

Miso mne
Gost
Miso mne

Zato mi ne objavite komentar

Miso mne
Gost
Miso mne

A tebe treba da te je sramota tvojih rijeci, posto ne zele da mi odobre komentar za tebe….

Miso mne
Gost
Miso mne

@Dzejn ejr pa ti tvoje sestre zovi Nindzama a nase Casne sestre pusti na miru.
Mislim da se dobro zna ko imitira Nindze da ja ne pricam…

Dzejn Ejr
Gost
Dzejn Ejr

Hvala admine, sto mi izbrisa komentar, divan si 💖

rzv
Gost
rzv

Što se jadna mučiš, nijesu oni u stanju da te shvate.

Miso mne
Gost
Miso mne

Eto ti si tu RZV pa nas prosvijetli!!!!!

boki
Gost
boki

Bogami je bila sila naroda…

NBA-NK
Gost
NBA-NK

NIJE TO BILA LITIJA “boki”? NEGO CLANOVI LIBERALNE PARTIJE KOTORA! KOJI SI TI……?

KPJ
Gost
KPJ

Ajjjjjjj ali ima tijeh

Vale
Gost
Vale

Ja sam se naježio.

Slobodna Boka
Gost
Slobodna Boka

Dalje ruke od nasih svetinja.

Baranin
Gost
Baranin

Nekoliko puta sam prozivao ljude koji su za ovaj zakon o otimacini, da se okupe i pokazu da postoji i onaj dio naroda CG-re koji podrzava zakon. Slike koje su nam stigle iz Niksica i Kotora govore da tih ljudi uopste nema ili su na nivou statisticke greske. Sve neki stari ljudi (bivsi komunisti) koji ne mogu popuniti sale u… Više »

Vesko
Gost
Vesko

Onda ćete dobiti na izborima i eto još jedan Srbistan. Ili neće biti baš tako? 🙂

Baranin
Gost
Baranin

Moj Vesko, vama je svaki izgovor na izborima, posto su svaki pokradeni sa nakim fantomskim glasovima iz dijaspore ili odavno upokojenih ljudi. Odje se govori mahom o pravoslavnom svijetu Crne Gore a za ovu otimacinu nemate podrsku drugih vjera ili ih jednostavno neinteresuje nas problem. Ako u Crnoj Gori ima 70% pravoslavaca a onoliko naroda na litijama, valjda je jasno… Više »

Crni
Gost
Crni

Je li bilo dovoljno stolica za sve ucesnike

Agnostik@
Gost
Agnostik@

Polako te,kad bude trebalo BIĆE NAS
ne śekirajte se,sve u svoje vrijeme!!!

VukMandusic
Gost
VukMandusic

Kako se ovi matori Boga ne plase, nisu daleko od kraja zivota, kako ih nije strah svojih postupaka i ovakvog bogohuljenja? Sta misle da ce postici vrijedjajuci vjernike, litije i pravoslavlje? Misle da je ici protiv Boga vrijedno dobijanja nekih poena i to sto ce ih satanisti iz DPS-a potapsati po glavi?

knn
Gost
knn

Vuce Mandusicu koliko si siguran da to sto radis i ovo sto pises radis u ime Boga. Ja se Bogu molim i u Boga se nadam i u nikoga vise ni u Rista a ni u Mila da ce narod crnogorski smoci snage , da ce preovladati razum da nasa Crna. Gora bude vjecna.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pozdrav za sve učesnike i posjetioce ovoga malobrojnoga skupa.

Sveta nasa CG
Gost
Sveta nasa CG

Malobrojnoga ali iskrenoga. Oni govore ono sto narod misli

Gospodin čovjek
Gost
Gospodin čovjek

Đe god i koliko god da nas ima veže nas ljubav prema svojoj domovini Crnoj Gori! I to je za ponos svakom ko voli svoju zemlju.. od izdajnika se ne očekuje ništa lijepo i pozitivno kao što se iz priloženog/ih komentara vidi.

Pracka
Gost
Pracka

pripejd

Bnjj
Gost
Bnjj

Pripejd patriote

roro
Gost
roro

Lutke male

ElPatron
Gost
ElPatron

Uuu koliko vas je mnaes iljada 😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣

Sveta nasa CG
Gost
Sveta nasa CG

NEMAŠ POJMA KOLIKO NAS JE! NEMAŠ POJMA ŠTO MOŽEMO! SHVATICEŠ, DODUŠE, MALO KASNIJE…

Bolnica KO
Gost
Bolnica KO

I đedovi su im klicali -eviva montenegro- ! Dalje od njih !

