Politika

Crna Gora podržava Trampove napore u obezbjeđivanju mira na Bliskom istoku

Crna Gora razumije i cijeni napore SAD i predsjednika Donalda Trampa da se kroz direktne razgovore dvije strane dođe do obostrano prihvatljivog rješenja na Bliskom istoku, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Kako su kazali, Crna Gora prepoznaje i podržava potrebu da se obnovljenim međunarodnim naporima pokuša pronaći održivo i pravedno rješenje za izraelsko-palestinski konflikt, kojim bi se obezbijedio trajni mir i stabilnost na Bliskom istoku i zadovoljile legitimne aspiracije obije strane.

“U tom kontekstu razumijemo i cijenimo napore SAD i predsjednika Trampa da se kroz direktne razgovore dvije strane dođe do obostrano prihvatljivog rješenja, na osnovu koncepta o dvije države koje žive u miru kao susjedi. Smatramo važnim da bi svi prijedlozi koji se iznose i o kojima se razgovara trebali biti u skladu sa međunarodnim pravom, uz poštovanje svih relevantnih UN rezolucija i međunarodno prihvaćenih principa koji se odnose na ovo pitanje”, piše u saopštenju Ministarstva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tito
Gost
Tito

Tek smo zavrsili stogodisnji rat sa Japanom,a na pomolu novi sa Iranom.Osvojicemo Teheran i napraviti jos ljepsi i stariji.

Strumf
Gost
Strumf

Nece moci da zsspi od srece

Laknulo mu
Gost
Laknulo mu

Lako mu je sad.

Banja
Gost
Banja

Da ne odocnimo…

Mico
Gost
Mico

Sad je Trampu pao kamen sa srca cekao covjek podršku države čije se mišljenje uvažava i cijeni širom svijeta.

Boris
Gost
Boris

cekaj zar niste podrzavali Klintona? kako sad ovo?

Boris
Gost
Boris

hahahahahahahahha

Penzioner...
Gost
Penzioner...

Hahahahaha sto se cini od Balkana

Anonimus
Gost
Anonimus

Jadni tramp nemože da sjedne

Send this to a friend