Politika Brajović primio u oproštajnu posjetu ambasadora Grčke

Crna Gora zaslužuje da bude u Evropskoj uniji

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas ambasadora Grčke Sotiriosa Atanasiua povodom okončanja njegove diplomatske misije u Crnoj Gori.

Uz zahvalnost na dosadašnjoj pomoći Grčke u ostvarivanju ključnih vanjskopolitičkih ciljeva Crne Gore, Brajović je istakao očekivanje da podrška evropskim integracijama neće izostati ni u narednom periodu.

Atanasiu je naglasio da su politički odnosi dvije države izvanredni i da očekuje da će se u narednom periodu osnažiti ekonomska saradnja.

Izrazio je zadovoljstvo ogromnim napretkom koji je Crna Gora postigla, ne samo u oblasti ekonomije već i vladavine prava i jačanju institucija.

“Dodao je da je opšti utisak u Grčkoj da Crna Gora zaslužuje da bude u Evropskoj uniji i istakao da će Grčkoj integracije Zapadnog Balkana biti prioritet i u narednom periodu”, saopšteno je iz Skupštine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Tako je ođe nema ni sitnog a kamoli krupnog kapitala KORUPCIJE ni na vidiku stsndard bolji no u švajcarskoj sudstvo i mediji 100% nezavisni ekološk zemlja niđe deponije ako je i ima to je vetar nanio..sve pozitivno OJHA

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Onda će i sudije i doktori moći da podignu cijene, i sav ostali javni sektor. A realni će moći za Dojčkand bez viza.

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

A ti iz Bjelopavlica da budes sef skupstine i punana kapa a Brajovicu, no nece ti moc

Send this to a friend