Auh, glava!
Gost
Auh, glava!

A što si u bolnici, đavo ga digao? Influenca neka, što li?

Maskin
Gost
Maskin

Ovo je otvoreno pomaganje protivnicima zakona o slobodi vjeroispovjesti.Ne prikazujte koliko nas se skupi na zborovima…aok nama!!!😂😂😂

Bog
Gost
Bog

Đaolji pravoslavac nema na slici. Eeeee CG što dočeka.

Црногорац
Gost
Црногорац

Sedamdeset devet zborasa u sali i sedam na bini. Masovno , kao sto je i ocekivati od Zborasa i velikog gradjanina Andrije

Laki
Gost
Laki

Stan na dan, sledeci put me zovite da vam iznajmim stan, da se ne trosite za salu

Црногорац
Gost
Црногорац

Идеологија усташких вампира Дрљевића и Штедимлије мори Црну Гору.

1994
Gost
1994

ima ih 30 komada

J.j.j
Gost
J.j.j

Cdm kad vec dobro brojite vjernike na litijama sto ne prebrojite ove sad. 11 redova po 9 je 99 minus malo praznih stolica plus nekoliko sto stoje znaci malo preko 100. Extra. E to je pravi omjer.

Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

Ne zafrkavaj ima najmanje 6000 ljudi plus oni pred vrata sto su ostali jer nije bilo mjesta unutra i da spomenem jos oni sto su ostali u koloni cak do budve jer su tamo poceli da asfaltiraju ulice. Znaci najmanje 100 000 ljudi

vlado
Gost
vlado

😂😁😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

Dušan
Gost
Dušan

Vidjećemo omjer na nekom drugom mjestu. Dalje prste od CG

NBA
Gost
NBA

Spala knjiga na dva slovaaaa

Bog i vjera
Gost
Bog i vjera

Ova knjiga je vazda imala ovoliko slova.

NBA-NK
Gost
NBA-NK

CUTI LOPOVE-NBA SETAC!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Српска црква је светиња и она је ође 8 вијекова а државе нестају и рађају се а границе се бришу ко гумицом и цртају нове .

LCG
Gost
LCG

Je li ovo komemoracija propale stranke ovog nekad dobrog sportiste ali promašenog političara ?

Serdar
Gost
Serdar

Ovi ne mogu ni ovu malu salu napuniti a bi da vladaju .E pa neće moći novokomponovani domoljubi .Ne brukajte pošteni crnogorski narod.

Nepodnosljiva
Gost
Nepodnosljiva

Narod je izglasao tu Crnu Goru i taj isti narod ima pravo da se buni za sve sto mu se ne svidja. Jer, Crna Gora je drzava naroda a ne Mila i sacice ljudi. Ako se narodu ne svidji vlast rusicw je, ako se ne svidje zakoni tusice je. Niko ne rusi Crnu Goru nego ono sto ne valja u… Više »

Nepodnosljiva
Gost
Nepodnosljiva

Milo vas kao i uvijek plasi i ucjenjuje time da ako ga ne sacuvate ode Crna Gora. Ne ode nidje, tu je ona i zaista je vjecna, ali bice na onaj nacin koji narodu njenom odgovara. Nije Milo Crna Gora.

Dusan
Gost
Dusan

Nije Milo Crna Gora niti ce ikada biti ali nece biti ni srbska. Neka prodje ovo ludilo pa cemo mjenjat i vlast.

Vasiljevic
Gost
Vasiljevic

Promijenimo vlast i proci ce svo ludilo

Zbog cega?
Gost
Zbog cega?

A zasto ne moze da bude srpska? Ako moze da bude albanska, bosnjacka i hrvatska, onda moze biti i srpska. Crna Gora je imala srpski identitet kroz istoriju, zasto ga brisati? Ocigledno se vise mrze Srbi nego sto se voli Crna Gora.

Dusan
Gost
Dusan

Nikad nije bila Albanska, Hrvatska, Bosnjacka pa samim tim ni srbska. Crna Gora je zemlja svih gradjana, svih nacionalnosti i svih vjera. Moja ljubav prema ovoj zemlji je toliko velika da nema mjesta ni za kakvu mrznju. To glupe fore partizan, Zvezda na drugim portalima. Crna Gora je zemlja svih nas i srugu nenemo i nedam da mi je bilo… Više »

rzv
Gost
rzv

Očigledno nas samo Srbi mrze kroz vjekove.

Draško
Gost
Draško

Dao sam ti plus,jer se slažemo da neće bit srbska i da ćemo mijenjat vlast!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Sve je to u redu sto kazes,samo sto cemo sa onim da je Crna Gora srpska sparta itd da ne nabrajam?

Ivo
Gost
Ivo

Vecu snagu ima jedan crnogorski patriota nego hiljadu izdajnika.

Neko
Gost
Neko

Vidim na slici, snaga do snage hahahahha

Bog i vjera
Gost
Bog i vjera

Dobro zboriš Ivo. Tako ste i dobili neovisnu CG. Zapad vam je isposlovao.

Gospodin čovjek
Gost
Gospodin čovjek

@Bog i vjera
Zapad je onda isposlovao i neovisnu Srbiju i neovisno Kosovo.

Djukaj
Gost
Djukaj

Ovi od 80 godina ne znam dal imaju snage i kasiku da podignu a kamoli za nesto vise hahahah

Lala
Gost
Lala

Vidji ovu sacicu jada, pih

Uskok
Gost
Uskok

La , a šta treba , da kao vi na litije izvedemo đecu i uvozimo ljude da nam prave masu ?
Mi vjerujemo našim državnim institucijama , ako nas pozovu da branimo državu Bogomi ćete se iznenaditi koliko nas je !

Boka kotorska
Gost
Boka kotorska

Samobti vjeruj dzavnim institucijama,kuco moja

Kradimir
Gost
Kradimir

Slažem se sa naslovom teksta!
Dalje ruke od od Crne Gore! Pokradoste sve, hapsite novinare, rasprodaste, zataškavate razne kriminalne radnje, brojna i svakodbevna nerasvijetljena ubistva, korupcija, nepotizam, neznanje!
Afere “koverta”, petlja smokovac, limenka, telekom, solana, elektro CGS, Kap, mini hidro elektrane, ekologija!

Iš sa vlasti!
Crna Gora Crnogorcima!

Sramotan covjek
Gost
Sramotan covjek

Kako vas nije stid objavit ovu fotografiju? Mogli ste textom.na vas naci.reci NEKOLIKO HILJADA LP KOTOR..pa da se covje zamisli.Ovako …..

AleksandarKO
Gost
AleksandarKO

Hahahah 30 druga od toga 15 ”funkcionera” partije . Sprdnja

Dusan
Gost
Dusan

Hahahaha em sala golema, em godine im prave da nas nauce pameti..

Nenad
Gost
Nenad

Andrija borite se da obnovite otadzbinu..je li obnovljena 2006 crni Andrija..Kakvi su vas to jadi spopali kakakav Garasanin..pa promijenite sporne tacke i nema nista od litija..a reko ste li da ce Nato da nas stiti..o cemu se radi sad ..ko nas sad osvaja..opet Srbija?

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Koja mladost na skupu…Sačuvajte vi Crnu Goru od vas samih “pioniri,,.

Budvanin
Gost
Budvanin

Ugasili ste se , sami !

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Tesla je tvrdio da se cuju is Svemia signali svakih 16 dana

Konvertit
Gost
Konvertit

Je l ovo u publici onaj Slavko Mandic sto je bio ultracetnik te 1989 koju vi pominjete Andrija?

Црногорац
Gost
Црногорац

Четници су герилци.

Црногорац
Gost
Црногорац

Четници су герилци!

Gospodin čovjek
Gost
Gospodin čovjek

Četnici su fašisti bili i ostali.. evo i potvrđuju svoj nesojluk svaki dan.

Milan
Gost
Milan

Svaka čast. Imamo jednu našu državu koju moramo odbraniti i sačuvati.

Ivan
Gost
Ivan

Ne brani se drzava gusenjem slobode govora i oduzimanjem imovine, tako se stvori pritisak koji mora negde da izbije.

Gospodin čovjek
Gost
Gospodin čovjek

@ivan
Sigurno ne znaš da je po ustavu Knjaževine Crne Gore i po Ustavu svetog sinoda Crnogorske pravoslavne crkve sva imovina u državnom vlasništvu.. tako da grijesis, SPC je otela, uzurpirala i devastirala državnu imovinu koju je CPC koristila do 1918.. no tebe istina ne zanima…

🔴🔵⚪
Gost
🔴🔵⚪

30 osoba, ne mogu reći ljudi…

Boka
Gost
Boka

Makar nijesu krstasi iz srednjeg vijeka

poaro
Gost
poaro

samo ne znam zasto nisu ljudi? znaci ako ne podrzavaju tvoju ideju nisu ljudi? Pa u cemu ste onda bolji od rezima koji nas je bar pomirio sa svijetom i mozemo se kretati kao normalni ljudi a ne biti kao stoka u torinu?

Send this to a friend